Οι Συνεδρίες στην Αειθάλια

 χώρος ολιστικής αρμονίας και προσωπικής ανάπτυξης της Αειθάλια φιλοξενεί μία μεγάλη αγκαλιά από εναλλακτικές μορφές θεραπειών, συστήματα, μεθόδους και τεχνικές, που τιμούν τη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, καθώς και τον διαφορετικό τρόπο ή δρόμο που επιθυμεί να ακολουθήσει για την προσωπική του ενδυνάμωση και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του.

Σκοπός μας είναι κάθε άνθρωπος που εκδηλώνει την πρόθεση να ζει και να βιώνει καλύτερα την καθημερινότητά του, να βρει έναν χώρο έκφρασης, αποδοχής και ενδυνάμωσης για ό,τι τον προβληματίζει, να ανασύρει τα ταλέντα του και να προχωρήσει στο επόμενο βήμα της προσωπικής του ανάπτυξης.

Οι συνεδρίες στην Αειθάλια απευθύνονται σε όλους, από τον «αρχάριο» που επιθυμεί απλώς να χαλαρώσει» μέχρι τον «έμπειρο» στο μονοπάτι της πνευματικής εξέλιξης που γνωρίζει ότι το ταξίδι δεν τελειώνει ποτέ...

Τα πάντα στη ζωή είναι σχέση! Η σχέση μας με τη ζωή, το Σύμπαν, τον Θεό, τους ανθρώπους, τα ζώα, τον εαυτό μας, την υγεία μας… Όποια ή όποιες κι αν είναι οι σχέσεις που θέλετε να θεραπεύσετε και να αποκαταστήσετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείτε.

Οι εναλλακτικές μορφές θεραπείας, η αυτογνωσία και η προσωπική ανάπτυξη «μιλούν» πρώτα στη συνειδητότητά μας, μετά στο ενεργειακό μας σώμα, μάς εξισορροπούν, και έπειτα αυτό αντανακλάται στο φυσικό μας σώμα και στη ζωή μας γενικότερα! Δεν είναι υπέροχο που υπάρχουν τόσα πολλά εργαλεία που μας βοηθούν να είμαστε εμείς οι δημιουργοί της ζωής μας;

Όλες οι συνεδρίες στην Αειθάλια γίνονται με πολλή φροντίδα, αγάπη και σεβασμό στις ιδιαίτερες πεποιθήσεις του κάθε ανθρώπου. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από διαπιστευμένους συμβούλους στο χώρο μας ή εξ αποστάσεως (εφόσον είναι εφικτό, ανάλογα με την τεχνική). Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ραντεβού μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στην ενέργεια της Αγάπης...
Η ομάδα της Αειθάλια

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οποιαδήποτε θεραπευτική μέθοδος ή τεχνική αναφέρεται και περιγράφεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αντικαθιστά την ιατρική, ψυχολογική, ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία, ή οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Οι εναλλακτικές θεραπείες και οι διαλογισμοί αποτελούν θαυμαστά βοηθητικά εργαλεία για τη συναισθηματική, νοητική και σωματική ισορροπία και ευεξία του ατόμου και μπορούν κάλλιστα να εφαρμόζονται παράλληλα με οποιαδήποτε θεραπεία της συμβατικής ιατρικής, αφού βοηθούν ολιστικά τον άνθρωπο και προάγουν τη συναισθηματική και ψυχοσωματική του αρμονία. Οι όροι «θεραπευτής» και «θεραπεία» χρησιμοποιούνται με την ευρεία έννοια και δεν ταυτίζονται με τους όρους που χρησιμοποιούνται στην κλασική ιατρική, ψυχολογία και φαρμακευτική.

 

Μικάο Ουσούι    

Η ιστορία ενός Μεγάλου Δασκάλου

& οι καταβολές του Ρέικι!

Λαμβάνοντας υπόψη τις διάφορες μαρτυρίες που υπάρχουν για το σπουδαίο αυτό δάσκαλο και θεμελιωτή του Ρέικι, θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε λίγο φως στην ιστορία της ζωής του.

Ο Μικάο Ουσούι (Mikao Usui) γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου του 1865 στο χωριό Τανιέ στη Γιαμαγκάτα, της Ιαπωνίας. Από πολύ μικρός εκπαιδεύτηκε στον Βουδισμό Τεντάι, που ήταν και η θρησκεία της οικογένειάς του. Στα νεανικά του χρόνια μελέτησε φιλοσοφία, ψυχολογία, θεολογία και ιατρική, επιστήμες τις οποίες και σπούδασε. Φημολογείται πως καταγόταν από πλούσια οικογένεια, αφού εκείνη την εποχή, μόνο οι πλούσιες οικογένειες είχαν αρκετά χρήματα ώστε να μπορούν να σπουδάσουν τα παιδιά τους. Αργότερα, ταξίδεψε στην Ευρώπη, την Αμερική, την Κίνα και την Ιαπωνία, όπου και εμπλούτισε σε μεγάλο βαθμό το γνωστικό του υπόβαθρο. Στην πορεία της ζωής του γνώρισε μεγάλες και σημαντικές προσωπικότητες. Μάλιστα, διετέλεσε γραμματέας του Σίπνεϊ Γκότο, ο οποίος ήταν επικεφαλής του υπουργείου Υγείας της Ιαπωνίας και μετέπειτα δήμαρχος του Κυότο. Παντρεύτηκε τη Σαντάκο Σουζούκι και απέκτησε μαζί της έναν γιο και μία κόρη, ενώ για αρκετά χρόνια διατηρούσε οικογενειακή επιχείρηση.

Η αναζήτηση της γνώσης

Το ενδιαφέρον του Ουσούι για τις μεθόδους θεραπείας του σώματος και της ψυχής ήταν πάντα πολύ μεγάλο. Μετά την καταστροφή της οικογενειακής επιχείρησης, το 1914, αποφάσισε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στον εσωτερισμό, και ταξίδεψε στη Βόρεια Ινδία όπου μελέτησε τις Ιερές Γραφές. Στην πορεία της αναζήτησής του ανακάλυψε πως και ο Βούδας είχε τη δύναμη να θεραπεύει. Έτσι, γύρισε στην Ιαπωνία προκειμένου να μελετήσει περαιτέρω τις βουδιστικές διδασκαλίες.

Επισκέφτηκε πολλά μοναστήρια Ζεν, ώσπου σε ένα από αυτά, στο Κυότο, βρήκε έναν ηλικιωμένο ηγούμενο που έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στην αναζήτησή του και προθυμοποιήθηκε να τον βοηθήσει. Έμεινε σε εκείνο το μοναστήρι αρκετό καιρό, προσπαθώντας να ανακαλύψει την τέχνη του «θεραπεύειν». Κάποια στιγμή, σε μία από τις πρωτότυπες βουδιστικές γραφές —η οποία είχε γραφτεί από έναν μαθητή του Βούδα— ανακάλυψε τα σύμβολα και την τεχνική βάσει των οποίων θεράπευε ο Βούδας. Ο Ουσούι είχε βρει επιτέλους αυτό που έψαχνε για χρόνια, όμως σύντομα συνειδητοποίησε πως δεν αρκούσε ώστε να μπορεί κανείς να θεραπεύει. Είχε βρει τον τρόπο, μα δεν είχε αποκτήσει ακόμα τη δύναμη να θεραπεύει.

Η αποκάλυψη στο όρος Κουράμα

Ο ηγούμενος του μοναστηριού τότε, μίλησε στον Ουσούι για το όρος Κουράμα και του πρότεινε να αποσυρθεί για κάποιο διάστημα σε έναν ναό που βρισκόταν εκεί, προκειμένου να ασκητέψει. Ακολουθώντας τη συμβουλή του γέροντα, ο Ουσούι αποφάσισε να απομονωθεί στο βουνό Κουράμα για 21 μέρες κάνοντας νηστεία και διαλογισμό, με σκοπό να γνωρίσει και να βιώσει τις ύψιστες θεϊκές, θεραπευτικές ενέργειες. Οι μέρες περνούσαν και τίποτα ακόμη δεν είχε αποκαλυφθεί στον Ουσούι. Την τελευταία μέρα όμως, την 21η, κατά τη διάρκεια ενός διαλογισμού κι ενώ βρισκόταν σε μία κατάσταση υψηλής συνειδητότητας, ενώθηκε με το Θείο και είδε το Φως! Το φως που του παρουσιάστηκε ως εκ θαύματος, κατευθύνθηκε προς το μέρος του και τον «χτύπησε» στο κέντρο του μετώπου του. Εκείνη τη στιγμή είδε τα σύμβολα που είχε ανακαλύψει, να σχηματίζονται υπέρλαμπρα στον ουρανό. Τότε, η εσωτερική του Σοφία αναδύθηκε και είπε: «Ναι, θυμάμαι».

Στον γυρισμό από τον ναό, λέγεται πως χτύπησε το δάχτυλο του ποδιού του και με το άγγιγμα των χεριών του το θεράπευσε. Έπειτα, κάνοντας στάση σε ένα πανδοχείο για να φάει, γιάτρεψε επίσης τον πονόδοντο της εγγονής του ιδιοκτήτη.

Οι πρώτες θεραπείες

Όταν ο Ουσούι επέστρεψε στο μοναστήρι, βρήκε τον ηγούμενο κατάκοιτο με αρθριτικούς πόνους. Τότε, τοποθέτησε τα χέρια του πάνω στο σώμα του ηγούμενου και οι πόνοι μετριάστηκαν. Ήταν σίγουρος πια ότι μπορούσε να θεραπεύει. Αφού έμεινε στο μοναστήρι για λίγες βδομάδες ακόμα, αποφάσισε να πάει στη συνοικία των φτωχών του Κυότο, με σκοπό να χρησιμοποιήσει τη δύναμη της θεραπείας για να τους βοηθήσει να ξεκινήσουν μια καινούρια ζωή. Οι συνθήκες διαβίωσης εκεί ήταν άθλιες κι έτσι έμεινε για αρκετά χρόνια στην περιοχή, θεραπεύοντας από τις αρρώστιες και τις κακουχίες τους ανήμπορους, ενώ παράλληλα βοηθούσε τους νέους και ικανούς να βρουν εργασία ώστε να βγάζουν έντιμα τα προς το ζην.

Μόλις ολοκλήρωσε τα έργο του, έφυγε ευχαριστημένος από τη συνοικία. Όταν μετά από καιρό επέστρεψε όμως, διαπίστωσε πως οι άνθρωποι είχαν γυρίσει στις παλιές τους συνήθειες και ζητιάνευαν πάλι στον δρόμο. Απογοητευμένος, τους ρώτησε γιατί στράφηκαν ξανά σε αυτόν τον τρόπο ζωής κι εκείνοι του απάντησαν πως η εργασία ήταν πολύ κοπιαστική γι' αυτούς και ότι προτιμούσαν να ζητιανεύουν. Μερικοί μάλιστα τον κατηγόρησαν επειδή τους είχε θεραπεύσει!

  

Οι 5 Αρχές του Ρέικι

Μετά τη δυσάρεστη εξέλιξη στις φτωχογειτονιές του Κυότο, ο Ουσούι κατάλαβε πως παρ’ όλο που είχε θεραπεύσει το σώμα αυτών των ανθρώπων από τα συμπτώματα της ασθένειάς τους, δεν είχε καταφέρει να θεραπεύσει τον τρόπο σκέψης τους, ο οποίος ήταν και το πραγματικό αίτιο της κατάντιας τους. Συνειδητοποίησε ότι είχε παραλείψει να διδάξει την ευγνωμοσύνη ως στάση ζωής. Με αφορμή, λοιπόν, αυτή τη συνειδητοποίηση, ο Μικάο Ουσούι κατέγραψε τις πέντε ηθικές αρχές του Ρέικι!

  1. Μόνο για σήμερα: Μην ανησυχείς.
  2. Μόνο για σήμερα: Μη θυμώνεις.
  3. Τίμα τους γονείς σου, τους δασκάλους σου και τους ηλικιωμένους.
  4. Κέρδιζε τίμια το ψωμί σου.
  5. Δείχνε ευγνωμοσύνη σε κάθε έμβιο ον.

 

Το έργο του και οι πρώτοι μαθητές

Το 1921 ο Ουσούι ίδρυσε μία κλινική Ρέικι στο Τόκιο, όπου παρείχε τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούσαν να θεραπευτούν μέσω του Ρέικι. Ένα χρόνο αργότερα, το 1922, ίδρυσε τον Σύλλογο Ρέικι με το όνομα «Usui Reiki Ryoho Gakkai», όπου και διετέλεσε πρόεδρος. Όταν το 1923 έγινε ένας καταστροφικός σεισμός στην Ιαπωνία, η συμβολή του στη φροντίδα και τη θεραπεία όσων είχαν ανάγκη αποδείχτηκε πολύτιμη και θαυματουργή. Η φήμη του άρχισε να εξαπλώνεται και ο κόσμος να γίνεται όλο και πιο δεκτικός στις θεραπευτικές μεθόδους του. Έτσι, ο Ουσούι ξεκίνησε πλέον να διδάσκει το Ρέικι και να μυεί σε αυτό όσα άτομα ενδιαφέρονταν.

Ο Τζουζίρο Χαγιάσι —ένας συνταξιούχος αξιωματικός και γιατρός του πολεμικού ναυτικού— ήταν ο πρώτος δάσκαλος του Ρέικι και μυήθηκε από τον ίδιο τον Μικάο Ουσούι. Εκείνος με τη σειρά του ίδρυσε μία ιδιωτική κλινική στο Τόκιο, γνωστή ως «Hayashi Reiki Kenkyu-Kai», όπου το Ρέικι χρησιμοποιούνταν για θεραπευτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς. Εκεί νοσηλεύτηκε και η Χαβάγιο Τακάτα —μία Αμερικανίδα υπήκοος που κατοικούσε στη Χαβάη— η οποία αφού θεραπεύτηκε μέσω του Ρέικι, εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ, ώστε ζήτησε από τον Χαγιάσι να την εκπαιδεύσει, για να μυηθεί κι εκείνη στη θεραπευτική τεχνική. Ο Χαγιάσι την εκπαίδευσε και μάλιστα της παρέδωσε και τις σημειώσεις της διδασκαλίας. Μέσω αυτής της γυναίκας, το Ρέικι έκανε αργότερα την εμφάνισή του στη Δύση! Η κλινική του Χαγιάσι έκλεισε λίγο πριν από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και ο ίδιος απεβίωσε στις 10 Μαΐου του 1941.

Ο Μικάο Ουσούι ολοκλήρωσε το έργο του στη ζωή το 1926 σε ηλικία 61 ετών. Ο οικογενειακός τάφος του ανακαλύφθηκε στη δεκαετία του 1990 και βρίσκεται στον βουδιστικό ναό Σαϊχότζι.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν για τη ζωή και το έργο του Μικάο Ουσούι προκύπτουν από διάφορες διάσπαρτες μαρτυρίες οι οποίες όμως, μετά από τόσα χρόνια δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθούν με ακρίβεια απόλυτα και στο σύνολό τους. Εμείς απλώς μεταφέρουμε κάποιες από αυτές, με κάθε επιφύλαξη.

 

 

Universal Calibration Lattice®  

Συμπαντικό Δικτύωμα Καλιμπραρίσματος

Το Universal Calibration Lattice® είναι ένα σύνθετο σύστημα μέσα στην ανθρώπινη ενεργειακή ανατομία που έχει ως σκοπό τη διατήρηση του μεγαλύτερου ηλεκτρικού φορτίου που είναι τώρα διαθέσιμο προς όλους τους ανθρώπους.

Η ανθρώπινη συνειδητότητα εξελίσσεται, και αυτή η εξέλιξη αντανακλάται στην ίδια μας την ενεργειακή ανατομία. Το Universal Calibration Lattice® (UCL) είναι ένα οργανωμένο σύστημα ενέργειας μέσα σε αυτήν, αποτελούμενο από κάθετες και οριζόντιες (σχήματος «οχτώ») ίνες φωτός και ενέργειας που ακτινοβολούν από τον ίδιο τον πυρήνα της ύπαρξής μας και σχηματίζουν μια πολυδιαστασιακή δικτυακή δομή. Είναι μια προέκταση του συστήματος των τσάκρα και των μεσημβρινών, και αποτελεί την προσωπική μας σύνδεση με το Κοσμικό Δικτύωμα (Cosmic Lattice), την Συμπαντική Ενεργειακή Πηγή.

Κύριος σκοπός του είναι να διατηρεί το αυξημένο ενεργειακό φορτίο που είναι διαθέσιμο τώρα προς εμάς, ως εξελισσόμενα άτομα. Το ηλεκτρικό μας φορτίο είναι η Θεϊκή «σπίθα» που ενυπάρχει σε όλους μας. Όταν αναπτύσσουμε την ικανότητα να δημιουργούμε έναν συντονισμό μεταξύ του δικού μας φορτίου και του ηλεκτρικού φορτίου του Σύμπαντος, αποκτούμε μια νέα μορφή ενδυνάμωσης.

Η βασική του δομή

Το ενεργειακό πρότυπο του UCL είναι συμπαντικό, δηλαδή η βασική δομή του είναι ίδια σε κάθε άνθρωπο. Αποτελεί επέκταση του συμπαθητικού και παρασυμπαθητικού νευρικού μας συστήματος και εκτείνεται από τον κεντρικό πυρήνα του σώματός μας έως μια περιοχή περίπου 60 εκατοστά πέρα από το φυσικό σώμα. Πιο συγκεκριμένα, οπως φαίνεται και στην εικόνα, η βασική του δομή του UCL αποτελείται από:

  • Τις μακρές κάθετες ίνες φώτός και ενέργειας οι οποιές περιβάλλουν τον κάθε άνθρωπο και περιέχουν πληροφορίες για την ιστορία του (πίσω ίνες), για ό,τι δίνει και λαμβάνει από τον κόσμο καθημερινά (ίνες στα πλάγια), καθώς και για το δυναμικό που διαθέτει και σχετίζεται με το μέλλον του (μπροστινές ίνες).
  • Τις οριζόντιες, σχήματος «οχτώ» ίνες από φως και ενέργεια οι οποίες συνδέουν τις μακρές κάθετες ίνες με το σώμα του ανθρώπου μέσω των ενεργειακών κέντρων (τσάκρα), μεταφέροντας πληροφορίες από και προς αυτές.
  • Τη στήλη της ενέργειας του πυρήνα, η οποιά ακτινοβολεί κάθετα από το κέντρο του ανθρώπινου σώματος και αντιπροσωπεύει το παρόν, το τώρα. Συνδέει επίσης τον άνθρωπο τόσο με τις ανώτερες ένέργειες του Εαυτου (Επάνω Κέντρο), όσο και με την ενέργεια της Γης (Κάτω Κέντρο).
 

Πώς λειτουργεί

Το UCL είναι η διάταξη κυκλωμάτων στην οποία ρέει το ενεργειακό μας φορτίο. Λειτουργεί ως ηλεκτρικός μετασχηματιστής, μεταφέροντας ενέργεια από το ένα κύκλωμα στο άλλο, αυξάνοντας έτσι την ικανότητά μας να αξιοποιούμε την απεριόριστη ενέργεια. Η διαδικασία καλιμπραρίσματος (calibration) μας επιτρέπει να λαμβάνουμε και να χρησιμοποιούμε την ενέργεια που απελευθερώνουμε από τη Συμπαντική Ενεργειακή Πηγή, αλλά και από το εσωτερικό του εαυτού μας. Καθώς το κάνουμε αυτό, δυναμώνουμε ενεργειακά, με αποτέλεσμα να μπορούμε να χρησιμοποιούμε ακόμη περισσότερη από την ενέργεια που είναι διαθέσιμη προς εμάς. Έτσι, αφενός μειώνεται η ανάγκη να αναζητούμε απεγνωσμένα την ενέργεια των άλλων, αφετέρου βαδίζουμε προς την πολυπόθητη ενεργειακή μας αυτονομία. Άλλωστε, η Συμπαντική Πηγή δεν βρίσκεται σε κάποια μακρινή τοποθεσία. Διαπερνά την ίδια μας την ύπαρξη, φτάνοντας όχι μόνο στο κυτταρικό επίπεδο, αλλά ακόμη βαθύτερα.

Σε τι ωφελεί η κατανοησή του

Κατανοώντας πώς λειτουργεί το UCL, αντιλαμβανόμαστε ότι επικοινωνούμε με το Σύμπαν αλλά και μεταξύ μας συνεχώς. Κατανοούμε ότι πραγματικά έχουμε λόγο στη συνδημιουργία της πραγματικότητάς μας και αναπτύσσουμε την ικανότητα να εκφράζουμε πλήρως τον εαυτό μας. Καθώς εργαζόμαστε με το UCL μας, ανακαλύπτουμε ένα μέρος του εαυτού μας που είναι ικανό να ενσωματώνει τη σοφία του παρελθόντος μας, να τροποποιεί παλαιά πρότυπα, να ενεργοποιεί νέα ταλέντα. Το UCL ενισχύει και επιταχύνει την εξέλιξή μας και συγχρόνως δυναμώνει τη σύνδεσή μας με το Σύμπαν εδώ και τώρα! Οποιοσδήποτε στο μονοπάτι της συνειδητής προσωπικής ανάπτυξης θα ωφεληθεί έχοντας μεγαλύτερη γνώση του δικού του UCL, αφού επηρεάζει όλα όσα κάνουμε.

Η EMF Balancing Technique® (Τεχνική Εξισορρόπησης Ηλεκτομαγνητικού Πεδίου) είναι σχεδιασμένη να εργάζεται με το UCL και να το ενδυναμώνει, ενώ παράλληλα εστιάζει στη διευκόλυνση της έκφρασης των Ιερών Τemplate.

  

Φωτοβελονισμός με Xρώμα

Light Beamer Pen 

alt

Θεραπεία με πανδαισία χρωμάτων!

alt

Η ακτινοβολία του χρώματος διευρύνει τη συνειδητότητά μας και συμβάλλει στην εξισορρόπηση νου και σώματος!

Ο Φωτοβελονισμός με Χρώμα είναι μία μέθοδος χρωματοθεραπείας που ανήκει στο Σύστημα Χρωματικής Φροντίδας της Aura-Soma® και πραγματοποιείται μέσω του Light Beamer Pen (Λάιτ Μπίμερ Πεν).

Το Light Beamer Pen είναι ένα είδος φακού, που στο μπροστινό μέρος του τοποθετούνται ειδικές φιάλες οι οποίες εμπεριέχουν ένα υγρό μείγμα από φυσικό χρώμα, αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα βοτάνων και υγροποιημένους κρυστάλλους. Όταν ενεργοποιείται η συσκευή, διοχετεύεται φως μέσα από τις φιάλες αυτές, με αποτέλεσμα να εκπέμπονται οι ευεργετικές ιδιότητες του περιεχομένου τους.

Είναι πλέον ευρέως γνωστό και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το χρώμα και ιδιαίτερα η ακτινοβολία του χρώματος, επηρεάζει την ψυχολογική διάθεση του ανθρώπου, επιδρά άμεσα στο νευρικό μας σύστημα, και επενεργεί άκρως θεραπευτικά στο βιολογικό μας σώμα. Κλασικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι εδώ και πολλά χρόνια όταν ένα βρέφος γεννιέται με νεογνικό ίκτερο, οι γιατροί το τοποθετούν για κάποια ώρα κάτω από μια λάμπα που εκπέμπει μπλε φως προκειμένου να θεραπευτεί!

Η ακτινοβολία του χρώματος απορροφάται από τους φωτοϋποδοχείς που διαθέτουμε στα μάτια και στο δέρμα μας. Το χρώμα αναγνωρίζεται από τα αισθητήρια όργανα του σώματός μας, αλλά και από ένα υψηλότερο επίπεδο Συνειδητότητας, τον λεγόμενο υπερσυνείδητο νου μας. Το υπερσυνείδητο είναι το τμήμα εκείνο του ανθρώπινου νου που «στεγάζει» την αληθινή μας ταυτότητα και αποτελεί το ύψιστο κέντρο της σοφίας και της αντίληψης. 

H σοφία του σώματός μας σε συνδυασμό με αυτήν του πραγματικού Εαυτού συντελούν στην αξιοποίηση της χρωματικής ακτινοβολίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η δική σας πρόθεση ενεργοποιεί αυτήν ακριβώς τη συνεργασία! 

alt

Οι συνεδρίες

Στις συνεδρίες Φωτοβελονισμού με Light Beamer Pen δεν υπάρχει καμία επαφή με το σώμα του δέκτη και δεν χρησιμοποιούνται βελόνες, παρά μόνο η ακτινοβολία του χρώματος, η οποία κατευθύνεται στα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα) και σε συγκεκριμένα βελονιστικά σημεία-μεσημβρινούς.

Τα κέντρα ενέργειας και οι μεσημβρινοί στο σώμα μας συνδέονται με διάφορα όργανα αλλά και με πεδία που αφορούν το συναισθηματικό και νοητικό μας επίπεδο! Έτσι λοιπόν, η ακτινοβολία ενός χρώματος σε αυτά τα σημεία μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία ενός σωματικού συμπτώματος, αλλά και σε ζητήματα συναισθηματικού ή νοητικού μπλοκαρίσματος, επαναφέροντας την ισορροπία στον νου και στο σώμα.

Κάθε συνεδρία με Light Beamer Pen μπορεί να διαφέρει ως προς την τεχνική, τα σημεία των μεσημβρινών στα οποία εστιάζουμε, τα χρώματα και τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται, ανάλογα πάντα με τις ειδικές ανάγκες που έχει ο άνθρωπος κάθε φορά, αλλά και με τη φάση της ζωής στην οποία βρίσκεται. 

Ο φωτοβελονισμός με χρώμα μπορεί να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης συνεδρίας χρωματοθεραπείας, αλλά μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί και με άλλες εναλλακτικές θεραπείες, όπως για παράδειγμα το Ρέικι, το Αγγελικό Ρέικι κ.ά. Η συνεδρία σε κάθε περίπτωση, γίνεται με πολλή φροντίδα, αγάπη, σεβασμό και τιμή στην ολότητα του ανθρώπου.

Οι χρωματικές φιάλες και τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια μιας θεραπευτικής συνεδρίας με Light Beamer Pen ανήκουν αποκλειστικά στο Σύστημα Χρωματικής Φροντίδας Aura-Soma®. 

Οι συνεδρίες Φωτοβελονισμού με Light Beamer Pen διαρκούν περίπου 1 ώρα και πραγματοποιούνται στο χώρο μας. Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Angelic Reiki   

Θεραπεία με τη βοήθεια των Αγγέλων!

Οι Άγγελοι βρίσκονται κοντά μας για να μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε τη Θεία Φύση μας και να αξιοποιήσουμε το δυναμικό που κρύβουμε μέσα μας!

Οι Άγγελοι είναι οντότητες καθαρού φωτός και η πρόθεσή τους είναι να μας βοηθήσουν να απελευθερωθούμε από τις αιτίες που μας προκαλούν άγχος, στρες, ασθένειες, συναισθηματικά μπλοκαρίσματα ή δυσάρεστα σωματικά συμπτώματα, και γενικά από όλα εκείνα που δεν εξυπηρετούν και δεν διευκολύνουν την καθημερινότητά μας! Είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να συνδεθούμε με τον εσώτερο εαυτό μας και να ανακαλύψουμε το δυναμικό που κρύβουμε μέσα μας, ώστε αξιοποιώντας το να ζήσουμε τη ζωή που επιθυμούμε! Είναι καθαρές Ακτίνες Φωτός και αποτελούν γέφυρα, για να προσελκύσουμε και να ενωθούμε με τη Μία και Μοναδική Οικουμενική Συνειδητότητα, τον Δημιουργό.

Η θεραπεία με τους Αγγέλους είναι ανεξάρτητη από οποιαδήποτε θρησκεία. Οι Άγγελοι είναι αρχέτυπα δημιουργίας που στηρίζουν ολόκληρο το οικοδόμημα του Σύμπαντος και βοηθούν την ανθρωπότητα ώστε να λειτουργεί με βάση τη θεϊκή ενέργεια της τέλειας αγάπης που όλοι έχουμε μέσα μας αλλά έχουμε ξεχάσει! Το μόνο που χρειάζεται είναι να ζητήσουμε τη βοήθειά τους και να επιτρέψουμε στη Θεϊκή θεραπευτική ενέργεια να λάβει χώρα στη ζωή μας. Κι αυτό γιατί οι Άγγελοι δεν παρεμβαίνουν δίχως τη δική μας βούληση, είναι όμως πάντα κοντά μας περιμένοντας την εκδήλωση της δικής μας πρόθεσης για θεραπεία και απελευθέρωση.

Όταν μιλάμε για θεραπεία δεν εννοούμε μονάχα την ίαση από την ασθένεια σε φυσικό επίπεδο, αλλά την ουσιαστική απελευθέρωση από ό,τι μας δεσμεύει σε συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο. Όλες οι ασθένειες άλλωστε δεν είναι τίποτε άλλο παρά συμπτώματα ενός περιοριστικού τρόπου σκέψης και δράσης στην καθημερινή μας ζωή! Κάθε φορά που ζητάμε βοήθεια από το Αγγελικό Βασίλειο επιτρέπουμε στον εαυτό μας να συντονιστεί με την Αγγελική μας φύση, με τον Άγγελο που υπάρχει μέσα μας!

Μυήσεις - Σεμινάρια Εκπαίδευσης

Στο σύστημα του Αγγελικού Ρέικι, εκτός από τις ατομικές συνεδρίες παρέχονται και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Μπορεί κάποιος να τα παρακολουθήσει προκειμένου να κάνει Αγγελικό Ρέικι στον εαυτό του και στους άλλους (Σεμινάριο 1ου & 2ου βαθμού, Σεμινάριο 3ου & 4ου βαθμού), ενώ εφόσον το επιθυμεί μπορεί να εμβαθύνει ακόμα περισσότερο, προχωρώντας στο επίπεδο του επαγγελματία συμβούλου-θεραπευτή (Εκπαίδευση Συμβούλων) και του επαγγελματία δασκάλου (Εκπαίδευση Δασκάλων)!

Στο Αγγελικό Ρέικι –όπως και σε άλλα συστήματα Ρέικι– υπάρχουν τέσσερις Μυήσεις (1ος - 2ος βαθμός και 3ος - 4ος βαθμός). Υπάρχουν όμως και επιπλέον δύο Μυήσεις (των Κοσμικών Ακτίνων και των Αρχαγγέλων), όπου ο μαθητής συντονίζεται πλήρως στις Θεϊκές Δονήσεις και στα Αρχέτυπα.

Οι Συντονισμοί και οι Μυήσεις του Αγγελικού Ρείκι γειώνονται και μεταδίδονται στον μαθητή από τους Αγγέλους, και κατ' αυτόν τον τρόπο η Δόνηση λαμβάνεται στη Θεϊκή Μορφή της.

Η συμβολή των σεμιναρίων Αγγελικού Ρέικι στην προσωπική ανάπτυξη του κάθε ατόμου που συμμετέχει σε αυτά είναι πολύτιμη, αφού μετά το πέρας του κάθε εργαστηρίου διαθέτει πλέον εργαλεία και τεχνικές που μπορεί να αξιοποιήσει στην καθημερινή του ζωή, προκειμένου να απελευθερωθεί από τις προσωπικές του δυσκολίες και να μεταμορφώσει τη ζωή του! Η δημιουργία της πραγματικότητάς μας όπως πραγματικά την επιθυμούμε είναι επιλογή μας! Και οι Άγγελοι μας στηρίζουν σε αυτή την επιλογή!

Το Σύστημα Θεραπείας του Αγγελικού Ρέικι δόθηκε στον Kevin Core (Κέβιν Κορ) από τον Αρχάγγελο Μέτατρον μέσω ανώτερης επικοινωνίας από τον Οκτώβριο του 2002 έως το Φεβρουάριο του 2003, προκειμένου να το μεταδώσει. Συνιδρυτές του είναι ο Κέβιν και η σύζυγός του Κριστίν Κορ, σύμφωνα με τους οποίους, η εκμάθηση και η πρακτική του Αγγελικού Ρέικι πραγματοποιείται σύμφωνα με τον αυθεντικό παραδοσιακό τρόπο που δόθηκε και χρησιμοποιήθηκε στην εποχή της Ατλαντίδας. Μέχρι σήμερα το Αγγελικό Ρέικι έχει διαδοθεί σε περισσότερες από 23 χώρες. Ο Κέβιν Κόρ έφυγε από τη ζωή στις 2 Ιουνίου 2009 και έκτοτε το έργο της διάδοσης συνεχίζεται υπό την αιγίδα της Κριστίν Κορ και του Επίσημου Παγκόσμιου Οργανισμού Αγγελικού Ρέικι.

Τhe Foundation of Cosmic Fire 2003 (www.angelicreikimagic.com)

   

   PSYCH-K® 

alt

Αλλάξτε τους προγραμματισμούς σας!

alt

Το PSYCH-K® είναι μια μέθοδος φιλική προς τον άνθρωπο για επανεγγραφή του νοητικού προγραμματισμού του και αλλαγή του εντυπώματος της ζωής του!

altΧαρακτηρισμένο ως ένα είδος πνευματικής διαδικασίας με ψυχολογικά οφέλη, το PSYCH-K είναι το αποτέλεσμα «μιας σειράς διαισθητικών αλμάτων της Συνειδητότητας» που δημιουργήθηκε μετά από μακροχρόνια έρευνα και χιλιάδες συνεδρίες με άτομα και ομάδες.

Είναι ένας απλός και σύντομος τρόπος αλλαγής των αυτοπεριοριστικών πεποιθήσεων στο επίπεδο του υποσυνειδήτου, από όπου πηγάζει σχεδόν όλη η ανθρώπινη συμπεριφορά –είτε αυτή είναι εποικοδομητική, είτε είναι καταστροφική.

Ο απώτερος σκοπός του είναι να επιταχύνει την ατομική και συλλογική εξέλιξη, ευθυγραμμίζοντας τις υποσυνείδητες πεποιθήσεις με τη συνειδητή σοφία από τις μεγάλες πνευματικές παραδόσεις ολόκληρου του κόσμου. Κάνει τη σοφία μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία αντί για έναν καθημερινό αγώνα. Η πρακτική εφαρμογή αυτής της σοφίας στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή δημιουργεί μια βαθύτερη αίσθηση γαλήνης και ικανοποίησης, νοητικά, συναισθηματικά, σωματικά και πνευματικά.

alt

Εσείς δημιουργείτε τη δική σας πραγματικότητα

Η πραγματικότητά μας δημιουργείται από τις πεποιθήσεις μας. Οι πεποιθήσεις αυτές, συνήθως υποσυνείδητες, είναι συχνά το αποτέλεσμα μακροχρόνιων «προγραμματισμών» και έχουν ισχυρή επίδραση στη συμπεριφορά μας.

Επιστημονικές μελέτες με αντικείμενο τους νευρώνες του ανθρώπινου εγκεφάλου, δείχνουν ότι το 95% της συνειδητότητάς μας είναι στην πραγματικότητα υποσυνείδητο.

Είναι το υποσυνείδητο που αποτελεί την «αποθήκη» των στάσεων ζωής, των αξιών και των πεποιθήσεών μας. Με βάση τις πεποιθήσεις μας διαμορφώνουμε τις αντιλήψεις μας για τον κόσμο και τον εαυτό μας, και σύμφωνα με αυτές τις αντιλήψεις αναπτύσσουμε τις συμπεριφορές μας. Συνήθως θέλουμε να αλλάξουμε τις αυτοακυρούμενες συμπεριφορές. Συχνά, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να αλλάξουμε μια συμπεριφορά είναι να αλλάξουμε τις υποσυνείδητες πεποιθήσεις που τη στηρίζουν.

Βασισμένο πάνω σε μακροχρόνια έρευνα των μερών του εγκεφάλου, γνωστή επίσης και ως Θεωρία Εγκεφαλικής Κυριαρχίας, το PSYCH-K σας δίνει μια ποικιλία τρόπων αναγνώρισης και μεταμόρφωσης των πεποιθήσεων εκείνων οι οποίες σας περιορίζουν, σε πεποιθήσεις που σας υποστηρίζουν σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας.

Πολλοί άνθρωποι τρέφουν αυτοπεριοριστικές υποσυνείδητες πεποιθήσεις σε τομείς όπως είναι η πνευματικότητα, η αυτοεκτίμηση, η υγεία και το σώμα, η οικονομική ευημερία, οι σχέσεις ή η καριέρα.

Πολύ περισσότερο από τα γονίδια, είναι οι πεποιθήσεις μας που καθορίζουν τη ζωή μας. Το PSYCH-K είναι ένα σύνολο απλών αρχών και διαδικασιών αυτοβελτίωσης και ενδυνάμωσης που στοχεύουν στην αλλαγή των περιοριστικών πεποιθήσεων και αντιλήψεων που επηρεάζουν τη ζωή μας σε κυτταρικό επίπεδο.

Δρ. Μπρους Λίπτον — ειδικός επιστήμονας-ερευνητής στην Κυτταρική Βιολογία

 

Τι είναι η Εξισορρόπηση PSYCH-K®

Η Εξισορρόπηση PSYCH-K® είναι μια διαδικασία σχεδιασμένη για να δημιουργήσει ισορροπημένη συνταύτιση των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου. Αυτή είναι η λεγόμενη «κατάσταση πλήρους εγκεφάλου», η οποία είναι ιδανική για αναπρογραμματισμό του νου με νέες, αυτοβελτιωτικές πεποιθήσεις

Όταν βρίσκεστε στην «κατάσταση πλήρους εγκεφάλου» μειώνεται το ανεπιθύμητο στρες, βοηθώντας σας να προσεγγίσετε το «πλήρες δυναμικό ανταπόκρισης» στις προκλήσεις της ζωής σας.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ενώ η Εξισορρόπηση PSYCH-K δημιουργεί δυναμικό, εσείς με τις πράξεις σας δημιουργείτε αποτελέσματα!

Για παράδειγμα, αν η εξισορρόπηση για εσάς πραγματοποιείται με στόχο να γίνετε αθλητής των Ολυμπιακών Αγώνων, πρέπει επίσης να κάνετε την απαραίτητη προπόνηση προκειμένου να υλοποιήσετε τον στόχο σας. Η εξισορρόπηση θα μεταμορφώσει οποιαδήποτε υποσυνείδητη αντίσταση μπορεί να έχετε ως προς την επίτευξη του στόχου σας, έτσι ώστε η προσπάθεια που θα κάνετε να αποφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ένα άλλο παράδειγμα μπορεί να είναι η εξισορρόπηση για θέματα υγείας. Ενώ η εξισορρόπηση θα βοηθήσει να ελαττωθεί το στρες και η εσωτερική σύγκρουση που μπορεί να υποστηρίζουν την παρουσία της ασθένειας στο σώμα σας, είναι επίσης σημαντικό να ακολουθήσετε όλα τα απαραίτητα βήματα (φαρμακευτική αγωγή, δίαιτα, άσκηση ή ανάπαυση ), προκειμένου να βοηθήσετε το σώμα στην αυτοθεραπεία του.

Η καθαρότητα και η στόχευση των εξισορροπήσεων είναι πιο σημαντικά στοιχεία για να κάνετε σπουδαίες αλλαγές στη ζωή σας από ό,τι ο αριθμός των εξισορροπήσεων που κάνετε. Η ποιότητα είναι πιο σημαντική από την ποσότητα. Δυναμικό συν πράξη ίσον αποτελέσματα.

alt

 Πόσο χρόνο χρειάζεται για να «δουλέψει» μια εξισορρόπηση;

Τα αποτελέσματα μιας εξισορρόπησης μπορεί να γίνουν αντιληπτά αμέσως ή μπορεί να έρθουν σταδιακά (μέσα σε ώρες, μέρες, εβδομάδες ή περισσότερο). Για παράδειγμα, αν στόχος σας είναι να βρείτε μια νέα εργασία, τότε η απελευθέρωση από τον φόβο αλλαγής εργασίας μπορεί να γίνει αισθητή τη στιγμή της εξισορρόπησης. Εντούτοις, η εύρεση μιας νέας εργασίας μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο και δράση, π.χ. έρευνα ευκαιριών για νέα καριέρα, συνεντεύξεις κλπ.

 Πόσο διαρκεί μια εξισορρόπηση;

Οι εξισορροπήσεις φαίνεται να διαρκούν μέχρι τη στιγμή που δεν είναι πια χρήσιμες στο υποσυνείδητο ή μέχρι να αποφασίσετε να κάνετε εξισορρόπηση για νέο στόχο. Η ζωή είναι μια πορεία εξέλιξης, κι έτσι αυτό που εξισορροπείτε τη μια στιγμή της ζωής σας μπορεί να μην είναι κατάλληλο σε μια άλλη στιγμή. Ακόμα και χωρίς το PSYCH-K, η ίδια η ζωή θα σας υπενθυμίσει πότε είναι ώρα να αλλάξετε κάποιες όψεις της πραγματικότητάς σας. Δυστυχώς, η υπενθύμιση παίρνει συχνά τη μορφή τραύματος ή δράματος, προκειμένου να τραβήξει την προσοχή σας. Το PSYCH-K σας βοηθά να κατευθύνετε συνειδητά βασικές αλλαγές στη ζωή σας χωρίς άχρηστο πόνο ή δυσκολία.

Όταν συλλαμβάνετε τον εαυτό σας να ξαναδημιουργεί συμπεριφορές ή σκέψεις που αλλάξατε προηγουμένως με εξισορρόπηση, είναι χρήσιμο να αναρωτηθείτε «τι όφελος έχω από παλιές σκέψεις ή συμπεριφορές;». Όταν αυτή η ερώτηση γίνεται ανοιχτά και ειλικρινά, το αποτέλεσμα είναι συνήθως πολύ αποκαλυπτικό. Μπορεί να θελήσετε να κάνετε άλλη μια εξισορρόπηση, που θα περιλαμβάνει τα «δευτερεύοντα οφέλη» που είχαν ως αποτέλεσμα την εκδήλωση των παλιών συμπεριφορών ή καταστάσεων.

Οι συνεδρίες PSYCH-K διαρκούν περίπου 1 ώρα και πραγματοποιούνται είτε στο χώρο μας είτε και εξ αποστάσεως.

Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

alt

Το PSYCH-K® δημιουργήθηκε από τον Ρόμπερτ Μ. Γουίλιαμς. Ο Μπόμπ είναι συγγραφέας του βιβλίου «PSYCH-K - Η χαμένη Ειρήνη στη Ζωή σας». Είναι επίσης συνοικοδεσπότης, μαζί με τον Δρ. Μπρους Λίπτον, στο δημοφιλές DVD/βίντεο «Η Βιολογία της Αντίληψης - Η Ψυχολογία της Αλλαγής». Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ομιλητής, καθοδηγητής εργαστηρίων, ενώ καλείται πολύ συχνά σε εκπομπές λόγου του εξωτερικού. Το PSYCH-K αποτελεί αντανάκλαση της προσωπικής του δέσμευσης να βοηθήσει άτομα να αναγνωρίσουν τη Θεϊκότητά τους, να ανακαλύψουν το μεγαλείο τους και να γίνουν η ειρήνη που αναζητούν.

PSYCH-K Centre International (www.psych-k.com)

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 2 από 6

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>


 

 
Όνομα:
E-mail:
    Αρχική|Ας γνωριστούμε|Όροι Χρήσης|Πνευματικά Δικαιώματα|Επικοινωνία