«Δημιουργία Προσωπικού

Αγγελικού Χάρτη»

Ένα ταξίδι Συνείδησης πάνω στην Ατραπό των Αγγέλων!  

Ό Αγγελικός Χάρτης είναι το Ενεργειακό μας Αποτύπωμα το οποίο δημιουργείται τη στιγμή της γέννησής μας και συνδέεται με τις Ύψιστες Αγγελικές Ενέργειες του Φωτός. Όπως υπάρχει ο Αστρολογικός Χάρτης για κάθε άνθρωπο, έτσι από τη στιγμή που γεννιόμαστε υπάρχει ο Προσωπικός Αγγελικός Χάρτης ο οποίος δείχνει τις δεξιότητες και τα ταλέντα που έχουμε φέρει σε αυτή τη ζωή, καθώς και την πορεία μας, το σκοπό της ζωής μας αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας. Κάθε πρόκληση ή κάθε κατάσταση στη ζωή μας είναι η αφορμή για να ανασύρουμε τις δεξιότητες, τα ταλέντα μας και την Εσωτερική μας Σοφία. Όταν αποκτούμε επίγνωση αυτών μέσα από τη Σύνδεση με τους Προσωπικούς μας Αγγέλους, τότε είμαστε σε θέση να δίνουμε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα.

Ο Προσωπικός Αγγελικός Χάρτης γίνεται μία φορά και ακολουθεί τον κάθε άνθρωπο σε όλη του τη ζωή. Με τον Αγγελικό Χάρτη μαθαίνουμε και αναλύουμε τους τέσσερις Αγγέλους και Αρχαγγέλους με τους οποίους συνδεόμαστε σε φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο, τους υποστηρικτικούς μας Αγγέλους και Αρχαγγέλους, τα χρώματα, τους πλανήτες, τους αριθμούς, τους κρυστάλλους,  αλλά και τα πεδία συνείδησης στα οποία αντιστοιχούν μέσα από το Δέντρο της Ζωής. Επίσης, γίνεται ένας συνδυασμός του αριθμολογικού, του αστρολογικού και του Αγγελικού προφίλ μέσα από εξατομικευμένη ανάλυση. Γνωρίζοντας ποιες ενέργειες είναι πιο συμβατές με εμάς, μπορούμε να τις επικαλεστούμε για να φέρουμε εξισορρόπηση σε φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο. Αποκτούμε μια ολοκληρωμένη εικόνα που μας βοηθά να κατανοήσουμε σε ποια φάση της ζωής μας είμαστε, για ποιο λόγο έχουμε τις προκλήσεις που έχουμε και πώς μπορούμε με την καθοδήγηση των Αγγέλων να κάνουμε το επόμενο βήμα για μια χαρούμενη ζωή, καθώς έλκουμε τις ενέργειες που μας οδηγούν στο μονοπάτι της αυτοπραγμάτωσης και της αφύπνισής  μας. Ο Προσωπικός Αγγελικός χάρτης είναι ένα Θεϊκό ταξίδι αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης που μπορούμε να αξιοποιήσουμε κάθε ημέρα στη ζωή μας.

Λαμβάνοντας κάποιος  τον Προσωπικό Αγγελικό του Χάρτη κυριολεκτικά λαμβάνει ένα χάρτη- εισιτήριο με προορισμό την ενσωμάτωση και την ενθύμηση του πραγματικού Αγγελικού Εαυτού.Με έναν Αγγελικό Χάρτη ξεκινάει το ταξίδι της κατανόησης για όσα συμβαίνουν και προβάλλουμε στην εσωτερική και εξωτερική μας πραγματικότητα.  Και καθώς αποφασίζουμε να πορευτούμε παρέα με την ενέργεια των Αγγέλων οδηγούμαστε στην Συν-δημιουργία της πραγματικότητας που θέλουμε να ζούμε, μέσα από την απελευθέρωση όσων μας περιορίζουν και μέσα από την έκφραση των αληθινών ποιοτήτων που έχουμε έρθει να εκφράσουμε στη γη.

Στην πραγματικότητα, αυτό που συμβαίνει είναι πως οι Προσωπικοί μας Άγγελοι μας βοηθούν να εκλεπτύνουμε το ενεργειακό μας δυναμικό, καθώς θυμόμαστε ποιοι πραγματικά είμαστε και ανασύρουμε τις ποιότητες αυτές που ήδη έχουμε ως δημιουργήματα του Θεού, αλλά τις έχουμε ξεχάσει.Οι Άγγελοι αντικατοπτρίζουν τα ταλέντα και τις ιδιότητες που ήδη έχουμε. Όταν τους επικαλούμαστε, αυτό που κάνουμε είναι να επικαλούμαστε τις πνευματικές ποιότητες που έχουμε μέσα μας, για να εκδηλωθούν. Εμείς εκπροσωπούμε εν δυνάμει το Θείο Αποτύπωμα στο γήινο επίπεδο. Ανάλογα όμως με τους Αγγέλους με τους οποίους συνδεόμαστε, βάσει της ημερομηνίας γέννησής μας, μπορούμε να λάβουμε πολύτιμες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για την προσωπική μας ανέλιξη σε αυτή τη ζωή.

Η γνώση και τα εργαλεία που αποκομίζει κανείς από τον Αγγελικό του χάρτη αντιστοιχεί σε ένα εξατομικευμένο σεμινάριο αφού ο χάρτης για τον κάθε ένα είναι μοναδικός και η συγγραφή του ξεκινά και ολοκληρώνεται με επίκεντρο το κάθε άτομο ξεχωριστά. Παραλαμβάνει κάποιος υλικό μεταξύ 50-60 σελίδων, «εργαλεία» σύνδεσης με το Αγγελικό Βασίλειο και cd με καθοδηγούμενο διαλογισμό για τη σύνδεσή σας με τους Προσωπικούς σας Αγγέλους.  Η συγγραφή του Αγγελικού Χάρτη γίνεται μια φορά στη ζωή του καθενός και ξεχωριστά για τον κάθε έναν. Από τη στιγμή που κάποιος εκδηλώνει επίσημα την πρόθεσή του για Αγγελικό Χάρτη ξεκινάει και η συγγραφή του η οποία ολοκληρώνεται εντός 15 ημερών. Η επίσημη κράτηση πραγματοποιείται με την κατάθεση του ποσού και έτσι τηρείται και η σειρά προτεραιότητας. Είναι μια εργασία που πραγματικά απαιτεί αρκετό χρόνο για να πραγματοποιηθεί. Μετά τη μελέτη του Αγγελικού Χάρτη είμαι πάντα κοντά στους ανθρώπους για όποια απορία, πληροφορία, διευκρίνιση ή μοίρασμα σκέψης σχετικά με τον Αγγελικό τους Χάρτη.
 

 
Όνομα:
E-mail:
    Αρχική|Ας γνωριστούμε|Όροι Χρήσης|Πνευματικά Δικαιώματα|Επικοινωνία