Τα Σεμινάρια της Αειθάλια

δώ θα βρείτε μια σειρά από σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης, εκπαίδευσης, ενδυνάμωσης και αυτογνωσίας, που αποτελούν εξαίσια εργαλεία για την προσωπική σας αφύπνιση και ενδυνάμωση, αλλά και μια σειρά από εκπαιδεύσεις, που με την ολοκλήρωσή τους  θα έχετε τη δυνατότητα να ακολουθήσετε κι εσείς αυτό το υπέροχο πνευματικό μονοπάτι, καθώς θα μπορείτε να γίνεστε το κανάλι αφύπνισης και για άλλους ανθρώπους.

Σκοπός μας είναι κάθε άνθρωπος να αφυπνίσει τα προσωπικά του ταλέντα, να συντονιστεί με την εσώτερη σοφία του και την πραγματική του δύναμη, και να αποκτήσει εδώ και τώρα τη διαύγεια που χρειάζεται για να ζει μια ζωή χωρίς περιορισμούς.

Με τα σεμινάρια αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης, αλλά και την εκπαίδευση σε εναλλακτικά συστήματα θεραπειών, η συνειδητότητά σας διευρύνεται και αποκτάτε πολύτιμα εργαλεία που μπορείτε να αξιοποιήσετε προς όφελος δικό σας άλλα και άλλων ανθρώπων. Εργαλεία που συμβάλλουν ώστε να λάβει χώρα η θεραπεία σε όλα τα επίπεδα, είτε αφορά το συναισθηματικό, το νοητικό, το φυσικό ή το πνευματικό πεδίο.

Φιλοσοφία μας είναι ο σεβασμός στην ελεύθερη βούληση, στην πρόθεση και στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου. Ο κάθε ένας από εσάς γνωρίζει τι είναι καλό για τον ίδιο και κάθε βήμα που κάνετε προς την προσωπική σας αφύπνιση, γίνεται τέλεια, έτσι όπως χρειάζεται να γίνεται!

Όλα τα σεμινάρια της Αειθάλια πραγματοποιούνται με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα προς τον κάθε άνθρωπο και με ιδιαίτερη αγάπη και ενθουσιασμό γι’ αυτά που έχουμε να προσφέρουμε! Πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη έχει τη δύναμη και τη δυνατότητα να μεταμορφώσει τη ζωή του και να ανασύρει το δυναμικό που φέρει σε αυτή τη ζωή. Εμείς απλώς είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε να τα θυμηθεί και να πιστέψει στον πραγματικό εαυτό του.

Εάν υπάρχει οποιοδήποτε σεμινάριο για το οποίο ενδιαφέρεστε, μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας να συμμετάσχετε επικοινωνώντας μαζί μας, ανεξάρτητα με το αν έχει οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής του. Η δική σας πρόθεση μπορεί να κινητοποιήσει τη δημιουργία ενός σεμιναρίου!

Στην ενέργεια της Αγάπης...
Η ομάδα της Αειθάλια

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οποιαδήποτε θεραπευτική μέθοδος ή τεχνική αναφέρεται και περιγράφεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αντικαθιστά την ιατρική, ψυχολογική, ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία, ή οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Οι εναλλακτικές θεραπείες και οι διαλογισμοί αποτελούν θαυμαστά βοηθητικά εργαλεία για τη συναισθηματική, νοητική και σωματική ισορροπία και ευεξία του ατόμου και μπορούν κάλλιστα να εφαρμόζονται παράλληλα με οποιαδήποτε θεραπεία της συμβατικής ιατρικής, αφού βοηθούν ολιστικά τον άνθρωπο και προάγουν τη συναισθηματική και ψυχοσωματική του αρμονία. Οι όροι «θεραπευτής» και «θεραπεία» χρησιμοποιούνται με την ευρεία έννοια και δεν ταυτίζονται με τους όρους που χρησιμοποιούνται από την κλασική ιατρική, ψυχολογία και φαρμακευτική.

  

 Angelic Reiki

Εκπαίδευση Δασκάλων  

alt

Μύηση στην ενέργεια

του Μάστερ Δασκάλου!

alt

Με αυτό το εργαστήριο θα έχετε τη δυνατότητα να ακτινοβολήσετε ακόμη περισσότερο την Αγγελική ενέργεια, καθώς θα γίνετε το κανάλι για να μυηθούν και άλλοι άνθρωποι στο Αγγελικό βασίλειο!

Το σεμινάριο Εκπαίδευσης Δασκάλων του Αγγελικού Ρέικι είναι μία πολύτιμη εμπειρία που κυριολεκτικά θα σας ανοίξει τα φτερά, καθώς θα είστε έτοιμοι πλέον, όλη αυτή τη γνώση και την ενέργεια που έχετε αποκτήσει, να τη μεταδώσετε και σε άλλους ανθρώπους! Θα λάβετε όλη την καθοδήγηση που χρειάζεστε, σε βιωματικό αλλά και πρακτικό επίπεδο, ώστε να υλοποιήσετε τα δικά σας σεμινάρια Αγγελικού Ρέικι!  Παράλληλα, η εμπειρία του να δίνετε τις μυήσεις και τους συντονισμούς του Αγγελικού Ρέικι, αλλά και του να είστε ένα ισχυρό κανάλι ροής της Αγγελικής ενέργειας, μπορεί να μεταμορφώνει τη δική σας ζωή κάθε φορά που την επαναλαμβάνετε! Είναι ένα δυνατό και θεραπευτικό βίωμα που είναι δύσκολο να περιγραφεί με λέξεις!

Ο σκοπός αυτού του εργαστηρίου είναι να σας μυήσει στην ενέργεια του Μάστερ Δασκάλου αυτού του συστήματος. Αυτό θα συμβεί με τον πιο τέλειο για εσάς τρόπο. Ο Κέβιν και εγώ σας προτείνουμε να είστε ανοιχτοί σε ό,τι σας ξεδιπλωθεί.

Απόσπασμα από το Εγχειρίδιο Διδασκαλίας του Kevin & της Christine Core. 

alt

Στο σεμινάριο αυτό περιλαμβάνονται:

 • Βιωματικές τεχνικές που θα ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη σύνδεσή σας με το Αγγελικό Βασίλειο.
 • Οι Αρχάγγελοι του Δέντρου της Ζωής: Εισαγωγή και Διαλογισμός.
 • Ανταλλαγή Θεραπειών μεταξύ των συμμετεχόντων.
 • Μήνυμα και Ευλογία από το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός.
 • Οργάνωση και στήσιμο των εργαστηρίων. Η προετοιμασία του χώρου και η δική σας ενεργειακή προετοιμασία. Πρακτικά ζητήματα οργάνωσης ενός σεμιναρίου.
 • Αρχές και πρακτική Καθαρισμού και Αφιέρωσης του Χώρου.
 • Αρχές και πρακτική για το Κράτημα του Χώρου κατά τη διαδικασία των Συντονισμών και γενικά του σεμιναρίου.
 • Αρχές και πρακτική για την καθοδήγηση των Θεραπευτικών Τεχνικών.
 • Καθοδήγηση για τη διεξαγωγή των Αγγελικών Συντονισμών, των Καθαρισμών και για την Απελευθέρωση Οντοτήτων.
 • Οργάνωση, υποστήριξη και οι ευθύνες του Δασκάλου.
 • Το Καταστατικό του Αγγελικού Ρέικι.

 

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Τα εγχειρίδια και οι βεβαιώσεις παρακολούθησης που δίνονται στα σεμινάρια Αγγελικού Ρέικι είναι τα αυθεντικά και πιστοποιημένα από τον Επίσημο Παγκόσμιο Οργανισμό Αγγελικού Ρέικι «The Foundation of Cosmic Fire 2003», του οποίου συνιδρυτές είναι ο Kevin & η Christine Core.

Μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας για την δημιουργία ομάδας, επικοινωνώντας μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σας δεσμεύει, μπορεί όμως να κινητοποιήσει την οργάνωση των σεμιναρίων και των εκπαιδεύσεων που έχουμε να σας προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό.

 

 Angelic Reiki

Εκπαίδευση Συμβούλων   

alt

Γίνετε «σύμβουλοι»

του Αγγελικού Βασιλείου!

alt

Το σεμινάριο αυτό θα σας δώσει τη γνώση και την καθοδήγηση που χρειάζεστε για να μοιραστείτε την Αγγελική Ενέργεια με άλλους ανθρώπους σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στο σεμινάριο Εκπαίδευσης Συμβούλων Αγγελικού Ρέικι θα εξασκηθείτε και θα εμβαθύνετε ακόμα περισσότερο στις γνώσεις σας γύρω από τη θεραπευτική διαδικασία, ενισχύοντας παράλληλα την αυτοπεποίθησή σας ως εκπρόσωποι του Αγγελικού Βασιλείου! Θα λάβετε ακόμα περισσότερα εφόδια σχετικά με τον τρόπο που μπορείτε να βοηθάτε τους άλλους ανθρώπους και για ακόμη μια φορά θα γίνετε εσείς ο Άγγελος!  

Ακόμα κι αν επιλέξετε να μην λαμβάνετε αμοιβή για τις θεραπευτικές συνεδρίες που θα πραγματοποιείτε, η γνώση και η βιωματική εμπειρία που θα αποκομίσετε μέσα από αυτό το σεμινάριο είναι από μόνα τους θεραπευτικά, και αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για την πνευματική σας διεύρυνση και τη μεταμόρφωση της δικής σας ζωής! Μιας ζωής με περισσότερο Φως, Αλήθεια, Ελευθερία και Χαρά!

Η Εκπαίδευση Συμβούλων περιλαμβάνει έναν Καθαρισμό και δύο Συντονισμούς, καθώς και δύο νέες μεθόδους θεραπείας. Εστιάζεται στις πνευματικές Αρχές που εμπεριέχονται στο Αγγελικό Ρέικι ως θεραπευτική πρακτική. Περιλαμβάνει επίσης, μια βαθύτερη κατανόηση του χώρου της «απραξίας», τα αίτια και τη φύση της ασθένειας, καθώς και τα νέα φαινόμενα  των «Συμπτωμάτων της Ανάληψης», τα οποία είναι σωματικά συμπτώματα που σχετίζονται με αλλαγές στη συνείδηση και όχι με σωματική ή συναισθηματική παθολογία. Τέλος, καλύπτει τα πρακτικά και τα πνευματικά ζητήματα που σχετίζονται με την ιδιότητα του επαγγελματία θεραπευτή.

Προϋπόθεση για να συμμετάσχει κάποιος είναι να έχει ολοκληρώσει τα σεμινάρια: 1ος & 2ος Βαθμος Αγγελικού Ρέικι και 3ος & 4ος Βαθμός Αγγελικού Ρέικι.

alt

Η Διδακτέα Ύλη της Εκπαίδευσης Συμβούλων:

 • Ένας καθαρισμός και απελευθέρωση οντοτήτων.
 • Δύο Συντονισμοί: Αγγελικό Ρέικι 4ος Βαθμός και Αρχαγγελική Μύηση 3ου & 4ου Βαθμού με τους Παντοδυνάμους Σαρείμ.
 • Δύο νέες μορφές θεραπείας: Θεραπεία με το Αιθερικό Σώμα και Σφαιρική Θεραπεία.
 • Πληροφορίες σχετικά με τους δύο τύπους θεραπείας που χρησιμοποιούμε στο Αγγελικό Ρέικι: τη Μαγνητική Θεραπεία και τη Θεραπεία με Ακτινοβολία.
 • Το Δέντρο της Ζωής και το Αρχαγγελικό Βασίλειο.
 • Δουλεύοντας με το Αισθαντικό Σώμα.
 • Αναθεώρηση του πώς καθαρίζουμε και αφιερώνουμε έναν χώρο και ο σκοπός της αφιέρωσης του χώρου σε μία θεραπευτική κατάσταση.
 • Η φύση της ασθένειας και οι επιπτώσεις της ασθένειας σε μία θεραπευτική συνεδρία.
 • Θεραπευτική Συνεδρία:
Α. Απόρρητο
Β. Διάρκεια
Γ. Επικοινωνία και ικανότητες προσεκτικής ακοής.
Δ. Βιωματική εμπειρία του δέκτη.
Ε. Πώς να δουλέψετε με ασθενείς που ακολουθούν θεραπευτική αγωγή.
 • Δεοντολογία του Αγγελικού Ρέικι. Θα ενημερωθείτε για τα Πνευματικά Δικαιώματα και το Συμφωνητικό Κώδικα Πρακτικής, όπως ορίζεται από τον Επίσημο Οργανισμό του Αγγελικού Ρέικι.
 

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Τα εγχειρίδια και οι βεβαιώσεις παρακολούθησης που δίνονται στα σεμινάρια Αγγελικού Ρέικι είναι τα αυθεντικά και πιστοποιημένα από τον Επίσημο Παγκόσμιο Οργανισμό Αγγελικού Ρέικι «The Foundation of Cosmic Fire 2003», του οποίου συνιδρυτές είναι ο Kevin & η Christine Core. 

Μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας για την δημιουργία ομάδας, επικοινωνώντας μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σας δεσμεύει, μπορεί όμως να κινητοποιήσει την οργάνωση των σεμιναρίων και των εκπαιδεύσεων που έχουμε να σας προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό. 

  

 Angelic Reiki

Μυήσεις 3ου & 4ου βαθμού  

alt

Συντονισμός στη Μάστερ ενέργεια

alt

Σε αυτό το εργαστήριο θα αφυπνίσετε τα πνευματικά ταλέντα που διαθέτετε ώστε να μεταμορφωθείτε σε απόλυτο κυρίαρχο της πραγματικότητάς σας!

Στο σεμινάριο του 3ου & 4ου βαθμού του Αγγελικού Ρέικι πρόκειται να μυηθείτε στη Μάστερ ενέργεια του συστήματος, ενώ παράλληλα θα συνεχίσετε να λαμβάνετε Θεϊκά δώρα που μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή σας.

Θα μάθετε καινούριες θεραπείες και νέους τρόπους προσέγγισης της ιερής φύσης των Αγγέλων, των Αρχαγγέλων και των Διδασκάλων των εσωτερικών πεδίων, ενώ σταδιακά και καθώς ολοένα και περισσότερο θα αναγνωρίζετε τη Θεϊκή σας Υπόσταση και Παρουσία σε αυτόν τον πλανήτη, θα γίνεστε εσείς οι ίδιοι, Άγγελοι επί της γης!

Απολαύστε τα δώρα που το Αγγελικό Βασίλειο έχει να σας δώσει, βρείτε το σκοπό της ζωής σας και βιώστε μια ζωή γεμάτη διαύγεια, γαλήνη και χαρά!

Το να λάβεις ένα συντονισμό στη Μάστερ ενέργεια είναι πρώτα απ‘ όλα μία προσωπική διαδικασία. Η ψυχή σας, σας οδήγησε σε ένα σημείο όπου μπορείτε να λάβετε αυτό το ενεργειακό εργαλείο έτσι ώστε να γίνετε Κύριοι του Εαυτού σας αποδεχόμενοι ότι αυτή η εμφανής πραγματικότητα είναι δικό σας δημιούργημα. Ο κόσμος μας είναι μία τεράστια παιδική χαρά και αυτοί οι συντονισμοί δεν έχουν να κάνουν με το να είμαστε καλοί ή πνευματικά τέλειοι, μια κρίση που οι άνθρωποι κάνουν χωρίς πολλή σκέψη, αλλά έχουν να κάνουν με την αποδοχή και την αναγνώριση ότι ο κάθε ένας από εμάς είναι ο απόλυτος δημιουργός της ζωής του και αποδέχεται αυτήν την κυριαρχία του επί της πραγματικότητας του. Αυτό το σεμινάριο μας δίνει την ευκαιρία να μην υιοθετήσουμε το ρόλο του θύματος και την αίσθηση ότι ζούμε τη ζωή μας σαν αποτέλεσμα κάποιας εξωτερικής επίδρασης. Δεν είναι το σεμινάριο του δασκάλου. Είναι το επόμενο βήμα στο προσωπικό σας μονοπάτι! Θα αφυπνίσει τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ πνευματικά ταλέντα και θα χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενέργεια με το δικό σας μοναδικό τρόπο!

 Από την εισαγωγή του Εγχειριδίου 3ου & 4ου βαθμού του Kέβιν & της Κριστίν Κορ.

alt

Η Διδακτέα Ύλη του 3ου & 4ου βαθμού ενδεικτικά:

 • Ο σκοπός και η διαδικασία του Καθαρισμού, του Ανοίγματος και του Κλεισίματος του Χώρου.
 • Αναθεώρηση της Φύσης της Αγγελικής Ενέργειας και των Αρχαγγέλων.
 • Διαλογισμός Γείωσης.
 • Διαλογισμός του Αισθαντικού Σώματος.
 • Καθαρισμός στο Αγγελικό Ρέικι 3ου βαθμού.
 • Συντονισμός στο Αγγελικό Ρέικι 3ου βαθμού.
 • Καθαρισμός και Απελευθέρωση στο Αγγελικό Ρέικι 3ου βαθμού.
 • Συντονισμός στο Αγγελικό Ρέικι 4ου βαθμού.
 • Σύμβολα Μάστερ.
 • Συντονισμός στις Αγγελικές Ακτίνες.
 • Αρχαγγελικός Συντονισμός Μάστερ.
 • Θεραπεία  με τη Θεϊκή Παρουσία.
 • Θεραπεία με τα μάτια.
 • Κατανόηση της Οικογένειας της Ψυχής όπως συναντάται στη θεραπεία με τη Θεϊκή Παρουσία.
 • Ανταλλαγή Θεραπειών.

 

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Τα εγχειρίδια και οι βεβαιώσεις παρακολούθησης που δίνονται στα σεμινάρια Αγγελικού Ρέικι είναι τα αυθεντικά και πιστοποιημένα από τον Επίσημο Παγκόσμιο Οργανισμό Αγγελικού Ρέικι «The Foundation of Cosmic Fire 2003», συνιδρυτές του οποίου είναι ο Kevin & η Christine Core.

Μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας για την δημιουργία ομάδας, επικοινωνώντας μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σας δεσμεύει, μπορεί όμως να κινητοποιήσει την οργάνωση των σεμιναρίων και των εκπαιδεύσεων που έχουμε να σας προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό. 

Σελίδα 4 από 4

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>


 

 
Όνομα:
E-mail:
  Αρχική|Ας γνωριστούμε|Όροι Χρήσης|Πνευματικά Δικαιώματα|Επικοινωνία