EMF Balancing Technique® 

Εξισορρόπηση Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου

 Η EMF Balancing Technique® (EMF) είναι ένα σύγχρονο ενεργειακό σύστημα εξισορρόπησης και ενδυνάμωσης του εαυτού που προάγει την εξέλιξη της ανθρώπινης συνειδητότητας.

Η EMF Balancing Technique® (Τεχνική Εξισορρόπησης Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου) είναι μια εκλεπτυσμένη μέθοδος που χρησιμοποιεί την από άνθρωπο σε άνθρωπο επίδραση στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (Electro-Magnetic-Field). Εργάζεται με τους αυτοεξισορροπούμενους μηχανισμούς της ανθρώπινης ενεργειακής ανατομίας, η δε ενέργεια που χρησιμοποιείται είναι αυτορυθμιζόμενη και αυτοκατευθυνόμενη. Αυτό σημαίνει ότι η εσώτερη σοφία του ανθρώπου ρυθμίζει και κατευθύνει την ενέργεια ακριβώς εκεί που αυτός τη χρειάζεται, σύμφωνα με το ύψιστο καλό του. Η ενεργειακή αναδιάταξη που λαμβάνει χώρα επανευθυγραμμίζει την ενεργειακή μας ανατομία και εδραιώνει ένα νέο επίπεδο ισορροπίας για τον άνθρωπο.Ο ρόλος του Συμβούλου EMF είναι να διευκολύνει την έκφραση αυτής της εσώτερης σοφίας, εργαζόμενος με τα ενεργειακά πρότυπα της τεχνικής.

Βασικό αξίωμα είναι ότι η προσωπική ευθύνη του ανθρώπου παίζει σημαντικό ρόλο στη συνδημιουργική διαδικασία, και ότι ο κάθε άνθρωπος είναι σεβαστός και τιμάται όπως ακριβώς επιλέγει να είναι.

Το Universal Calibration Lattice® (UCL)

H EMF Balancing Technique είναι ειδικά σχεδιασμένη για να εργάζεται με το Universal Calibration Lattice® (Συμπαντικό Δικτύωμα Καλιμπραρίσματος), ένα οργανωμένο σύστημα ενέργειας που διαπερνά το φυσικό μας σώμα και εκτείνεται πέρα από αυτό. Αποτελείται από κάθετες και οριζόντιες ίνες φωτός και ενέργειας που ακτινοβολούν από τον πυρήνα της ύπαρξής μας και σχηματίζουν μια πολυδιαστασιακή δικτυακή δομή. Το UCL είναι μια προέκταση του συστήματος των τσάκρα και των μεσημβρινών, και αποτελεί την προσωπική μας σύνδεση με την Συμπαντική Ενεργειακή Πηγή. Η βασική δομή του είναι ίδια σε όλους και εκτείνεται από τον κεντρικό πυρήνα του σώματος μας έως μια περιοχή περίπου 60 εκατοστών πέρα από το φυσικό σώμα. Κύριος σκοπός του είναι να διατηρεί το αυξημένο ενεργειακό φορτίο που είναι διαθέσιμο τώρα προς εμάς, ως εξελισσόμενα άτομα. Λαμβάνοντας μια συνεδρία EMF αναπτύσσουμε την ικανότητα να δημιουργούμε έναν συντονισμό μεταξύ του δικού μας φορτίου και του ηλεκτρικού φορτίου του Σύμπαντος, αποκτώντας μια νέα μορφή ενδυνάμωσης. Διαβάστε περισσότερα

Τα Ιερά Template

Κλειδί για την εργασία με την EMF Balancing Technique είναι τα Ιερά Τemplate (τέμπλεϊτ) —γεωμετρικά πρότυπα από φως και ενέργεια που σχηματίζονται στο ηλεκτρομαγνητικό μας πεδίο, και έχουν μορφή οκτάεδρου. Τα Ιερά Template αποτελούν μέρος της ενεργειακής μας ανατομίας και περιλαμβάνουν πληροφορίες που αφορούν στο ιδιαίτερο ιερό δυναμικό του καθενός μας. Δονούνται με μοναδικό τρόπο στον κάθε άνθρωπο και είναι άμεσα συνδεδεμένα με το UCL, με αποτέλεσμα οι πληροφορίες που φέρουν, να ρέουν αδιάκοπα μέσα σε αυτό. Όταν λαμβάνει κάποιος μια συνεδρία EMF, φτάνει σε βαθύτερη κατανόηση των πληροφοριών που φέρουν τα Τemplate του, και της θέσης του στο συμπαντικό γίγνεσθαι.

Συνεδρίες & Οφέλη

Το πλήρες σύστημα της EMF Balancing Technique περιλαμβάνει 13 Φάσεις (I-XIII). Καθεμία έχει τη δική της ιδιαίτερη μορφή και εστίαση και είναι σχεδιασμένη ώστε να ενδυναμώνει το UCL. Η ενεργειακή συνεδρία που σχετίζεται με κάθε Φάση EMF διευκολύνει το βίωμα του εαυτού ως μια ενεργειακή ύπαρξη, βάζοντας τα θεμέλια για το επόμενο επίπεδο της προσωπικής μας εξέλιξης! Τεκμηριωμένα οφέλη από τις συνεδρίες EMF περιλαμβάνουν βαθιά γαλήνη, μεγαλύτερο Μastery (κυριότητα του εαυτού) στη ζωή μας, βελτιωμένο ηθικό, ευεξία, ακόμη και αξιοπρόσεκτες θεραπείες σε φυσικό επίπεδο —τα οφέλη είναι απεριόριστα καθώς μαθαίνουμε να διατηρούμε και να εκφράζουμε το μεγαλύτερο ενεργειακό φορτίο μας. Μαθαίνουμε πώς να εξερευνούμε, να μεταφράζουμε, και να διαμορφώνουμε τον κόσμο μας ως πολυ-διαστασιακές υπάρξεις. Η εργασία δυναμώνει όποιον θέλει να συνεχίσει να εξελίσσεται, από τον αρχάριο στο μονοπάτι, μέχρι τον πεπειραμένο σοφό που ξέρει ότι το ταξίδι είναι αιώνιο και η εξέλιξη απεριόριστη!

Η Πέγκυ Φοίνιξ Ντούμπρο (Peggy Phoenix Dubro) ανακάλυψε, χαρτογράφησε και ανέδειξε το Universal Calibration Lattice®, και είναι παγκοσμίως η ειδικός όσον αφορά τη δομή και λειτουργία του. Επίσης, ανέπτυξε την EMF Balancing Technique® – έναν τρόπο για να εργαζόμαστε με το UCL. Με τον σύζυγό της Στίβεν Ντούμπρο (Stephen Dubro) ίδρυσαν την The Energy Extension, Inc. (EEI), έναν διεθνή οργανισμό αφοσιωμένο στη συνειδητή διαχείριση της προσωπικής ενέργειας, με Συμβούλους και Δασκάλους σε περισσότερες από 70 χώρες.

EMF Worldwide (www.emfbalancingtechnique.com)