Αγιουρβεδικό Μασάζ

Σώματος - Full Body 

alt

Αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος!

alt

Οι συνεδρίες αγιουρβεδικού μασάζ σώματος αποτελούν μια ευχάριστη, χαλαρωτική και ταυτόχρονα ζωογόνα διαδικασία πρόληψης απέναντι σε κάθε μορφή ασθένειας.

altΤο Αγιουρβεδικό Μασάζ Σώματος (Full Body) πραγματοποιείται σε ολόκληρη την επιφάνεια του σώματος του δέκτη, εμπρός και πίσω, με τη χρήση ζεστού αγιουρβεδικού θεραπευτικού ελαίου, που επιλέγεται με βάση τον αγιουρβεδικό τύπο στον οποίο ανήκει ο δέκτης. Περιλαμβάνει απαλές, ρυθμικές κινήσεις στα χέρια, στην πλάτη, στα πόδια, στον κορμό και στο στήθος του ανθρώπου, δίνοντας έμφαση σε κάποια βασικά σημεία marma (μάρμα). Τα σημεία marma, σύμφωνα με την αγιουρβεδική ιατρική, αποτελούν συγκεκριμένες περιοχές του ανθρώπινου σώματος, όπου συναντιούνται οι κυτταρικοί μας ιστοί (φλέβες, αρτηρίες, τένοντες, μύες, οστά, αρθρώσεις κλπ.) και μορφοποιούν ζωτικές θέσεις, εξαιρετικά σημαντικές για την διατήρηση της ισορροπημένης λειτουργίας του οργανισμού.

Οφέλη

Με το αγιουρβεδικό μασάζ σώματος ο άνθρωπος ωφελείται ποικιλοτρόπως, καθώς χαλαρώνει ο νους και το σώμα του, εξισορροπείται σε φυσικό και ενεργειακό επίπεδο, ενώ αισθάνεται περισσότερη ευεξία, υγεία και νοητική διαύγεια. 

Οι συνεδρίες αγιουρβεδικού μασάζ σώματος βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, απομακρύνουν τις τοξίνες, τρέφουν την επιδερμίδα, και μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση προβλημάτων όπως είναι το έντονο στρες, το συνεχές άγχος, οι αϋπνίες και οι σωματικοί πόνοι. Επίσης, έχει παρατηρηθεί ότι οι τακτικές συνεδρίες αγιουρβεδικού μασάζ βελτιώνουν την όραση και μειώνουν τα σημάδια της γήρανσης.

Πιο συγκεκριμένα, το Αγιουρβεδικό Μασάζ Σώματος συμβάλλει:

  • Στην απελευθέρωση των πάσης φύσεως εντάσεων.
  • Στην ανακούφιση των μυοσκελετικών πόνων.
  • Στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης του ανθρώπου, καθώς αυξάνει την παραγωγή αιμοσφαιρίων.
  • Στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην άμυνα του οργανισμού απέναντι στις ασθένειες.

 

Οι συνεδρίες Αγιουρβεδικού Μασάζ Σώματος διαρκούν περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά και πραγματοποιούνται στο χώρο μας. Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

 


 

 
Όνομα:
E-mail:
    Αρχική|Ας γνωριστούμε|Όροι Χρήσης|Πνευματικά Δικαιώματα|Επικοινωνία