Angelic Reiki 

Μυήσεις 1ου & 2ου βαθμού 

Οι Άγγελοι βρίσκονται ανάμεσά μας!

Είναι κοντά μας γιατί «ήρθε η ώρα» να μας καθοδηγήσουν να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας, τη ζωή μας, τον κόσμο μας! 

Οι Άγγελοι είναι καθαρές Ακτίνες Φωτός και αποτελούν γέφυρα, για να προσελκύσουμε και να ενωθούμε με τη μία και μοναδική οικουμενική συνειδητότητα, τον Δημιουργό. Γειώνοντας την ενέργειά της Ανιδιοτελούς και Άνευ Όρων Αγάπης του Δημιουργού, η ζωή μας θ’ αρχίσει να αντανακλά το μεγαλείο του παραδείσου όλο και φωτεινότερα. Η Ωκεάνια Ψυχική Ενέργεια που δέχεται ο θεραπευτής και ο θεραπευόμενος του Αγγελικού Ρέικι, ανυψώνει τη Συνειδητότητα. Αυτό προκαλεί τον εκτοπισμό παλαιών, μη αρμονικών μορφών σκέψης, και τη μεταμόρφωσή τους, ώστε οι υψηλότερες δονήσεις του Πνεύματος ν’ αγγίξουν κάθε Σωματική- Συναισθηματική - Νοητική - Πνευματική μας πλευρά. Ο θεραπευτής αρχίζει να συνεργάζεται και να συντονίζεται με τα Όντα του Φωτός, των οποίων σκοπός είναι να σταθεροποιήσουν τη Θεϊκή Έκφραση στη Γη. Άρα το σύστημα αυτό είναι Θεϊκά μεταμορφωτικό, τόσο για τον θεραπευτή, όσο και για τον θεραπευόμενο.

Στο σεμινάριο 1ου & 2ου βαθμού Αγγελικού Ρέικι θα λάβετε τους πρώτους σας συντονισμούς με την Αγγελική Ενέργεια, καθώς και τα πρώτα θεραπευτικά εργαλεία για να τα χρησιμοποιήσετε στον εαυτό σας ή να τα προσφέρετε στους άλλους.

Οι συντονισμοί του Αγγελικού Ρέικι, εκτός από τα θεραπευτικά τους αποτελέσματα, αποτελούν μια ισχυρή εμπειρία που μάς συντονίζει με την πνευματική μας δύναμη και την Εσωτερική Γνώση μας.

Αυτό το σεμινάριο θα σας δώσει το πιο τέλειο δώρο για τον εαυτό σας! Αυτό μπορεί να είναι το να σας υποστηρίξει στο δικό σας προσωπικό θεραπευτικό και Πνευματικό ταξίδι. Μπορεί να είναι το να σας προσφέρει δώρα και πνευματικά χαρίσματα. Μπορεί να αποκαλύψει το ντάρμα σας και το σκοπό της ζωής σας. Μπορεί να είναι για να βοηθήσετε οικογένεια και φίλους ή ένα βήμα παραπέρα, για να προχωρήσετε στις επόμενες μυήσεις ώστε να το μοιράζεστε με άλλους σαν επαγγελματίας θεραπευτής ή δάσκαλος. Μπορεί να αλλάξει απόλυτα τη ζωή σας. Μπορεί εσείς να μην γνωρίζετε, αλλά η Ψυχή σας γνωρίζει γιατί σας έφερε εδώ. Θα αλλάξει το DNA σας, τα κύτταρα και τα μόρια σας και θα ενεργοποιήσει το Φωτεινό σας Σώμα. Θα σας επιτρέψει να ενωθείτε πιο στενά με το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός.

Από την εισαγωγή του Εγχειριδίου 1ου & 2ου βαθμού του Kevin & της Christine Core.

Η Διδακτέα Ύλη του 1ου & 2ου βαθμού ενδεικτικά:

  • Ιστορία του Αγγελικού Ρέικι. Λίγα λόγια για τον Κέβιν και την Κριστίν.
  • Ορισμός των Αγγέλων μέσα από την κατανόηση τους σαν Θεϊκά Αρχέτυπα αυτού του δημιουργημένου Σύμπαντος.
  • Καθαρισμός και Συντονισμός στον 1ο Βαθμό του Αγγελικού Ρέικι.
  • Καθαρισμός και Συντονισμός στο 2ο Βαθμό του Αγγελικού Ρέικι.
  • Ενεργοποίηση των Συμβόλων από τον Άρχοντα Μελχισεδέκ στη γαλαξιακή τους δόνηση.
  • Αρχαγγελικός Συντονισμός από τους 30 Αρχαγγέλους, τους Παντοδύναμους Σαρείμ και Συντονισμός του Μάστερ Κρυστάλλου.
  • Ενεργοποίηση των Συμβόλων του Ρέικι από τον Αρχάγγελο Μέτατρον στην αγγελική τους δόνηση.
  • Εισαγωγή στους Νόμους και τους Κανόνες Θεραπείας όπως δόθηκαν από τον Τζβαλ Κουλ μέσω της Αλίκη Μπέιλι, και έχουν καταγραφεί στο βιβλίο «Εσωτέρα Θεραπευτική».
  • Οι τέσσερις (4) Μέθοδοι Θεραπείας — Ανταλλαγές θεραπείας.
  • Θεραπεία από απόσταση και Αυτοθεραπεία.
  • Αγγελικό Ρέικι για την εγκυμοσύνη, τα μωρά και την υποστήριξη των παιδιών «Ίντιγκο».
  • Πώς συντονίζουμε κρυστάλλους και essences και η σημαντικότητα τους στο Αγγελικό Ρέικι.

 

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ, ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Τα εγχειρίδια και οι βεβαιώσεις παρακολούθησης που δίνονται στα σεμινάρια Αγγελικού Ρέικι είναι τα αυθεντικά και πιστοποιημένα από τον Επίσημο Παγκόσμιο Οργανισμό Αγγελικού Ρέικι «The Foundation of Cosmic Fire 2003», του οποίου συνιδρυτές είναι ο Kevin & Christine Core.

Μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας για την δημιουργία ομάδας, επικοινωνώντας μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σας δεσμεύει, μπορεί όμως να κινητοποιήσει την οργάνωση των σεμιναρίων και των εκπαιδεύσεων που έχουμε να σας προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό.