Τα Σεμινάρια της Αειθάλια

δώ θα βρείτε μια σειρά από σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης, εκπαίδευσης, ενδυνάμωσης και αυτογνωσίας, που αποτελούν εξαίσια εργαλεία για την προσωπική σας αφύπνιση και ενδυνάμωση, αλλά και μια σειρά από εκπαιδεύσεις, που με την ολοκλήρωσή τους  θα έχετε τη δυνατότητα να ακολουθήσετε κι εσείς αυτό το υπέροχο πνευματικό μονοπάτι, καθώς θα μπορείτε να γίνεστε το κανάλι αφύπνισης και για άλλους ανθρώπους.

Σκοπός μας είναι κάθε άνθρωπος να αφυπνίσει τα προσωπικά του ταλέντα, να συντονιστεί με την εσώτερη σοφία του και την πραγματική του δύναμη, και να αποκτήσει εδώ και τώρα τη διαύγεια που χρειάζεται για να ζει μια ζωή χωρίς περιορισμούς.

Με τα σεμινάρια αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης, αλλά και την εκπαίδευση σε εναλλακτικά συστήματα θεραπειών, η συνειδητότητά σας διευρύνεται και αποκτάτε πολύτιμα εργαλεία που μπορείτε να αξιοποιήσετε προς όφελος δικό σας άλλα και άλλων ανθρώπων. Εργαλεία που συμβάλλουν ώστε να λάβει χώρα η θεραπεία σε όλα τα επίπεδα, είτε αφορά το συναισθηματικό, το νοητικό, το φυσικό ή το πνευματικό πεδίο.

Φιλοσοφία μας είναι ο σεβασμός στην ελεύθερη βούληση, στην πρόθεση και στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου. Ο κάθε ένας από εσάς γνωρίζει τι είναι καλό για τον ίδιο και κάθε βήμα που κάνετε προς την προσωπική σας αφύπνιση, γίνεται τέλεια, έτσι όπως χρειάζεται να γίνεται!

Όλα τα σεμινάρια της Αειθάλια πραγματοποιούνται με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα προς τον κάθε άνθρωπο και με ιδιαίτερη αγάπη και ενθουσιασμό γι’ αυτά που έχουμε να προσφέρουμε! Πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη έχει τη δύναμη και τη δυνατότητα να μεταμορφώσει τη ζωή του και να ανασύρει το δυναμικό που φέρει σε αυτή τη ζωή. Εμείς απλώς είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε να τα θυμηθεί και να πιστέψει στον πραγματικό εαυτό του.

Εάν υπάρχει οποιοδήποτε σεμινάριο για το οποίο ενδιαφέρεστε, μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας να συμμετάσχετε επικοινωνώντας μαζί μας, ανεξάρτητα με το αν έχει οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής του. Η δική σας πρόθεση μπορεί να κινητοποιήσει τη δημιουργία ενός σεμιναρίου!

Στην ενέργεια της Αγάπης...
Η ομάδα της Αειθάλια

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οποιαδήποτε θεραπευτική μέθοδος ή τεχνική αναφέρεται και περιγράφεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αντικαθιστά την ιατρική, ψυχολογική, ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία, ή οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Οι εναλλακτικές θεραπείες και οι διαλογισμοί αποτελούν θαυμαστά βοηθητικά εργαλεία για τη συναισθηματική, νοητική και σωματική ισορροπία και ευεξία του ατόμου και μπορούν κάλλιστα να εφαρμόζονται παράλληλα με οποιαδήποτε θεραπεία της συμβατικής ιατρικής, αφού βοηθούν ολιστικά τον άνθρωπο και προάγουν τη συναισθηματική και ψυχοσωματική του αρμονία. Οι όροι «θεραπευτής» και «θεραπεία» χρησιμοποιούνται με την ευρεία έννοια και δεν ταυτίζονται με τους όρους που χρησιμοποιούνται από την κλασική ιατρική, ψυχολογία και φαρμακευτική.

  

 Angelic Reiki 

Μυήσεις 1ου & 2ου βαθμού 

Οι Άγγελοι βρίσκονται ανάμεσά μας!

Είναι κοντά μας γιατί «ήρθε η ώρα» να μας καθοδηγήσουν να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας, τη ζωή μας, τον κόσμο μας! 

Οι Άγγελοι είναι καθαρές Ακτίνες Φωτός και αποτελούν γέφυρα, για να προσελκύσουμε και να ενωθούμε με τη μία και μοναδική οικουμενική συνειδητότητα, τον Δημιουργό. Γειώνοντας την ενέργειά της Ανιδιοτελούς και Άνευ Όρων Αγάπης του Δημιουργού, η ζωή μας θ’ αρχίσει να αντανακλά το μεγαλείο του παραδείσου όλο και φωτεινότερα. Η Ωκεάνια Ψυχική Ενέργεια που δέχεται ο θεραπευτής και ο θεραπευόμενος του Αγγελικού Ρέικι, ανυψώνει τη Συνειδητότητα. Αυτό προκαλεί τον εκτοπισμό παλαιών, μη αρμονικών μορφών σκέψης, και τη μεταμόρφωσή τους, ώστε οι υψηλότερες δονήσεις του Πνεύματος ν’ αγγίξουν κάθε Σωματική- Συναισθηματική - Νοητική - Πνευματική μας πλευρά. Ο θεραπευτής αρχίζει να συνεργάζεται και να συντονίζεται με τα Όντα του Φωτός, των οποίων σκοπός είναι να σταθεροποιήσουν τη Θεϊκή Έκφραση στη Γη. Άρα το σύστημα αυτό είναι Θεϊκά μεταμορφωτικό, τόσο για τον θεραπευτή, όσο και για τον θεραπευόμενο.

Στο σεμινάριο 1ου & 2ου βαθμού Αγγελικού Ρέικι θα λάβετε τους πρώτους σας συντονισμούς με την Αγγελική Ενέργεια, καθώς και τα πρώτα θεραπευτικά εργαλεία για να τα χρησιμοποιήσετε στον εαυτό σας ή να τα προσφέρετε στους άλλους.

Οι συντονισμοί του Αγγελικού Ρέικι, εκτός από τα θεραπευτικά τους αποτελέσματα, αποτελούν μια ισχυρή εμπειρία που μάς συντονίζει με την πνευματική μας δύναμη και την Εσωτερική Γνώση μας.

Αυτό το σεμινάριο θα σας δώσει το πιο τέλειο δώρο για τον εαυτό σας! Αυτό μπορεί να είναι το να σας υποστηρίξει στο δικό σας προσωπικό θεραπευτικό και Πνευματικό ταξίδι. Μπορεί να είναι το να σας προσφέρει δώρα και πνευματικά χαρίσματα. Μπορεί να αποκαλύψει το ντάρμα σας και το σκοπό της ζωής σας. Μπορεί να είναι για να βοηθήσετε οικογένεια και φίλους ή ένα βήμα παραπέρα, για να προχωρήσετε στις επόμενες μυήσεις ώστε να το μοιράζεστε με άλλους σαν επαγγελματίας θεραπευτής ή δάσκαλος. Μπορεί να αλλάξει απόλυτα τη ζωή σας. Μπορεί εσείς να μην γνωρίζετε, αλλά η Ψυχή σας γνωρίζει γιατί σας έφερε εδώ. Θα αλλάξει το DNA σας, τα κύτταρα και τα μόρια σας και θα ενεργοποιήσει το Φωτεινό σας Σώμα. Θα σας επιτρέψει να ενωθείτε πιο στενά με το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός.

Από την εισαγωγή του Εγχειριδίου 1ου & 2ου βαθμού του Kevin & της Christine Core.

Η Διδακτέα Ύλη του 1ου & 2ου βαθμού ενδεικτικά:

 • Ιστορία του Αγγελικού Ρέικι. Λίγα λόγια για τον Κέβιν και την Κριστίν.
 • Ορισμός των Αγγέλων μέσα από την κατανόηση τους σαν Θεϊκά Αρχέτυπα αυτού του δημιουργημένου Σύμπαντος.
 • Καθαρισμός και Συντονισμός στον 1ο Βαθμό του Αγγελικού Ρέικι.
 • Καθαρισμός και Συντονισμός στο 2ο Βαθμό του Αγγελικού Ρέικι.
 • Ενεργοποίηση των Συμβόλων από τον Άρχοντα Μελχισεδέκ στη γαλαξιακή τους δόνηση.
 • Αρχαγγελικός Συντονισμός από τους 30 Αρχαγγέλους, τους Παντοδύναμους Σαρείμ και Συντονισμός του Μάστερ Κρυστάλλου.
 • Ενεργοποίηση των Συμβόλων του Ρέικι από τον Αρχάγγελο Μέτατρον στην αγγελική τους δόνηση.
 • Εισαγωγή στους Νόμους και τους Κανόνες Θεραπείας όπως δόθηκαν από τον Τζβαλ Κουλ μέσω της Αλίκη Μπέιλι, και έχουν καταγραφεί στο βιβλίο «Εσωτέρα Θεραπευτική».
 • Οι τέσσερις (4) Μέθοδοι Θεραπείας — Ανταλλαγές θεραπείας.
 • Θεραπεία από απόσταση και Αυτοθεραπεία.
 • Αγγελικό Ρέικι για την εγκυμοσύνη, τα μωρά και την υποστήριξη των παιδιών «Ίντιγκο».
 • Πώς συντονίζουμε κρυστάλλους και essences και η σημαντικότητα τους στο Αγγελικό Ρέικι.

 

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ, ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Τα εγχειρίδια και οι βεβαιώσεις παρακολούθησης που δίνονται στα σεμινάρια Αγγελικού Ρέικι είναι τα αυθεντικά και πιστοποιημένα από τον Επίσημο Παγκόσμιο Οργανισμό Αγγελικού Ρέικι «The Foundation of Cosmic Fire 2003», του οποίου συνιδρυτές είναι ο Kevin & Christine Core.

Μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας για την δημιουργία ομάδας, επικοινωνώντας μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σας δεσμεύει, μπορεί όμως να κινητοποιήσει την οργάνωση των σεμιναρίων και των εκπαιδεύσεων που έχουμε να σας προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό. 

Εκπαίδευση Συμβούλων

  

Usui Reiki

Μύηση 2ου βαθμού  

Αφυπνίζοντας τα ταλέντα σας!

Όσο περισσότερο συντονιζόμαστε με την ενέργεια του Ρέικι, τόσο ενθυμούμαστε τις δυνατότητές μας και ποιοι πραγματικά είμαστε, ο καθένας με τους δικούς του ρυθμούς!

Το σεμινάριο εκπαίδευσης στον δεύτερο βαθμό Ρέικι περιλαμβάνει περαιτέρω εμβάθυνση στο νόημα και στη χρήση της θεραπευτικής τέχνης του Ρέικι, καθώς και εξάσκηση σε ακόμα περισσότερες τεχνικές και μεθόδους αξιοποίησης της ζωτικής ενέργειας του Σύμπαντος.

Στη Μύηση του 2ου βαθμού Ρέικι το άτομο λαμβάνει επιπλέον συντονισμούς με τη Συμπαντική Ενέργεια και μαζί λαμβάνει τα τρία από τα τέσσερα δώρα-σύμβολα του Ρέικι. Μαθαίνει ποια είναι, τι συμβολίζει το καθένα, τις ιδιότητές τους και πώς να τα χρησιμοποιεί μέσω της πρόθεσής του για το ανώτερο καλό όλων. Άλλωστε, τα σύμβολα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν κακό ή για ιδιοτελείς σκοπούς. Είναι ανώφελο!

θα μάθετε πώς να κάνετε θεραπείες εξ αποστάσεως, αλλά και πώς να στέλνετε Ρέικι σε καταστάσεις και προβλήματα της ζωής σας. Μοναδική προϋπόθεση για να παρακολουθήσει κανείς το σεμινάριο Μύησης 2ου βαθμού Ρέικι είναι να έχει ολοκληρώσει τον 1ο βαθμό Ρέικι.

Ύλη Σεμιναρίου: Τι θα μάθετε & τι θα λάβετε!

 • Θα λάβετε 8 συντονισμούς στη Συμπαντική Ζωτική Ενέργεια.
 • Θα λάβετε τα τρία (3) πρώτα Σύμβολα του Ρέικι.
 • Σχεδιασμός των συμβόλων και πώς να τα χρησιμοποιείτε.
 • Ρέικι από απόσταση.
 • Ρέικι για την επίτευξη στόχων.
 • Ρέικι για απαλλαγή από συνήθειες, εθισμούς κλπ.
 • Αναπνοή Ρέικι.
 • Κουτί Ρέικι.
 • Αποτοξίνωση Ρέικι.
 • Διαλογισμός με το Σύμβολο της Δύναμης.
 • Θεραπεία κέντρου δύναμης.
 • Τεχνική αυτοενδυνάμωσης.
 • Αναζωογόνηση, χαλάρωση – Μισό Σώμα.
 • Θα πραγματοποιήσετε και θα λάβετε συνεδρία Ρέικι.


ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Με τη βεβαίωση παρακολούθησης της Μύησης του 2ου βαθμού Ρέικι οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα μπορούν  να εγγραφούν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Ρέικι.

Μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας για τη δημιουργία ομάδας, επικοινωνώντας μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σας δεσμεύει, μπορεί όμως να κινητοποιήσει την οργάνωση των σεμιναρίων και των εκπαιδεύσεων που έχουμε να σας προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό.  
 

  

Usui Reiki

Μύηση 3ου βαθμού  

Επίπεδο Μάστερ & Δασκάλων

Με τον τρίτο βαθμό Ρέικι ολοκληρώνετε τη μαθητεία σας στο θεραπευτικό σύστημα του Ουσούι Ρέικι, ενώ εξακολουθείτε να λαμβάνετε τα δώρα του για την υπόλοιπη ζωή σας!

Η Μύηση στον 3ο βαθμό Ρέικι αποτελεί την πύλη μετάβασης της εκπαίδευσής σας στο ανώτατο επίπεδο, αυτό του Μάστερ. Παράλληλα, θα σας δώσει τις γνώσεις και τα εφόδια που σας χρειάζονται ώστε να μπορείτε και εσείς να εκπαιδεύετε στο Ρέικι άλλους ανθρώπους. Ο τρίτος βαθμός του Ρέικι χωρίζεται σε δύο μέρη και διδάσκεται σε δύο ξεχωριστά σεμινάρια. 

Στο πρώτο μέρος (3Α) υπάρχουν κάποιοι επιπλέον συντονισμοί που µας ενώνουν µε τον ανώτερο εαυτό µας, ενώ το άτομο λαµβάνει και το τέταρτο σύμβολο του Ρέικι, το Σύμβολο του Μάστερ! Περιλαμβάνονται και κάποιες ακόμα τεχνικές και μέθοδοι, οι οποίες διευρύνουν ακόμη περισσότερο τους ορίζοντες και τις δυνατότητες για την εργασία μας με τη Συμπαντική Ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζεστε και για το δεύτερο μέρος της Μύησης 3ου βαθμού.

Στο δεύτερο μέρος (3Β) λαμβάνετε όλη τη γνώση που απαιτείται ώστε να γίνετε Δάσκαλοι του συστήματος Ρέικι και να μπορείτε να το μεταδώσετε σε άλλους! Θα μάθετε πώς να το διδάσκετε, πώς να κάνετε τους συντονισμούς και τις μυήσεις, αλλά και οτιδήποτε άλλο αφορά την οργάνωση ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου από εσάς τους ίδιους.

Ύλη Σεμιναρίου 3Α: Τι θα μάθετε, τι θα λάβετε

 • Θα λάβετε 12 συντονισμούς στη Συμπαντική Ενέργεια της Αγάπης!
 • Θα λάβετε το Σύμβολο του  Μάστερ το οποίο θα σας συντονίσει με τον Θεϊκό Εαυτό σας και την ολότητά σας!
 • Θα μάθετε πώς να κάνετε διαλογισμό με το σύμβολο του Μάστερ.
 • Θα μάθετε πώς να κάνετε την τεχνική αυτοενδυνάμωσης και άλλες σημαντικές τεχνικές και διαλογισμούς που θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας, ώστε να συνδημιουργείτε τη ζωή σας όπως αγαπάτε!
 • Θα λάβετε και θα δώσετε μια ολοκληρωμένη συνεδρία Ρέικι.

 

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Ύλη Σεμιναρίου 3Β: Τι θα μάθετε, τι θα λάβετε

 • Θα μάθετε τι σημαίνει να είστε Δάσκαλος του συστήματος Ουσούι Ρέικι.
 • Θα μάθετε μοντέρνες τεχνικές και διαλογισμούς Ρέικι για το επίπεδο Δασκάλου. Θα υπάρχει βιωματική εμπειρία διαλογισμών και τεχνικών.
 • Θα μάθετε πώς να κάνετε τους συντονισμούς και τις μυήσεις και στα τρία επίπεδα Ρέικι. Θα πραγματοποιηθεί εξάσκηση.
 • Θα μάθετε πώς μπορείτε να μεταδώσετε τη γνώση σας και να οργανώσετε τα σεμινάριά σας.
 • Συμβουλές για το πώς να κρατάτε τον χώρο και την ενέργειά σας, καθώς και για το πώς να συντονίζετε την ενέργεια της ομάδας, ώστε να ρέει στην ενέργεια της Αγάπης.

 

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας για τη δημιουργία ομάδας, επικοινωνώντας μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σας δεσμεύει, μπορεί όμως να κινητοποιήσει την οργάνωση των σεμιναρίων και των εκπαιδεύσεων που έχουμε να σας προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό.

 

  

Usui Reiki

Μύηση 1ου βαθμού  

Συντονισμός με τη ζωτική ενέργεια

Ο πρώτος βαθμός Ρέικι είναι το ξεκίνημα ενός υπέροχου και άκρως μεταμορφωτικού δρόμου προς την προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοθεραπεία!

Η πρώτη μύηση στη θεραπευτική τέχνη του Ουσούι Ρέικι αποτελεί το πρώτο βήμα για να συντονίσετε το ενεργειακό σας σώμα με την αέναη συμπαντική πηγή ενέργειας και να το μεταμορφώσετε σε ένα κανάλι ροής ζωτικής ενέργειας και απέραντης αγάπης.

Στη Μύηση του 1ου Βαθμού Ρέικι το άτομο λαμβάνει τους πρώτους ενεργειακούς συντονισμούς και στη συνέχεια εκπαιδεύεται ώστε να μπορεί να κάνει Ρέικι στον εαυτό του και στους άλλους ανθρώπους. 

Κατά την εκπαίδευση θα διδαχτείτε μια σειρά από τεχνικές και μεθόδους, στις οποίες θα εξασκηθείτε ώστε να μάθετε να ανοίγεστε όλο και περισσότερο στην ενέργεια της Σύμπαντος, δηλαδή στην ενέργεια της Αγάπης!

Δεν υπάρχει καμία προϋπόθεση για να λάβει κανείς μέρος σε αυτό το σεμινάριο, καθώς όλοι μπορούν και είναι εύκολο να μάθουν Ρέικι, προκειμένου να το προσφέρουν στον εαυτό τους και στους άλλους.

Η ύλη του σεμιναρίου περιλαμβάνει τα εξής:

 • Τι σημαίνει Ρέικι.
 • Τι είναι το Ρέικι.
 • Την ιστορία του Ρέικι.
 • Τις πέντε (5) Αρχές του Ρέικι.
 • Εισαγωγή στην ενεργειακή μας ανατομία.
 • Θα λάβετε τους 4 πρώτους συντονισμούς στη Συμπαντική Ζωτική Ενέργεια – την ενέργεια της Αγάπης – την ενέργεια του Ρέικι.
 • Θα μάθετε να κάνετε Ρέικι στον εαυτό σας — Αυτοθεραπεία.
 • Θα μάθετε να κάνετε Ρέικι σε άλλους.
 • Τα οφέλη του Ρέικι.
 • Ποιος μπορεί να λάβει θεραπεία Ρέικι.
 • Με ποιους τρόπους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Ρέικι στην καθημερινότητά μας.
 • Θα πραγματοποιήσετε και θα λάβετε μια συνεδρία Ρέικι.


ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας για τη δημιουργία ομάδας, επικοινωνώντας μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σας δεσμεύει, μπορεί όμως να κινητοποιήσει την οργάνωση  των σεμιναρίων και των εκπαιδεύσεων που έχουμε να σας προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό.
 

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 3 από 4

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>


 

 
Όνομα:
E-mail:
  Αρχική|Ας γνωριστούμε|Όροι Χρήσης|Πνευματικά Δικαιώματα|Επικοινωνία