EMF Balancing Technique®

Συνεδρία Φάσης XIII  

Ο δρόμος του εξελικτικού!

Μία συνεδρία της Φάσης XIII θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την εσώτερη σοφία σας και να αποκτήσετε μεγαλύτερη διαύγεια και εστίαση στην καθημερινή σας ζωή!

Η Φάση XIII είναι ένας μέγας συνδυασμός —σε σύλληψη και εφαρμογή— όλων των προηγούμενων Φάσεων (Ι-ΧΙΙ) της EMF Balancing Technique® (Τεχνική Εξισορρόπησης Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου). Σκοπός της είναι να σας καθοδηγήσει ώστε να κατευθύνετε συνειδητά την ενέργειά σας για να δημιουργήσετε τη ζωή της επιλογής σας.

Οι κατανοήσεις που περιλαμβάνει προωθούν ένα τρόπο ζωής, μια μέθοδο συλλογισμού που θα σας βοηθήσει να βιώσετε τι σημαίνει να σκέφτεστε με την καρδιά και να νιώθετε με τον νου, ενώ κατευθύνετε την ίδια σας την ενέργεια.

Η συνεδρία της Φάσης XIII αποτελεί ένα γρήγορο και άμεσο τρόπο να «αγγίξετε» ένα χώρο βαθιά μέσα σας, όπου έχετε μεγαλύτερη διαύγεια και εστίαση. Η Λογική του Δικτυώματος (Lattice Logic) σας στηρίζει ώστε να φέρνετε στην επιφάνεια την εσώτερη σοφία σας στη διάρκεια της συνεδρίας… Και το καλύτερο; Η στήριξη συνεχίζεται και μετά τη συνεδρία! Προχωρά μαζί σας, επειδή ΕΙΝΑΙ εσείς!

Η συνεδρία

Η συνεδρία της Φάσης XIII μπορεί να γίνει σε ένα άτομο ή και σε ομάδα ατόμων και περιλαμβάνει 13 Σημεία Εστίασης, κάθε ένα από τα οποία δημιουργεί έναν μοναδικό συντονισμό. Πριν την έναρξη της συνεδρίας ο σύμβουλος θα κάνει μια σύντομη παρουσίαση της έννοιας, της δομής και της λειτουργίας του Universal Calibration Lattice® (Συμπαντικό Δικτύωμα Καλιμπραρίσματος). Στη συνέχεια θα λάβετε ένα έντυπο με την Κάτοψη του Δικτυώματος (το Σύμβολο), όπου θα σας ζητηθεί να γράψετε όποιες εμπνεύσεις μπορεί να έχετε σχετικά με τις αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε στη ζωή σας, εστιάζοντας σε συγκεκριμένες δυνατότητες που θα θέλατε να συνδημιουργήσετε. Η συνεδρία πραγματοποιείται με το δέκτη καθισμένο σε καρέκλα, έχοντας συνείδηση ότι η ενέργεια που νιώθει, αισθάνεται, φαντάζεται ή σκέφτεται στη διάρκεια της συνεδρίας, είναι η δική του ενέργεια και την κατευθύνει εκ νέου κάνοντας νέες επιλογές για να δημιουργήσει νέες πραγματικότητες.

Η Φάση XIII μπορεί να είναι και η πρώτη επαφή κάποιου με την EMF Balancing Technique®. Εφόσον δεχτεί κανείς τη συνεδρία της Φάσης XIII μπορεί να συνεχίσει με οποιαδήποτε από τις σειρές των Φάσεων I-IV, V-VIII και IX-XII.

Οι συνεδρίa της Φάσης XIII της EMF Balancing Technique διαρκεί περίπου 1 ώρα και πραγματοποιείται είτε στο χώρο μας είτε εξ αποστάσεως. Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.