22 & 23 Μαρτίου 2019

   ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

«The Lattice Experience»  

Η εμπειρία του Δικτυώματος!

Εισηγήτρια: Βέρα Παλαμήδη

Πρόκειται για ένα εργαστήρι που αποτελεί μια βιωματική εισαγωγή στην κατανόηση του πώς το UCL επιδρά στη συνειδητότητά μας και στην ικανότητά μας να συνδημιουργούμε την πιο φωτισμένη μας ζωή!

Το Universal Calibration Lattice® (UCL), ή αλλιώς Δικτύωμα, είναι ένα εξελισσόμενο σύστημα εντός της ανθρώπινης ενεργειακής ανατομίας, το οποίο ακτινοβολεί από τον ίδιο τον πυρήνα της ύπαρξής μας και μας συνδέει με την ενέργεια της Γης και με την ενέργεια του Σύμπαντος. 

Το εργαστήρι «The Lattice Experience» είναι ένα διήμερο σεμινάριο γεμάτο πληροφορίες, δραστηριότητες και ενεργειακές ευθυγραμμίσεις, που σχετίζονται με τη λειτουργία του UCL και τιμούν το μοναδικό αυτό πρότυπο της ολότητας κάθε ατόμου. 

Συχνά ακούμε ότι οι πεποιθήσεις και οι σκεπτομορφές μας είναι αυτές που καθορίζουν τα συναισθήματά μας και τον τρόπο δράσης μας στο παρόν. Πού βρίσκονται όμως αποθηκευμένες αυτές οι πληροφορίες βάσει των οποίων ενεργούμε στο τώρα; Το Δικτύωμα μας βοηθά να κατανοήσουμε όχι μόνο πού βρίσκονται οι πεποιθήσεις μας και τα παρελθοντικά μας βιώματα, αλλά και πώς μπορούμε στο παρόν να απελευθερωθούμε από όσα δεν μας οδηγούν στην ευτυχία, και να συνδημιουργούμε, μέσω της πρόθεσής μας την πιο φωτεινή ζωή.

Στόχος του σεμιναρίου είναι εκτός των άλλων– να προσφέρει μια γενική εικόνα της EMF Balancing Technique® (Τεχνική Εξισορρόπησης Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου)Κάθε εργαστήρι διδάσκεται με αγάπη, σεβασμό και συμπόνια, και αποτελεί πολύτιμο βίωμα για κάθε άνθρωπο που βαδίζει στο δικό του εξελικτικό μονοπάτι!  

Υλικό εκπαίδευσης

Το σεμινάριο περιλαμβάνει μια σειρά από βιώματα, διαλογισμούς και τεχνικές που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βιώσετε το προσωπικό σας Δικτύωμα και να μάθετε με ποιους τρόπους μπορείτε να εργαστείτε μαζί του για να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη, αλλά και να βοηθήσετε τους δικούς σας ανθρώπους!

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αυτού του σεμιναρίου:

 • Θα μάθετε πού βρίσκονται και πώς λειτουργούν το UCL, τα Ιερά Templates και θα λάβετε πληροφορίες για το Τρίτο Δικτύωμα (Υποστήριξη από γραφικές αναπαραστάσεις, animation και βίντεο).
 • Θα κατανοήσετε τη διαδικασία καλιμπραρίσματος ("καλιμπράρω" σημαίνει "ισορροπώ", "δυναμώνω"), ώστε να μπορείτε με πρακτικούς τρόπους να ενισχύσετε την προσωπική σας ανάπτυξη.
 • Θα μάθετε την Εναλλασσόμενη Κίνηση, μία άσκηση καθαρής συνδημιουργίας.
 • Θα μάθετε να δίνετε (και να λαμβάνετε) την Εισαγωγική Ενεργειακή Συνεδρία της EMF Balancing Technique®.
 • Θα εξασκηθείτε στην ενεργοποίηση/μεταβίβαση ενέργειας στην άλλη άκρη της αίθουσας ή σε άλλο μέρος της Γης.
 • Θα μάθετε πώς να στέλνετε το Σύμβολο Ενεργοποίησης/Αποστολής για να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους ή καταστάσεις οπουδήποτε.
 • Θα μάθετε να κάνετε Ενεργειακό Ντους Ενός Λεπτού με το Σύμβολο.
 • Θα κάνετε UCL Tai Ji– Στην Ενέργεια της Αγάπης – Άσκηση.
 • Θα μάθετε το Μυστικό και τα Γνωρίσματα του Mastery (Μάστερι).
 • Θα εξασκηθείτε στην Κατεύθυνση Ενέργειας με τα Μάτια.
 • Θα μάθετε πώς να κάνετε την Άσκηση της Σπείρας. 
  

Το σεμινάριο «The Lattice Experience» αποτελεί ένα πρώτο βήμα ώστε να λάβει κανείς την Εκπαίδευση Προσωπικής Ανάπτυξης της EMF, καθώς και για να γίνει κάποιος Διαπιστευμένος Σύμβουλος της EMF Balancing Technique®.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία Διεξαγωγής 22 & 23 Μαρτίου 2019
Διάρκεια Σάββατο & Κυριακή 10:00 - 18:00
Τόπος Διεξαγωγής Χαλάνδρι, Αθήνα
Κόστος Συμμετοχής 180 ευρώ (Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται   Εγχειρίδιο και η εγγραφή σας στον Επίσημο Οργανισμό Ε.Ε.Ι). Δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
Κράτηση Θέσης Κατάθεση του παραπάνω ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό (Τράπεζα Πειραιώς 5054037035832), IBAN: GR 30 0172 0540 0050 54037 035 832. Η εξόφληση του ποσού γίνεται την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου.

Τραπεζικά έξοδα που ενδέχεται να προκύψουν από τη μεταφορά ή κατάθεση των χρημάτων στο λογαριασμό επιβαρύνουν τον καταθέτη. Μεταφορά χρημάτων από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον καταθέτη με 4 ευρώ επιπλέον.

Δηλώσεις Συμμετοχής
Μέχρι τις 18/3/2019 στα τηλέφωνα:
2106813287 & 6931397877.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Βέρα Παλαμήδη (Ποια είναι)
Supervisor Δασκάλα EMF Balancing Technique® Φάσεων I-IV
Διαπιστευμένη Σύμβουλος EMF Balancing Technique® Φάσεων I-XIII
 

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με αυτό το σεμινάριο μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εισηγήτρια Βέρα Παλαμήδη στα παραπάνω τηλέφωνα ή στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 
  Αρχική|Ας γνωριστούμε|Όροι Χρήσης|Πνευματικά Δικαιώματα|Επικοινωνία