Τα Σεμινάρια της Αειθάλια

δώ θα βρείτε μια σειρά από σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης, εκπαίδευσης, ενδυνάμωσης και αυτογνωσίας, που αποτελούν εξαίσια εργαλεία για την προσωπική σας αφύπνιση και ενδυνάμωση, αλλά και μια σειρά από εκπαιδεύσεις, που με την ολοκλήρωσή τους  θα έχετε τη δυνατότητα να ακολουθήσετε κι εσείς αυτό το υπέροχο πνευματικό μονοπάτι, καθώς θα μπορείτε να γίνεστε το κανάλι αφύπνισης και για άλλους ανθρώπους.

Σκοπός μας είναι κάθε άνθρωπος να αφυπνίσει τα προσωπικά του ταλέντα, να συντονιστεί με την εσώτερη σοφία του και την πραγματική του δύναμη, και να αποκτήσει εδώ και τώρα τη διαύγεια που χρειάζεται για να ζει μια ζωή χωρίς περιορισμούς.

Με τα σεμινάρια αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης, αλλά και την εκπαίδευση σε εναλλακτικά συστήματα θεραπειών, η συνειδητότητά σας διευρύνεται και αποκτάτε πολύτιμα εργαλεία που μπορείτε να αξιοποιήσετε προς όφελος δικό σας άλλα και άλλων ανθρώπων. Εργαλεία που συμβάλλουν ώστε να λάβει χώρα η θεραπεία σε όλα τα επίπεδα, είτε αφορά το συναισθηματικό, το νοητικό, το φυσικό ή το πνευματικό πεδίο.

Φιλοσοφία μας είναι ο σεβασμός στην ελεύθερη βούληση, στην πρόθεση και στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου. Ο κάθε ένας από εσάς γνωρίζει τι είναι καλό για τον ίδιο και κάθε βήμα που κάνετε προς την προσωπική σας αφύπνιση, γίνεται τέλεια, έτσι όπως χρειάζεται να γίνεται!

Όλα τα σεμινάρια της Αειθάλια πραγματοποιούνται με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα προς τον κάθε άνθρωπο και με ιδιαίτερη αγάπη και ενθουσιασμό γι’ αυτά που έχουμε να προσφέρουμε! Πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη έχει τη δύναμη και τη δυνατότητα να μεταμορφώσει τη ζωή του και να ανασύρει το δυναμικό που φέρει σε αυτή τη ζωή. Εμείς απλώς είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε να τα θυμηθεί και να πιστέψει στον πραγματικό εαυτό του.

Εάν υπάρχει οποιοδήποτε σεμινάριο για το οποίο ενδιαφέρεστε, μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας να συμμετάσχετε επικοινωνώντας μαζί μας, ανεξάρτητα με το αν έχει οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής του. Η δική σας πρόθεση μπορεί να κινητοποιήσει τη δημιουργία ενός σεμιναρίου!

Στην ενέργεια της Αγάπης...
Η ομάδα της Αειθάλια

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οποιαδήποτε θεραπευτική μέθοδος ή τεχνική αναφέρεται και περιγράφεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αντικαθιστά την ιατρική, ψυχολογική, ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία, ή οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Οι εναλλακτικές θεραπείες και οι διαλογισμοί αποτελούν θαυμαστά βοηθητικά εργαλεία για τη συναισθηματική, νοητική και σωματική ισορροπία και ευεξία του ατόμου και μπορούν κάλλιστα να εφαρμόζονται παράλληλα με οποιαδήποτε θεραπεία της συμβατικής ιατρικής, αφού βοηθούν ολιστικά τον άνθρωπο και προάγουν τη συναισθηματική και ψυχοσωματική του αρμονία. Οι όροι «θεραπευτής» και «θεραπεία» χρησιμοποιούνται με την ευρεία έννοια και δεν ταυτίζονται με τους όρους που χρησιμοποιούνται από την κλασική ιατρική, ψυχολογία και φαρμακευτική.

  

Usui Reiki

Μύηση 3ου βαθμού  

Επίπεδο Μάστερ & Δασκάλων

Με τον τρίτο βαθμό Ρέικι ολοκληρώνετε τη μαθητεία σας στο θεραπευτικό σύστημα του Ουσούι Ρέικι, ενώ εξακολουθείτε να λαμβάνετε τα δώρα του για την υπόλοιπη ζωή σας!

Η Μύηση στον 3ο βαθμό Ρέικι αποτελεί την πύλη μετάβασης της εκπαίδευσής σας στο ανώτατο επίπεδο, αυτό του Μάστερ. Παράλληλα, θα σας δώσει τις γνώσεις και τα εφόδια που σας χρειάζονται ώστε να μπορείτε και εσείς να εκπαιδεύετε στο Ρέικι άλλους ανθρώπους. Ο τρίτος βαθμός του Ρέικι χωρίζεται σε δύο μέρη και διδάσκεται σε δύο ξεχωριστά σεμινάρια. 

Στο πρώτο μέρος (3Α) υπάρχουν κάποιοι επιπλέον συντονισμοί που µας ενώνουν µε τον ανώτερο εαυτό µας, ενώ το άτομο λαµβάνει και το τέταρτο σύμβολο του Ρέικι, το Σύμβολο του Μάστερ! Περιλαμβάνονται και κάποιες ακόμα τεχνικές και μέθοδοι, οι οποίες διευρύνουν ακόμη περισσότερο τους ορίζοντες και τις δυνατότητες για την εργασία μας με τη Συμπαντική Ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζεστε και για το δεύτερο μέρος της Μύησης 3ου βαθμού.

Στο δεύτερο μέρος (3Β) λαμβάνετε όλη τη γνώση που απαιτείται ώστε να γίνετε Δάσκαλοι του συστήματος Ρέικι και να μπορείτε να το μεταδώσετε σε άλλους! Θα μάθετε πώς να το διδάσκετε, πώς να κάνετε τους συντονισμούς και τις μυήσεις, αλλά και οτιδήποτε άλλο αφορά την οργάνωση ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου από εσάς τους ίδιους.

Ύλη Σεμιναρίου 3Α: Τι θα μάθετε, τι θα λάβετε

  • Θα λάβετε 12 συντονισμούς στη Συμπαντική Ενέργεια της Αγάπης!
  • Θα λάβετε το Σύμβολο του  Μάστερ το οποίο θα σας συντονίσει με τον Θεϊκό Εαυτό σας και την ολότητά σας!
  • Θα μάθετε πώς να κάνετε διαλογισμό με το σύμβολο του Μάστερ.
  • Θα μάθετε πώς να κάνετε την τεχνική αυτοενδυνάμωσης και άλλες σημαντικές τεχνικές και διαλογισμούς που θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας, ώστε να συνδημιουργείτε τη ζωή σας όπως αγαπάτε!
  • Θα λάβετε και θα δώσετε μια ολοκληρωμένη συνεδρία Ρέικι.

 

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Ύλη Σεμιναρίου 3Β: Τι θα μάθετε, τι θα λάβετε

  • Θα μάθετε τι σημαίνει να είστε Δάσκαλος του συστήματος Ουσούι Ρέικι.
  • Θα μάθετε μοντέρνες τεχνικές και διαλογισμούς Ρέικι για το επίπεδο Δασκάλου. Θα υπάρχει βιωματική εμπειρία διαλογισμών και τεχνικών.
  • Θα μάθετε πώς να κάνετε τους συντονισμούς και τις μυήσεις και στα τρία επίπεδα Ρέικι. Θα πραγματοποιηθεί εξάσκηση.
  • Θα μάθετε πώς μπορείτε να μεταδώσετε τη γνώση σας και να οργανώσετε τα σεμινάριά σας.
  • Συμβουλές για το πώς να κρατάτε τον χώρο και την ενέργειά σας, καθώς και για το πώς να συντονίζετε την ενέργεια της ομάδας, ώστε να ρέει στην ενέργεια της Αγάπης.

 

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας για τη δημιουργία ομάδας, επικοινωνώντας μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σας δεσμεύει, μπορεί όμως να κινητοποιήσει την οργάνωση των σεμιναρίων και των εκπαιδεύσεων που έχουμε να σας προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό.

 

  

Usui Reiki

Μύηση 2ου βαθμού  

Αφυπνίζοντας τα ταλέντα σας!

Όσο περισσότερο συντονιζόμαστε με την ενέργεια του Ρέικι, τόσο ενθυμούμαστε τις δυνατότητές μας και ποιοι πραγματικά είμαστε, ο καθένας με τους δικούς του ρυθμούς!

Το σεμινάριο εκπαίδευσης στον δεύτερο βαθμό Ρέικι περιλαμβάνει περαιτέρω εμβάθυνση στο νόημα και στη χρήση της θεραπευτικής τέχνης του Ρέικι, καθώς και εξάσκηση σε ακόμα περισσότερες τεχνικές και μεθόδους αξιοποίησης της ζωτικής ενέργειας του Σύμπαντος.

Στη Μύηση του 2ου βαθμού Ρέικι το άτομο λαμβάνει επιπλέον συντονισμούς με τη Συμπαντική Ενέργεια και μαζί λαμβάνει τα τρία από τα τέσσερα δώρα-σύμβολα του Ρέικι. Μαθαίνει ποια είναι, τι συμβολίζει το καθένα, τις ιδιότητές τους και πώς να τα χρησιμοποιεί μέσω της πρόθεσής του για το ανώτερο καλό όλων. Άλλωστε, τα σύμβολα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν κακό ή για ιδιοτελείς σκοπούς. Είναι ανώφελο!

θα μάθετε πώς να κάνετε θεραπείες εξ αποστάσεως, αλλά και πώς να στέλνετε Ρέικι σε καταστάσεις και προβλήματα της ζωής σας. Μοναδική προϋπόθεση για να παρακολουθήσει κανείς το σεμινάριο Μύησης 2ου βαθμού Ρέικι είναι να έχει ολοκληρώσει τον 1ο βαθμό Ρέικι.

Ύλη Σεμιναρίου: Τι θα μάθετε & τι θα λάβετε!

  • Θα λάβετε 8 συντονισμούς στη Συμπαντική Ζωτική Ενέργεια.
  • Θα λάβετε τα τρία (3) πρώτα Σύμβολα του Ρέικι.
  • Σχεδιασμός των συμβόλων και πώς να τα χρησιμοποιείτε.
  • Ρέικι από απόσταση.
  • Ρέικι για την επίτευξη στόχων.
  • Ρέικι για απαλλαγή από συνήθειες, εθισμούς κλπ.
  • Αναπνοή Ρέικι.
  • Κουτί Ρέικι.
  • Αποτοξίνωση Ρέικι.
  • Διαλογισμός με το Σύμβολο της Δύναμης.
  • Θεραπεία κέντρου δύναμης.
  • Τεχνική αυτοενδυνάμωσης.
  • Αναζωογόνηση, χαλάρωση – Μισό Σώμα.
  • Θα πραγματοποιήσετε και θα λάβετε συνεδρία Ρέικι.


ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Με τη βεβαίωση παρακολούθησης της Μύησης του 2ου βαθμού Ρέικι οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα μπορούν  να εγγραφούν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Ρέικι.

Μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας για τη δημιουργία ομάδας, επικοινωνώντας μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σας δεσμεύει, μπορεί όμως να κινητοποιήσει την οργάνωση των σεμιναρίων και των εκπαιδεύσεων που έχουμε να σας προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό.  
 

  

 Angelic Reiki

Εκπαίδευση Δασκάλων  

alt

Μύηση στην ενέργεια

του Μάστερ Δασκάλου!

alt

Με αυτό το εργαστήριο θα έχετε τη δυνατότητα να ακτινοβολήσετε ακόμη περισσότερο την Αγγελική ενέργεια, καθώς θα γίνετε το κανάλι για να μυηθούν και άλλοι άνθρωποι στο Αγγελικό βασίλειο!

Το σεμινάριο Εκπαίδευσης Δασκάλων του Αγγελικού Ρέικι είναι μία πολύτιμη εμπειρία που κυριολεκτικά θα σας ανοίξει τα φτερά, καθώς θα είστε έτοιμοι πλέον, όλη αυτή τη γνώση και την ενέργεια που έχετε αποκτήσει, να τη μεταδώσετε και σε άλλους ανθρώπους! Θα λάβετε όλη την καθοδήγηση που χρειάζεστε, σε βιωματικό αλλά και πρακτικό επίπεδο, ώστε να υλοποιήσετε τα δικά σας σεμινάρια Αγγελικού Ρέικι!  Παράλληλα, η εμπειρία του να δίνετε τις μυήσεις και τους συντονισμούς του Αγγελικού Ρέικι, αλλά και του να είστε ένα ισχυρό κανάλι ροής της Αγγελικής ενέργειας, μπορεί να μεταμορφώνει τη δική σας ζωή κάθε φορά που την επαναλαμβάνετε! Είναι ένα δυνατό και θεραπευτικό βίωμα που είναι δύσκολο να περιγραφεί με λέξεις!

Ο σκοπός αυτού του εργαστηρίου είναι να σας μυήσει στην ενέργεια του Μάστερ Δασκάλου αυτού του συστήματος. Αυτό θα συμβεί με τον πιο τέλειο για εσάς τρόπο. Ο Κέβιν και εγώ σας προτείνουμε να είστε ανοιχτοί σε ό,τι σας ξεδιπλωθεί.

Απόσπασμα από το Εγχειρίδιο Διδασκαλίας του Kevin & της Christine Core. 

alt

Στο σεμινάριο αυτό περιλαμβάνονται:

  • Βιωματικές τεχνικές που θα ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη σύνδεσή σας με το Αγγελικό Βασίλειο.
  • Οι Αρχάγγελοι του Δέντρου της Ζωής: Εισαγωγή και Διαλογισμός.
  • Ανταλλαγή Θεραπειών μεταξύ των συμμετεχόντων.
  • Μήνυμα και Ευλογία από το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός.
  • Οργάνωση και στήσιμο των εργαστηρίων. Η προετοιμασία του χώρου και η δική σας ενεργειακή προετοιμασία. Πρακτικά ζητήματα οργάνωσης ενός σεμιναρίου.
  • Αρχές και πρακτική Καθαρισμού και Αφιέρωσης του Χώρου.
  • Αρχές και πρακτική για το Κράτημα του Χώρου κατά τη διαδικασία των Συντονισμών και γενικά του σεμιναρίου.
  • Αρχές και πρακτική για την καθοδήγηση των Θεραπευτικών Τεχνικών.
  • Καθοδήγηση για τη διεξαγωγή των Αγγελικών Συντονισμών, των Καθαρισμών και για την Απελευθέρωση Οντοτήτων.
  • Οργάνωση, υποστήριξη και οι ευθύνες του Δασκάλου.
  • Το Καταστατικό του Αγγελικού Ρέικι.

 

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Τα εγχειρίδια και οι βεβαιώσεις παρακολούθησης που δίνονται στα σεμινάρια Αγγελικού Ρέικι είναι τα αυθεντικά και πιστοποιημένα από τον Επίσημο Παγκόσμιο Οργανισμό Αγγελικού Ρέικι «The Foundation of Cosmic Fire 2003», του οποίου συνιδρυτές είναι ο Kevin & η Christine Core.

Μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας για την δημιουργία ομάδας, επικοινωνώντας μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σας δεσμεύει, μπορεί όμως να κινητοποιήσει την οργάνωση των σεμιναρίων και των εκπαιδεύσεων που έχουμε να σας προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό.

  

Usui Reiki

Μύηση 1ου βαθμού  

Συντονισμός με τη ζωτική ενέργεια

Ο πρώτος βαθμός Ρέικι είναι το ξεκίνημα ενός υπέροχου και άκρως μεταμορφωτικού δρόμου προς την προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοθεραπεία!

Η πρώτη μύηση στη θεραπευτική τέχνη του Ουσούι Ρέικι αποτελεί το πρώτο βήμα για να συντονίσετε το ενεργειακό σας σώμα με την αέναη συμπαντική πηγή ενέργειας και να το μεταμορφώσετε σε ένα κανάλι ροής ζωτικής ενέργειας και απέραντης αγάπης.

Στη Μύηση του 1ου Βαθμού Ρέικι το άτομο λαμβάνει τους πρώτους ενεργειακούς συντονισμούς και στη συνέχεια εκπαιδεύεται ώστε να μπορεί να κάνει Ρέικι στον εαυτό του και στους άλλους ανθρώπους. 

Κατά την εκπαίδευση θα διδαχτείτε μια σειρά από τεχνικές και μεθόδους, στις οποίες θα εξασκηθείτε ώστε να μάθετε να ανοίγεστε όλο και περισσότερο στην ενέργεια της Σύμπαντος, δηλαδή στην ενέργεια της Αγάπης!

Δεν υπάρχει καμία προϋπόθεση για να λάβει κανείς μέρος σε αυτό το σεμινάριο, καθώς όλοι μπορούν και είναι εύκολο να μάθουν Ρέικι, προκειμένου να το προσφέρουν στον εαυτό τους και στους άλλους.

Η ύλη του σεμιναρίου περιλαμβάνει τα εξής:

  • Τι σημαίνει Ρέικι.
  • Τι είναι το Ρέικι.
  • Την ιστορία του Ρέικι.
  • Τις πέντε (5) Αρχές του Ρέικι.
  • Εισαγωγή στην ενεργειακή μας ανατομία.
  • Θα λάβετε τους 4 πρώτους συντονισμούς στη Συμπαντική Ζωτική Ενέργεια – την ενέργεια της Αγάπης – την ενέργεια του Ρέικι.
  • Θα μάθετε να κάνετε Ρέικι στον εαυτό σας — Αυτοθεραπεία.
  • Θα μάθετε να κάνετε Ρέικι σε άλλους.
  • Τα οφέλη του Ρέικι.
  • Ποιος μπορεί να λάβει θεραπεία Ρέικι.
  • Με ποιους τρόπους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Ρέικι στην καθημερινότητά μας.
  • Θα πραγματοποιήσετε και θα λάβετε μια συνεδρία Ρέικι.


ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας για τη δημιουργία ομάδας, επικοινωνώντας μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σας δεσμεύει, μπορεί όμως να κινητοποιήσει την οργάνωση  των σεμιναρίων και των εκπαιδεύσεων που έχουμε να σας προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό.
 

 

 Angelic Reiki

Εκπαίδευση Συμβούλων   

alt

Γίνετε «σύμβουλοι»

του Αγγελικού Βασιλείου!

alt

Το σεμινάριο αυτό θα σας δώσει τη γνώση και την καθοδήγηση που χρειάζεστε για να μοιραστείτε την Αγγελική Ενέργεια με άλλους ανθρώπους σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στο σεμινάριο Εκπαίδευσης Συμβούλων Αγγελικού Ρέικι θα εξασκηθείτε και θα εμβαθύνετε ακόμα περισσότερο στις γνώσεις σας γύρω από τη θεραπευτική διαδικασία, ενισχύοντας παράλληλα την αυτοπεποίθησή σας ως εκπρόσωποι του Αγγελικού Βασιλείου! Θα λάβετε ακόμα περισσότερα εφόδια σχετικά με τον τρόπο που μπορείτε να βοηθάτε τους άλλους ανθρώπους και για ακόμη μια φορά θα γίνετε εσείς ο Άγγελος!  

Ακόμα κι αν επιλέξετε να μην λαμβάνετε αμοιβή για τις θεραπευτικές συνεδρίες που θα πραγματοποιείτε, η γνώση και η βιωματική εμπειρία που θα αποκομίσετε μέσα από αυτό το σεμινάριο είναι από μόνα τους θεραπευτικά, και αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για την πνευματική σας διεύρυνση και τη μεταμόρφωση της δικής σας ζωής! Μιας ζωής με περισσότερο Φως, Αλήθεια, Ελευθερία και Χαρά!

Η Εκπαίδευση Συμβούλων περιλαμβάνει έναν Καθαρισμό και δύο Συντονισμούς, καθώς και δύο νέες μεθόδους θεραπείας. Εστιάζεται στις πνευματικές Αρχές που εμπεριέχονται στο Αγγελικό Ρέικι ως θεραπευτική πρακτική. Περιλαμβάνει επίσης, μια βαθύτερη κατανόηση του χώρου της «απραξίας», τα αίτια και τη φύση της ασθένειας, καθώς και τα νέα φαινόμενα  των «Συμπτωμάτων της Ανάληψης», τα οποία είναι σωματικά συμπτώματα που σχετίζονται με αλλαγές στη συνείδηση και όχι με σωματική ή συναισθηματική παθολογία. Τέλος, καλύπτει τα πρακτικά και τα πνευματικά ζητήματα που σχετίζονται με την ιδιότητα του επαγγελματία θεραπευτή.

Προϋπόθεση για να συμμετάσχει κάποιος είναι να έχει ολοκληρώσει τα σεμινάρια: 1ος & 2ος Βαθμος Αγγελικού Ρέικι και 3ος & 4ος Βαθμός Αγγελικού Ρέικι.

alt

Η Διδακτέα Ύλη της Εκπαίδευσης Συμβούλων:

  • Ένας καθαρισμός και απελευθέρωση οντοτήτων.
  • Δύο Συντονισμοί: Αγγελικό Ρέικι 4ος Βαθμός και Αρχαγγελική Μύηση 3ου & 4ου Βαθμού με τους Παντοδυνάμους Σαρείμ.
  • Δύο νέες μορφές θεραπείας: Θεραπεία με το Αιθερικό Σώμα και Σφαιρική Θεραπεία.
  • Πληροφορίες σχετικά με τους δύο τύπους θεραπείας που χρησιμοποιούμε στο Αγγελικό Ρέικι: τη Μαγνητική Θεραπεία και τη Θεραπεία με Ακτινοβολία.
  • Το Δέντρο της Ζωής και το Αρχαγγελικό Βασίλειο.
  • Δουλεύοντας με το Αισθαντικό Σώμα.
  • Αναθεώρηση του πώς καθαρίζουμε και αφιερώνουμε έναν χώρο και ο σκοπός της αφιέρωσης του χώρου σε μία θεραπευτική κατάσταση.
  • Η φύση της ασθένειας και οι επιπτώσεις της ασθένειας σε μία θεραπευτική συνεδρία.
  • Θεραπευτική Συνεδρία:
Α. Απόρρητο
Β. Διάρκεια
Γ. Επικοινωνία και ικανότητες προσεκτικής ακοής.
Δ. Βιωματική εμπειρία του δέκτη.
Ε. Πώς να δουλέψετε με ασθενείς που ακολουθούν θεραπευτική αγωγή.
  • Δεοντολογία του Αγγελικού Ρέικι. Θα ενημερωθείτε για τα Πνευματικά Δικαιώματα και το Συμφωνητικό Κώδικα Πρακτικής, όπως ορίζεται από τον Επίσημο Οργανισμό του Αγγελικού Ρέικι.
 

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Τα εγχειρίδια και οι βεβαιώσεις παρακολούθησης που δίνονται στα σεμινάρια Αγγελικού Ρέικι είναι τα αυθεντικά και πιστοποιημένα από τον Επίσημο Παγκόσμιο Οργανισμό Αγγελικού Ρέικι «The Foundation of Cosmic Fire 2003», του οποίου συνιδρυτές είναι ο Kevin & η Christine Core. 

Μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας για την δημιουργία ομάδας, επικοινωνώντας μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σας δεσμεύει, μπορεί όμως να κινητοποιήσει την οργάνωση των σεμιναρίων και των εκπαιδεύσεων που έχουμε να σας προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό. 

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 3 από 4

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>
Όνομα:
E-mail: