Οι Συνεδρίες στην Αειθάλια

 χώρος ολιστικής αρμονίας και προσωπικής ανάπτυξης της Αειθάλια φιλοξενεί μία μεγάλη αγκαλιά από εναλλακτικές μορφές θεραπειών, συστήματα, μεθόδους και τεχνικές, που τιμούν τη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, καθώς και τον διαφορετικό τρόπο ή δρόμο που επιθυμεί να ακολουθήσει για την προσωπική του ενδυνάμωση και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του.

Σκοπός μας είναι κάθε άνθρωπος που εκδηλώνει την πρόθεση να ζει και να βιώνει καλύτερα την καθημερινότητά του, να βρει έναν χώρο έκφρασης, αποδοχής και ενδυνάμωσης για ό,τι τον προβληματίζει, να ανασύρει τα ταλέντα του και να προχωρήσει στο επόμενο βήμα της προσωπικής του ανάπτυξης.

Οι συνεδρίες στην Αειθάλια απευθύνονται σε όλους, από τον «αρχάριο» που επιθυμεί απλώς να χαλαρώσει» μέχρι τον «έμπειρο» στο μονοπάτι της πνευματικής εξέλιξης που γνωρίζει ότι το ταξίδι δεν τελειώνει ποτέ...

Τα πάντα στη ζωή είναι σχέση! Η σχέση μας με τη ζωή, το Σύμπαν, τον Θεό, τους ανθρώπους, τα ζώα, τον εαυτό μας, την υγεία μας… Όποια ή όποιες κι αν είναι οι σχέσεις που θέλετε να θεραπεύσετε και να αποκαταστήσετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείτε.

Οι εναλλακτικές μορφές θεραπείας, η αυτογνωσία και η προσωπική ανάπτυξη «μιλούν» πρώτα στη συνειδητότητά μας, μετά στο ενεργειακό μας σώμα, μάς εξισορροπούν, και έπειτα αυτό αντανακλάται στο φυσικό μας σώμα και στη ζωή μας γενικότερα! Δεν είναι υπέροχο που υπάρχουν τόσα πολλά εργαλεία που μας βοηθούν να είμαστε εμείς οι δημιουργοί της ζωής μας;

Όλες οι συνεδρίες στην Αειθάλια γίνονται με πολλή φροντίδα, αγάπη και σεβασμό στις ιδιαίτερες πεποιθήσεις του κάθε ανθρώπου. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από διαπιστευμένους συμβούλους στο χώρο μας ή εξ αποστάσεως (εφόσον είναι εφικτό, ανάλογα με την τεχνική). Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ραντεβού μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στην ενέργεια της Αγάπης...
Η ομάδα της Αειθάλια

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οποιαδήποτε θεραπευτική μέθοδος ή τεχνική αναφέρεται και περιγράφεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αντικαθιστά την ιατρική, ψυχολογική, ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία, ή οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Οι εναλλακτικές θεραπείες και οι διαλογισμοί αποτελούν θαυμαστά βοηθητικά εργαλεία για τη συναισθηματική, νοητική και σωματική ισορροπία και ευεξία του ατόμου και μπορούν κάλλιστα να εφαρμόζονται παράλληλα με οποιαδήποτε θεραπεία της συμβατικής ιατρικής, αφού βοηθούν ολιστικά τον άνθρωπο και προάγουν τη συναισθηματική και ψυχοσωματική του αρμονία. Οι όροι «θεραπευτής» και «θεραπεία» χρησιμοποιούνται με την ευρεία έννοια και δεν ταυτίζονται με τους όρους που χρησιμοποιούνται στην κλασική ιατρική, ψυχολογία και φαρμακευτική.

   

   PSYCH-K® 

alt

Αλλάξτε τους προγραμματισμούς σας!

alt

Το PSYCH-K® είναι μια μέθοδος φιλική προς τον άνθρωπο για επανεγγραφή του νοητικού προγραμματισμού του και αλλαγή του εντυπώματος της ζωής του!

altΧαρακτηρισμένο ως ένα είδος πνευματικής διαδικασίας με ψυχολογικά οφέλη, το PSYCH-K είναι το αποτέλεσμα «μιας σειράς διαισθητικών αλμάτων της Συνειδητότητας» που δημιουργήθηκε μετά από μακροχρόνια έρευνα και χιλιάδες συνεδρίες με άτομα και ομάδες.

Είναι ένας απλός και σύντομος τρόπος αλλαγής των αυτοπεριοριστικών πεποιθήσεων στο επίπεδο του υποσυνειδήτου, από όπου πηγάζει σχεδόν όλη η ανθρώπινη συμπεριφορά –είτε αυτή είναι εποικοδομητική, είτε είναι καταστροφική.

Ο απώτερος σκοπός του είναι να επιταχύνει την ατομική και συλλογική εξέλιξη, ευθυγραμμίζοντας τις υποσυνείδητες πεποιθήσεις με τη συνειδητή σοφία από τις μεγάλες πνευματικές παραδόσεις ολόκληρου του κόσμου. Κάνει τη σοφία μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία αντί για έναν καθημερινό αγώνα. Η πρακτική εφαρμογή αυτής της σοφίας στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή δημιουργεί μια βαθύτερη αίσθηση γαλήνης και ικανοποίησης, νοητικά, συναισθηματικά, σωματικά και πνευματικά.

alt

Εσείς δημιουργείτε τη δική σας πραγματικότητα

Η πραγματικότητά μας δημιουργείται από τις πεποιθήσεις μας. Οι πεποιθήσεις αυτές, συνήθως υποσυνείδητες, είναι συχνά το αποτέλεσμα μακροχρόνιων «προγραμματισμών» και έχουν ισχυρή επίδραση στη συμπεριφορά μας.

Επιστημονικές μελέτες με αντικείμενο τους νευρώνες του ανθρώπινου εγκεφάλου, δείχνουν ότι το 95% της συνειδητότητάς μας είναι στην πραγματικότητα υποσυνείδητο.

Είναι το υποσυνείδητο που αποτελεί την «αποθήκη» των στάσεων ζωής, των αξιών και των πεποιθήσεών μας. Με βάση τις πεποιθήσεις μας διαμορφώνουμε τις αντιλήψεις μας για τον κόσμο και τον εαυτό μας, και σύμφωνα με αυτές τις αντιλήψεις αναπτύσσουμε τις συμπεριφορές μας. Συνήθως θέλουμε να αλλάξουμε τις αυτοακυρούμενες συμπεριφορές. Συχνά, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να αλλάξουμε μια συμπεριφορά είναι να αλλάξουμε τις υποσυνείδητες πεποιθήσεις που τη στηρίζουν.

Βασισμένο πάνω σε μακροχρόνια έρευνα των μερών του εγκεφάλου, γνωστή επίσης και ως Θεωρία Εγκεφαλικής Κυριαρχίας, το PSYCH-K σας δίνει μια ποικιλία τρόπων αναγνώρισης και μεταμόρφωσης των πεποιθήσεων εκείνων οι οποίες σας περιορίζουν, σε πεποιθήσεις που σας υποστηρίζουν σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας.

Πολλοί άνθρωποι τρέφουν αυτοπεριοριστικές υποσυνείδητες πεποιθήσεις σε τομείς όπως είναι η πνευματικότητα, η αυτοεκτίμηση, η υγεία και το σώμα, η οικονομική ευημερία, οι σχέσεις ή η καριέρα.

Πολύ περισσότερο από τα γονίδια, είναι οι πεποιθήσεις μας που καθορίζουν τη ζωή μας. Το PSYCH-K είναι ένα σύνολο απλών αρχών και διαδικασιών αυτοβελτίωσης και ενδυνάμωσης που στοχεύουν στην αλλαγή των περιοριστικών πεποιθήσεων και αντιλήψεων που επηρεάζουν τη ζωή μας σε κυτταρικό επίπεδο.

Δρ. Μπρους Λίπτον — ειδικός επιστήμονας-ερευνητής στην Κυτταρική Βιολογία

 

Τι είναι η Εξισορρόπηση PSYCH-K®

Η Εξισορρόπηση PSYCH-K® είναι μια διαδικασία σχεδιασμένη για να δημιουργήσει ισορροπημένη συνταύτιση των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου. Αυτή είναι η λεγόμενη «κατάσταση πλήρους εγκεφάλου», η οποία είναι ιδανική για αναπρογραμματισμό του νου με νέες, αυτοβελτιωτικές πεποιθήσεις

Όταν βρίσκεστε στην «κατάσταση πλήρους εγκεφάλου» μειώνεται το ανεπιθύμητο στρες, βοηθώντας σας να προσεγγίσετε το «πλήρες δυναμικό ανταπόκρισης» στις προκλήσεις της ζωής σας.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ενώ η Εξισορρόπηση PSYCH-K δημιουργεί δυναμικό, εσείς με τις πράξεις σας δημιουργείτε αποτελέσματα!

Για παράδειγμα, αν η εξισορρόπηση για εσάς πραγματοποιείται με στόχο να γίνετε αθλητής των Ολυμπιακών Αγώνων, πρέπει επίσης να κάνετε την απαραίτητη προπόνηση προκειμένου να υλοποιήσετε τον στόχο σας. Η εξισορρόπηση θα μεταμορφώσει οποιαδήποτε υποσυνείδητη αντίσταση μπορεί να έχετε ως προς την επίτευξη του στόχου σας, έτσι ώστε η προσπάθεια που θα κάνετε να αποφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ένα άλλο παράδειγμα μπορεί να είναι η εξισορρόπηση για θέματα υγείας. Ενώ η εξισορρόπηση θα βοηθήσει να ελαττωθεί το στρες και η εσωτερική σύγκρουση που μπορεί να υποστηρίζουν την παρουσία της ασθένειας στο σώμα σας, είναι επίσης σημαντικό να ακολουθήσετε όλα τα απαραίτητα βήματα (φαρμακευτική αγωγή, δίαιτα, άσκηση ή ανάπαυση ), προκειμένου να βοηθήσετε το σώμα στην αυτοθεραπεία του.

Η καθαρότητα και η στόχευση των εξισορροπήσεων είναι πιο σημαντικά στοιχεία για να κάνετε σπουδαίες αλλαγές στη ζωή σας από ό,τι ο αριθμός των εξισορροπήσεων που κάνετε. Η ποιότητα είναι πιο σημαντική από την ποσότητα. Δυναμικό συν πράξη ίσον αποτελέσματα.

alt

 Πόσο χρόνο χρειάζεται για να «δουλέψει» μια εξισορρόπηση;

Τα αποτελέσματα μιας εξισορρόπησης μπορεί να γίνουν αντιληπτά αμέσως ή μπορεί να έρθουν σταδιακά (μέσα σε ώρες, μέρες, εβδομάδες ή περισσότερο). Για παράδειγμα, αν στόχος σας είναι να βρείτε μια νέα εργασία, τότε η απελευθέρωση από τον φόβο αλλαγής εργασίας μπορεί να γίνει αισθητή τη στιγμή της εξισορρόπησης. Εντούτοις, η εύρεση μιας νέας εργασίας μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο και δράση, π.χ. έρευνα ευκαιριών για νέα καριέρα, συνεντεύξεις κλπ.

 Πόσο διαρκεί μια εξισορρόπηση;

Οι εξισορροπήσεις φαίνεται να διαρκούν μέχρι τη στιγμή που δεν είναι πια χρήσιμες στο υποσυνείδητο ή μέχρι να αποφασίσετε να κάνετε εξισορρόπηση για νέο στόχο. Η ζωή είναι μια πορεία εξέλιξης, κι έτσι αυτό που εξισορροπείτε τη μια στιγμή της ζωής σας μπορεί να μην είναι κατάλληλο σε μια άλλη στιγμή. Ακόμα και χωρίς το PSYCH-K, η ίδια η ζωή θα σας υπενθυμίσει πότε είναι ώρα να αλλάξετε κάποιες όψεις της πραγματικότητάς σας. Δυστυχώς, η υπενθύμιση παίρνει συχνά τη μορφή τραύματος ή δράματος, προκειμένου να τραβήξει την προσοχή σας. Το PSYCH-K σας βοηθά να κατευθύνετε συνειδητά βασικές αλλαγές στη ζωή σας χωρίς άχρηστο πόνο ή δυσκολία.

Όταν συλλαμβάνετε τον εαυτό σας να ξαναδημιουργεί συμπεριφορές ή σκέψεις που αλλάξατε προηγουμένως με εξισορρόπηση, είναι χρήσιμο να αναρωτηθείτε «τι όφελος έχω από παλιές σκέψεις ή συμπεριφορές;». Όταν αυτή η ερώτηση γίνεται ανοιχτά και ειλικρινά, το αποτέλεσμα είναι συνήθως πολύ αποκαλυπτικό. Μπορεί να θελήσετε να κάνετε άλλη μια εξισορρόπηση, που θα περιλαμβάνει τα «δευτερεύοντα οφέλη» που είχαν ως αποτέλεσμα την εκδήλωση των παλιών συμπεριφορών ή καταστάσεων.

Οι συνεδρίες PSYCH-K διαρκούν περίπου 1 ώρα και πραγματοποιούνται είτε στο χώρο μας είτε και εξ αποστάσεως.

Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

alt

Το PSYCH-K® δημιουργήθηκε από τον Ρόμπερτ Μ. Γουίλιαμς. Ο Μπόμπ είναι συγγραφέας του βιβλίου «PSYCH-K - Η χαμένη Ειρήνη στη Ζωή σας». Είναι επίσης συνοικοδεσπότης, μαζί με τον Δρ. Μπρους Λίπτον, στο δημοφιλές DVD/βίντεο «Η Βιολογία της Αντίληψης - Η Ψυχολογία της Αλλαγής». Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ομιλητής, καθοδηγητής εργαστηρίων, ενώ καλείται πολύ συχνά σε εκπομπές λόγου του εξωτερικού. Το PSYCH-K αποτελεί αντανάκλαση της προσωπικής του δέσμευσης να βοηθήσει άτομα να αναγνωρίσουν τη Θεϊκότητά τους, να ανακαλύψουν το μεγαλείο τους και να γίνουν η ειρήνη που αναζητούν.

PSYCH-K Centre International (www.psych-k.com)

   

The Reconnection &

Reconnective Ηealing   

alt

Επανασύνδεση με τη

συμπαντική ροή ενέργειας

alt

Η Επανασύνδεση και η Επανασυνδετική Θεραπεία είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα σύγχρονης Ενεργειακής Θεραπευτικής που «επανασυνδέει» και ενισχύει την ικανότητα του οργανισμού για αυτοθεραπεία και προσωπική ανάπτυξη.

Η θεραπεία και η εξελικτική ώθηση που προσφέρουν η Επανασυνδετική Θεραπεία και η Επανασύνδεση αντίστοιχα, πραγματοποιούνται μέσα από συχνότητες που ανήκουν σε ένα εύρος κυμάτων, σε ένα φάσμα φωτός και πληροφορίας που δεν είχε εμφανιστεί ποτέ ξανά έως τώρα!

altΟι θεραπευτές δεν είμαστε εμείς. Η εξίσωση της θεραπείας αποτελείται από τρία μέρη: τον ασθενή, εμάς και τον Θεό.      Όταν ο Θεός μέσα μας έρχεται σε επαφή με τον Θεό μέσα στον ασθενή, τότε συμβαίνουν τα πιο θαυμαστά πράγματα.

Δρ. Έρικ Περλ

The Reconnection - Επανασύνδεση

Η Επανασύνδεση είναι μια ενεργειακή εξισορρόπηση η οποία  πραγματοποιείται μια φορά στη ζωή μας, διαρκεί για πάντα και μας επιτρέπει την πρόσβαση σε συχνότητες της Συμπαντικής Ενέργειας και σε επίπεδα συνειδητότητας που μας ήταν άγνωστα έως τώρα.                     

Με το Reconnection δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, επανασυνδέοντας ενεργειακά τα κομβικά σημεία του σώματός μας και τους μεσημβρινούς του με τα αντίστοιχα του πλανήτη, κι από κει με το ενεργειακό πλέγμα του Σύμπαντος. Η επανασύνδεση αυτή δημιουργεί καινούργιους άξονες, οι οποίοι είναι μέρος ενός συστήματος παράλληλων διαστάσεων που λειτουργεί σε κύκλους και που είναι το μέσο άντλησης της βασικής ενέργειας για την ανανέωση του σώματος σε επίπεδο DNA. Το αποτέλεσμα είναι η ελεύθερη ανταλλαγή πληροφοριών και ενεργειακού φωτός με τον δέκτη, που συγχρόνως μετατρέπεται σε πομπό. Η επίτευξη αυτή, εκτός του ότι βοηθάει στη γενικότερη θεραπεία μας, φωτίζει και τον δρόμο για το προσωπικό μας μονοπάτι και τον σκοπό της ζωής μας.

Η Επανασύνδεση γίνεται μία φόρα μόνο στη ζωή μας, και είναι καλό –χωρίς να είναι υποχρεωτικό– να έχουν προηγηθεί 1 έως 3 Επανασυνδετικές Θεραπείες.

alt

Reconnective Ηealing - Επανασυνδετική Θεραπεία

Η Επανασυνδετική Θεραπεία είναι μια ενεργειακή θεραπεία, η οποία μας συντονίζει με νέες, υψηλές συχνότητες της Συμπαντικής Ενέργειας, που μας επιτρέπουν την ίαση σε φυσικό και πνευματικό επίπεδο.               

Το Reconnective Healing έχει καθαρά θεραπευτικό χαρακτήρα βοηθώντας σε προβλήματα υγείας σωματικά, κινητικά, πόνους, αλλά και σε προβλήματα συναισθηματικής φύσεως. Χρησιμοποιεί τη συμπαντική ενέργεια, για να μας συντονίσει με νέες, υψηλές συχνότητες ενέργειας. Με τον τρόπο αυτόν, επιτυγχάνεται η ίαση σε όλα τα επίπεδα. Ως ανθρώπινο είδος μπαίνουμε σε ένα νέο επίπεδο συχνότητας και ανυψώνουμε το συνολικό επίπεδο της συνειδητότητάς μας. Η Επανασυνδετική Θεραπεία αντιπροσωπεύει έναν καινούργιο τρόπο ενεργειακής βοήθειας, μη κατευθυνόμενο, που υπερβαίνει τις φόρμες, τις τεχνικές και οτιδήποτε άλλο είχε μάθει κανείς να δουλεύει ως θεραπευτής. Ο εμπνευστής της τεχνικής, Δρ. Έρικ Περλ, ισχυρίζεται ότι δεν είναι απλώς μια ενεργειακή τεχνική, καθώς προχωράει πέρα από την έννοια της ενεργειακής παρέμβασης όπως την εννοούν οι συμβατικές ενεργειακές τεχνικές.

Οι συνεδρίες Reconnection και Reconnective Healing διαρκούν περίπου 1 ώρα και πραγματοποιούνται είτε στο χώρο μας είτε εξ αποστάσεως.

Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

   alt

Η Επανασύνδεση και η Επανασυνδετική Θεραπεία διδάχτηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2007 από τον ίδιο τον εμπνευστή τους Δρ. Έρικ Περλ (Eric Pearl). Ο Δρ. Έρικ Περλ εγκατέλειψε την επιτυχημένη καριέρα του ως οστεοπαθητικός και ξεκίνησε μια πολύχρονη έρευνα για να εξηγήσει αυτή τη νέα ενέργεια, την οποία αισθανόταν και ένιωθε την ανάγκη να κατανοήσει και να μεθοδεύσει. Έγινε υποκείμενο μελέτης σε πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα, όπως το UCLA. Εδώ και χρόνια, έγκριτες εφημερίδες και περιοδικά αναφέρονται στο έργο και στη φιλοσοφία του. Πολλά τηλεοπτικά κανάλια παγκοσμίως τον έχουν προσκαλέσει κατ’  επανάληψη, και το πιο σημαντικό: έχει προσκληθεί για το έργο του στα Ηνωμένα Έθνη!    Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύει συνεχώς σε ολόκληρο τον κόσμο μεταδίδοντας και διδάσκοντας τις πληροφορίες της Επανασυνδετικής διαδικασίας. Μέχρι σήμερα έχει διδάξει πάνω από 60.000 ανθρώπους σε 60 και πλέον χώρες.

The Reconnection -Reconnective Healing (www.thereconnection.com)

 

Συνεδρία Αγγελικού Ρέικι  

Αναγνωρίζοντας τον Άγγελο μέσα μας!

Πρόκειται για μια θεραπευτική διαδικασία κατά την οποία δεχόμαστε την καθοδήγηση των Αγγέλων ώστε να βιώσουμε τον Θείο Εαυτό μας επί της Γης, εδώ και τώρα!

Το Αγγελικό Ρείκι είναι ένας θεόπνευστος τρόπος για να ενδυναμώσουμε τον εαυτό μας σε φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο, αφού οι Άγγελοι βρίσκονται πάντα δίπλα μας και είναι έτοιμοι να μας καθοδηγήσουν για να έχουμε μία υπέροχη ζωή επί της Γης. Αρκεί να τους το ζητήσουμε! Οι Άγγελοι είναι καθαρές οντότητες Φωτός, οικοδόμοι της Δημιουργίας. Είναι η σκέψη του Θεού!

Το Αγγελικό Ρέικι είναι μία μη παρεμβατική και βαθιά πνευματική θεραπεία, αφού το Αγγελικό Βασίλειο είναι εκείνο που πραγματοποιεί τη θεραπεία μέσα από τον σύμβουλο, ο οποίος αποτελεί απλώς το καθαρό κανάλι του Θεϊκού Φωτός.

Οι Άγγελοι αλλάζουν και «αναβαθμίζουν» τη μοριακή δομή και το γενετικό υλικό μας (DNA), έτσι ώστε το φυσικό μας σώμα να μπορεί να μας ακολουθήσει σε όλες αυτές τις αλλαγές που χρειάζεται να κάνουμε για να ζούμε καλύτερα!

Οι συνεδρίες Αγγελικού Ρέικι είναι απόλυτα ασφαλείς και απευθύνονται σε όλους τους ανθρώπους σε οποιαδήποτε φάση της ζωής τους κι αν βρίσκονται. Ενδείκνυνται για εγκύους, μωρά, παιδιά και φυσικά για ενήλικες. Το Αγγελικό Ρέικι είναι η αγκαλιά της αγάπης από τον ίδιο τον Θεό σε όλα τα παιδιά του και γι’ αυτό είναι ανεξάρτητο από το θρησκευτικό, πολιτισμικό ή μορφωτικό υπόβαθρο κάθε ανθρώπου.

Τα οφέλη

Οι συνεδρίες Αγγελικού Ρέικι σας συντονίζουν με τον εσώτερο εαυτό σας, τον Αγγελικό εαυτό σας, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποκτάτε περισσότερη διαύγεια. Έτσι, θα μπορείτε να δίνετε  λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην καθημερινή σας ζωή, ενώ παράλληλα εκφράζετε περισσότερο από αυτό που είστε βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους, το περιβάλλον σας και την ίδια τη ζωή.

Μπορεί να σας βοηθήσει σε  σωματικά συμπτώματα, συναισθηματικά ή νοητικά μπλοκαρίσματα, ζητήματα που σχετίζονται με το στρες, το άγχος, τις αϋπνίες, τους πονοκεφάλους, καθώς και στην επίλυση ζητημάτων που συνδέονται με πρακτικά θέματα της καθημερινής ζωής.

Οι Άγγελοι σας προσφέρουν καθοδήγηση, στήριξη και απελευθέρωση από όλα όσα σας δυσκολεύουν να ζείτε μια υγιή και χαρούμενη ζωή καθώς βαδίζετε στο πνευματικό σας μονοπάτι.

Σχετικά με τη διαδικασία

Η θεραπευτική συνεδρία Αγγελικού Ρέικι μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κρεβάτι μασάζ ή σε καρέκλα και περιλαμβάνει απαλά αγγίγματα των χεριών του συμβούλου πάνω στο σώμα του δέκτη.

Από τη στιγμή που θα λάβετε μία συνεδρία Αγγελικού Ρέικι, η εξισορρόπηση και η διαδικασία της θεραπείας κρατάει για αρκετές ημέρες, και μέρα με τη μέρα θα απολαμβάνετε τα δώρα που έχει να σας προσφέρει. Μπορείτε να κάνετε συνεδρία όποτε θέλετε, όσες φορές το επιθυμείτε… Δεν υπάρχει περιορισμός στο Φως και στον συντονισμό με τις πιο φωτεινές οντότητες του Θεού! Δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσο φωτεινοί μπορούμε να είμαστε κάθε μέρα!

Οι συνεδρίες Αγγελικού Ρέικι διαρκούν περίπου 1 ώρα και πραγματοποιούνται είτε στο χώρο μας είτε εξ αποστάσεως.

Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

Συνεδρία Ρέικι 

Θεραπεία με τη Συμπαντική Ενέργεια!

Στις συνεδρίες Ρέικι χρησιμοποιούμε την συμπαντική ζωτική ενέργεια για να αφυπνίσει την ικανότητα μας για αυτοθεραπεία σε όποιο επίπεδο της ύπαρξής μας το χρειάζεται.

Το Ρέικι είναι ένα θεϊκό δώρο! Κάνοντας Ρέικι μπορούμε να θεραπεύουμε με απλό και πρακτικό τρόπο, όχι μονάχα το σώμα μας, αλλά και τα πεδία ή τις συνθήκες στη ζωή μας που μας ταλαιπωρούν.

Οι συνεδρίες Ρέικι είναι εκτός των άλλων αναζωογονητικές, καθώς αποτοξινώνουν το σώμα, απελευθερώνουν καταπιεσμένα συναισθήματα, καθαρίζουν το νου και «φρεσκάρουν» το πνεύμα μας.

Η ενέργεια που χρησιμοποιείται είναι συμπαντική και δεν επηρεάζεται από τον σύμβουλο και τις προθέσεις του, αλλά αυτοπροσαρμόζεται και κατευθύνεται εκεί ακριβώς που την έχει ανάγκη ο δέκτης. Το Ρέικι απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους και δεν υπάρχει καμία απολύτως προϋπόθεση ώστε να λάβει κανείς συνεδρία.

Πώς γίνεται η συνεδρία

Σε μια συνεδρία Ρέικι ο άνθρωπος ξαπλώνει σε ένα κρεβάτι μασάζ, κλείνει τα μάτια, χαλαρώνει και δέχεται τη θεραπεία.

Η διαδικασία περιλαμβάνει απαλά αγγίγματα των χεριών του συμβούλου σε διάφορα σημεία του σώματος του δέκτη. Μέσω των χεριών του συμβούλου μεταφέρεται η Συμπαντική ενέργεια, και έτσι αυξάνεται η ζωτική ενέργεια του ανθρώπου που δέχεται τη συνεδρία.

Εξισορροπούνται και ενδυναμώνονται όλα τα ενεργειακά κέντρα του, και αυτό βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία των οργάνων του φυσικού σώματος, αλλά και στην καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων του, αποκτώντας έτσι περισσότερη διαύγεια και γαλήνη στην καθημερινότητά του.

Μια συνεδρία Ρέικι μπορεί να γίνει και εξ' αποστάσεως, έχοντας ακριβώς την ίδια δυναμική, καθώς η συμπαντική ζωτική ενέργεια υπερβαίνει το χώρο και το χρόνο.

Κάνοντας Ρέικι μπορούμε:

  • Να ζούμε πιο συνειδητά στην καθημερινότητα και να βιώνουμε τη θετικότητα, τη χαρά και την αγάπη κάθε μέρα.
  • Να επιτύχουμε εξισορρόπηση και ενδυνάμωση σε όλα τα επίπεδα.
  • Να απελευθερωθούμε από δυσάρεστα συναισθήματα και πεποιθήσεις ή πρότυπα σκέψης που δεν μας εξυπηρετούν.
  • Να δημιουργήσουμε μια γέφυρα καλύτερης επικοινωνίας με τον εαυτό μας και τους άλλους.
  • Να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με ανθρώπους, πράγματα, καταστάσεις.
  • Να αποκτήσουμε διαύγεια νοητική για καλύτερη διαχείριση της ενέργειάς μας στην καθημερινότητα.
  • Να μειώσουμε ή να εξαφανίσουμε τον πόνο και τα συμπτώματα που μας προκαλούν δυσφορία.
  • Να έχουμε καλό και ήρεμο ύπνο με όμορφα όνειρα.
  • Να είμαστε ήρεμοι, χωρίς άγχος.
  • Να γειώσουμε δημιουργικές και εποικοδομητικές ιδέες για τη ζωή μας.
  • Να απαλλαγούμε από συνήθειες που δεν μας χρησιμεύουν πλέον.
  • Να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη ώστε να βρούμε τον σκοπό της ζωής μας.
  • Να εξυψωθούμε πνευματικά, καθώς μας συνδέει ολοένα και πιο πολύ με το Φως και την Αγάπη.

 

Οι συνεδρίες Ρέικι διαρκούν περίπου 1 ώρα και πραγματοποιούνται είτε στο χώρο μας είτε και εξ αποστάσεως. Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

 

EMF Balancing Technique®

Συνεδρία Φάσης XIII  

Ο δρόμος του εξελικτικού!

Μία συνεδρία της Φάσης XIII θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την εσώτερη σοφία σας και να αποκτήσετε μεγαλύτερη διαύγεια και εστίαση στην καθημερινή σας ζωή!

Η Φάση XIII είναι ένας μέγας συνδυασμός —σε σύλληψη και εφαρμογή— όλων των προηγούμενων Φάσεων (Ι-ΧΙΙ) της EMF Balancing Technique® (Τεχνική Εξισορρόπησης Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου). Σκοπός της είναι να σας καθοδηγήσει ώστε να κατευθύνετε συνειδητά την ενέργειά σας για να δημιουργήσετε τη ζωή της επιλογής σας.

Οι κατανοήσεις που περιλαμβάνει προωθούν ένα τρόπο ζωής, μια μέθοδο συλλογισμού που θα σας βοηθήσει να βιώσετε τι σημαίνει να σκέφτεστε με την καρδιά και να νιώθετε με τον νου, ενώ κατευθύνετε την ίδια σας την ενέργεια.

Η συνεδρία της Φάσης XIII αποτελεί ένα γρήγορο και άμεσο τρόπο να «αγγίξετε» ένα χώρο βαθιά μέσα σας, όπου έχετε μεγαλύτερη διαύγεια και εστίαση. Η Λογική του Δικτυώματος (Lattice Logic) σας στηρίζει ώστε να φέρνετε στην επιφάνεια την εσώτερη σοφία σας στη διάρκεια της συνεδρίας… Και το καλύτερο; Η στήριξη συνεχίζεται και μετά τη συνεδρία! Προχωρά μαζί σας, επειδή ΕΙΝΑΙ εσείς!

Η συνεδρία

Η συνεδρία της Φάσης XIII μπορεί να γίνει σε ένα άτομο ή και σε ομάδα ατόμων και περιλαμβάνει 13 Σημεία Εστίασης, κάθε ένα από τα οποία δημιουργεί έναν μοναδικό συντονισμό. Πριν την έναρξη της συνεδρίας ο σύμβουλος θα κάνει μια σύντομη παρουσίαση της έννοιας, της δομής και της λειτουργίας του Universal Calibration Lattice® (Συμπαντικό Δικτύωμα Καλιμπραρίσματος). Στη συνέχεια θα λάβετε ένα έντυπο με την Κάτοψη του Δικτυώματος (το Σύμβολο), όπου θα σας ζητηθεί να γράψετε όποιες εμπνεύσεις μπορεί να έχετε σχετικά με τις αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε στη ζωή σας, εστιάζοντας σε συγκεκριμένες δυνατότητες που θα θέλατε να συνδημιουργήσετε. Η συνεδρία πραγματοποιείται με το δέκτη καθισμένο σε καρέκλα, έχοντας συνείδηση ότι η ενέργεια που νιώθει, αισθάνεται, φαντάζεται ή σκέφτεται στη διάρκεια της συνεδρίας, είναι η δική του ενέργεια και την κατευθύνει εκ νέου κάνοντας νέες επιλογές για να δημιουργήσει νέες πραγματικότητες.

Η Φάση XIII μπορεί να είναι και η πρώτη επαφή κάποιου με την EMF Balancing Technique®. Εφόσον δεχτεί κανείς τη συνεδρία της Φάσης XIII μπορεί να συνεχίσει με οποιαδήποτε από τις σειρές των Φάσεων I-IV, V-VIII και IX-XII.

Οι συνεδρίa της Φάσης XIII της EMF Balancing Technique διαρκεί περίπου 1 ώρα και πραγματοποιείται είτε στο χώρο μας είτε εξ αποστάσεως. Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 2 από 4

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>
Όνομα:
E-mail: