ThetaHealing®  

alt

Μεταμορφώνοντας τις πεποιθήσεις μας

alt

Το ThetaHealing® είναι μια θεραπευτική μέθοδος που μας δίνει τη δυνατότητα να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας, μεταμορφώνοντας όλες εκείνες τις περιοριστικές πεποιθήσεις που έχουμε για τη ζωή και τον εαυτό μας.  

Η «Μέθοδος Θήτα» ή αλλιώς ThetaHealing είναι ένα σύνολο τεχνικών που μας επιτρέπει την πρόσβαση στο υποσυνείδητο μέσω των κυμάτων Θήτα, ώστε να αλλάξουμε τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις που δεν μας εξυπηρετούν. Τα κύματα Θήτα είναι η συχνότητα των εγκεφαλικών κυμάτων που η επιστήμη ανιχνεύει με το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα. Υπάρχουν 5 είδη εγκεφαλικών κυμάτων με διαφορετικές συχνότητες: Άλφα, Βήτα, Γάμμα, Δέλτα και Θήτα.

Τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα είναι μια συχνότητα όπου βρίσκεται ο εγκέφαλος, όταν είμαστε σε κατάσταση βαθιάς περισυλλογής ή διαλογισμού, όταν ονειρευόμαστε κατά τη διάρκεια του ύπνου, λίγο πριν από τον ύπνο και αμέσως αφού ξυπνήσουμε.

Η πραγματικότητα που βιώνουμε δεν είναι τίποτα άλλο από την αντανάκλαση των σκέψεων και των πεποιθήσεών μας. Όταν οι πεποιθήσεις μας, οι οποίες καθορίζουν τον τρόπο σκέψης μας, μας βοηθούν στην καθημερινότητά μας, τότε αυτό αντανακλάται με ισορροπία και χαρά στην καθημερινή μας ζωή. Όταν οι πεποιθήσεις μας μάς περιορίζουν, τότε συνήθως ξεκινούν τα καθημερινά μας προβλήματα. Ο τρόπος που σκεπτόμαστε είναι καθοριστικός για να δημιουργήσουμε τη ζωή μας όπως ακριβώς θέλουμε και σε αυτή τη βάση ακριβώς είναι που εργαζόμαστε με το ThetaHealing!

alt

Η συνεδρία και τα οφέλη της

Σε μια συνεδρία ThetaHealing® συνδεόμαστε συνειδητά με τη συχνότητα των Θήτα κυμάτων που εκπέμπει ο εγκέφαλός μας και εντοπίζοντας τις πεποιθήσεις που μας περιορίζουν στην καθημερινότητά μας, έχουμε τη δυνατότητα να τις αντικαταστήσουμε με άλλες, πιο ενδυναμωτικές πεποιθήσεις, που εκφράζουν περισσότερο από το δυναμικό μας.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η εγκεφαλική συχνότητα Θήτα είναι σε θέση να μας ανακουφίσει από το άγχος και να μας οδηγήσει στην πνευματική διαύγεια, τη δημιουργική σκέψη, καθώς  και να διευκολύνει τη βαθιά σωματική χαλάρωση και τη συναισθηματική και ψυχική ισορροπία.

Καθώς συντονιζόμαστε συνειδητά με το επίπεδο Θήτα, συνδεόμαστε με την εσώτερη συνειδητότητά μας και έχουμε τη δυνατότητα να συνδέσουμε το συνειδητό και υποσυνείδητο μέρος του εαυτού μας, αποκτώντας μεγαλύτερη επίγνωση στο τώρα για τα βαθύτερα αίτια των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας. Όταν συμβεί αυτό, τότε ξεκινάει η διαδικασία ενστάλαξης πεποιθήσεων οι οποίες είναι προσφιλείς στην καρδιά μας και θα μας βοηθήσουν να συν-δημιουργήσουμε μια υγιή σχέση με τον εαυτό μας, τους άλλους ανθρώπους, τον κόσμο γύρω μας και φυσικά με την ίδια τη ζωή!

Με τις συνεδρίες ThetaHealing® μπορούμε:

  • Να αντικαταστήσουμε πεποιθήσεις και σκέψεις που μας περιορίζουν στην καθημερινότητά μας.
  • Να ενσταλάξουμε θετικά συναισθήματα και θετικές δηλώσεις.
  • Να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.
  • Να συν-δημιουργήσουμε την αφθονία στη ζωή μας, σε όλα τα επίπεδα.
  • Να ξεπεράσουμε τους φόβους και τις φοβίες  μας.
  • Να απαλλαγούμε από σωματικά συμπτώματα ή και ασθένειες που είναι αποτελέσματα του συστήματος πεποιθήσεων που έχουμε διαμορφώσει.
  • Να εκφράσουμε περισσότερο από το δυναμικό μας.
  • Να βελτιώσουμε τη σχέσεις μας με τον εαυτό μας και τους γύρω μας.
  • Να εντάξουμε περισσότερη χαρά και δημιουργικότητα στη ζωή μας.

 

Οι συνεδρίες ThetaHealing® διαρκούν περίπου 1 ώρα και πραγματοποιούνται είτε στο χώρο μας είτε και εξ αποστάσεως.               Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

 altalt

 Θεμελιώτρια της μεθόδου ThetaHealing® είναι η Βαϊάνα Στάιμπολ (Vianna Stibal), Αμερικανίδα θεραπεύτρια παραδοσιακής Φυσικής Ιατρικής και θεραπευτικού μασάζ και διαισθητικός. Το 1995 ανακάλυψε ότι με τον τρόπο που έκανε τις διαγνώσεις της επιτύγχανε άμεσες θεραπείες. Η ίδια διαγνώστηκε με καρκίνο που κατέστρεφε με ταχύ ρυθμό το μηριαίο οστό της. Όσα προσπάθησε με τη συμβατική και την εναλλακτική ιατρική απέτυχαν. Τότε δοκίμασε την απλή τεχνική που χρησιμοποιούσε στις δικές της διαγνώσεις με τους πελάτες της και το πόδι της θεραπεύθηκε στιγμιαία. Προκειμένου να κατανοήσει σε βάθος τη λειτουργία της τεχνικής της, ζήτησε τη βοήθεια ενός επιστήμονα ιατρού. Με τη βοήθεια του εγκεφαλογραφήματος ανακάλυψαν ότι η απλή τεχνική που χρησιμοποιούσε η Βαϊάνα είχε να κάνει με τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα.

The ThetaHealing Istitute of Knowledge (www.thetahealing.com)