Ο Προσωπικός Αγγελικός Χάρτης, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει:

  • Εικονική Αναπαράσταση του Αγγελικού Χάρτη πάνω στο δέντρο της ζωής
  • Ανάλυση και ερμηνεία κάθε Αγγέλου και Αρχαγγέλου που μας αντιστοιχεί σε νοητικό, πνευματικό-ψυχικό, συναισθηματικό επίπεδο, καθώς και των Αγγελικών  Ενεργειών που σχετίζονται με το σκοπό και την προσωπικότητά μας σε αυτή τη ζωή.
  • Μία εξατομικευμένη ανάλυση-συμπεράσματα που αφορούν τον κάθε προσωπικό χάρτη και σε συνδυασμό με το προσωπικό του αριθμολογικό, αστρολογικό και Αγγελικό προφίλ του ατόμου.
  • Αντιστοιχίες με χρώματα, πλανήτες, αριθμούς, αιθέρια έλαια, κρυστάλλους, μέρες & ώρες.
  • Αντιστοιχίες στο Δέντρο της ζωής και τα πεδία Συνείδησης που το αποτελούν.
  • Πώς να εργαστούμε με κάθε Άγγελο μέσα από τον ήχο, το χρώμα, τον οραματισμό και τα στοιχεία με τα οποία συνδέεται.
  • Πώς να τους επικαλεστούμε νοερά και πώς να τους ψάλλουμε.
  • Θα παραλάβετε Θετικές Δηλώσεις, προσευχές και καθοδηγούμενο διαλογισμό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παραγγελία Για τη δημιουργία του Προσωπικού σας Αγγελικού Χάρτη μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας αναφέρετε το Ονοματεπώνυμό σας, την ημερομηνία και την ώρα Γέννησης, το email και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας.
Κόστος-Χρόνος αποστολής Υλικού

Η τιμή είναι 120 ευρώ με την αποστολή του χάρτη σε ηλεκτρονική μορφή και το διαλογισμό και τους ψαλμούς σε μορφή mp3. Εάν θέλετε να παραλάβετε τον Αγγελικό Χάρτη σε φάκελο και σε εκτυπωμένη, έγχρωμη και βιβλιοδετημένη μορφή, μαζί με cd για το διαλογισμό η τιμή είναι 150 ευρώ (Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ).

Κατόπιν κατάθεσης του ποσού σε τραπεζικό Λογαριασμό (Τράπεζα Πειραιώς 5054037035832), θα ξεκινήσει η συγγραφή του Αγγελικού Χάρτη η οποία είναι μοναδική για τον καθένα και ολοκληρώνεται εντός 15 ημερών. 

Επικοινωνήστε μαζί μας  2114084608 & 6945619970, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
 
Κατερίνα Παλαμήδη (Ποια είναι)
Angelic Reiki Master Teacher
 

Η Δημιουργία του Προσωπικού Αγγελικού Χάρτη είναι αποτέλεσμα Αγγελικής καθοδήγησης που έλαβα πριν από δύο χρόνια από τις Ύψιστες Οντότητες του Φωτός και συνθέτει όλες τις γνώσεις για το Αγγελικό Βασίλειο, τη θεραπεία μέσω των Αγγέλων, το Αγγελικό Ρέικι και τους 72 Αγγέλους του Δέντρου της Ζωής, την αστρολογία και την αριθμολογία. Είναι συνέπεια ενός πολυετούς ταξιδιού γνώσεων στην ατραπό των Αγγέλων, της προσωπικής μου αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης και της βαθιάς μου σύνδεσης και επικοινωνίας με τους Αγγέλους. Σκοπός μου είναι κάθε τι που ενσωματώνω και μεταδίδω στους ανθρώπους να μπορεί να βρει πρακτική εφαρμογή στην καθημερινότητα, βοηθώντας τον κάθε άνθρωπο αλλά και εμένα προσωπικά να διαβαίνουμε όλοι μαζί το μονοπάτι της ενθύμησης, δημιουργώντας μια χαρούμενη και όμορφη ζωή βασισμένη στο Θεϊκό δυναμικό που διαθέτουμε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και πιο αληθινό από την Αγάπη η οποία αναβλύζει και ακτινοβολεί όταν αποκτούμε επίγνωση και εκφράζουμε τον αληθινό μας σκοπό σε αυτή τη ζωή αλλά και όταν ανασύρουμε τα πνευματικά μας ταλέντα, διατηρώντας την προσωπική μας σύνδεση με τον πραγματικό εαυτό μας. Ο σκοπός του Αγγελικού Χάρτη είναι ακριβώς αυτός.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα παραπάνω τηλέφωνα ή στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

 
  

 
Όνομα:
E-mail:
    Αρχική|Ας γνωριστούμε|Όροι Χρήσης|Πνευματικά Δικαιώματα|Επικοινωνία