Angelic Reiki

Εκπαίδευση Δασκάλων  

alt

Μύηση στην ενέργεια

του Μάστερ Δασκάλου!

alt

Με αυτό το εργαστήριο θα έχετε τη δυνατότητα να ακτινοβολήσετε ακόμη περισσότερο την Αγγελική ενέργεια, καθώς θα γίνετε το κανάλι για να μυηθούν και άλλοι άνθρωποι στο Αγγελικό βασίλειο!

Το σεμινάριο Εκπαίδευσης Δασκάλων του Αγγελικού Ρέικι είναι μία πολύτιμη εμπειρία που κυριολεκτικά θα σας ανοίξει τα φτερά, καθώς θα είστε έτοιμοι πλέον, όλη αυτή τη γνώση και την ενέργεια που έχετε αποκτήσει, να τη μεταδώσετε και σε άλλους ανθρώπους! Θα λάβετε όλη την καθοδήγηση που χρειάζεστε, σε βιωματικό αλλά και πρακτικό επίπεδο, ώστε να υλοποιήσετε τα δικά σας σεμινάρια Αγγελικού Ρέικι!  Παράλληλα, η εμπειρία του να δίνετε τις μυήσεις και τους συντονισμούς του Αγγελικού Ρέικι, αλλά και του να είστε ένα ισχυρό κανάλι ροής της Αγγελικής ενέργειας, μπορεί να μεταμορφώνει τη δική σας ζωή κάθε φορά που την επαναλαμβάνετε! Είναι ένα δυνατό και θεραπευτικό βίωμα που είναι δύσκολο να περιγραφεί με λέξεις!

Ο σκοπός αυτού του εργαστηρίου είναι να σας μυήσει στην ενέργεια του Μάστερ Δασκάλου αυτού του συστήματος. Αυτό θα συμβεί με τον πιο τέλειο για εσάς τρόπο. Ο Κέβιν και εγώ σας προτείνουμε να είστε ανοιχτοί σε ό,τι σας ξεδιπλωθεί.

Απόσπασμα από το Εγχειρίδιο Διδασκαλίας του Kevin & της Christine Core. 

alt

Στο σεμινάριο αυτό περιλαμβάνονται:

  • Βιωματικές τεχνικές που θα ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη σύνδεσή σας με το Αγγελικό Βασίλειο.
  • Οι Αρχάγγελοι του Δέντρου της Ζωής: Εισαγωγή και Διαλογισμός.
  • Ανταλλαγή Θεραπειών μεταξύ των συμμετεχόντων.
  • Μήνυμα και Ευλογία από το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός.
  • Οργάνωση και στήσιμο των εργαστηρίων. Η προετοιμασία του χώρου και η δική σας ενεργειακή προετοιμασία. Πρακτικά ζητήματα οργάνωσης ενός σεμιναρίου.
  • Αρχές και πρακτική Καθαρισμού και Αφιέρωσης του Χώρου.
  • Αρχές και πρακτική για το Κράτημα του Χώρου κατά τη διαδικασία των Συντονισμών και γενικά του σεμιναρίου.
  • Αρχές και πρακτική για την καθοδήγηση των Θεραπευτικών Τεχνικών.
  • Καθοδήγηση για τη διεξαγωγή των Αγγελικών Συντονισμών, των Καθαρισμών και για την Απελευθέρωση Οντοτήτων.
  • Οργάνωση, υποστήριξη και οι ευθύνες του Δασκάλου.
  • Το Καταστατικό του Αγγελικού Ρέικι.

 

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Τα εγχειρίδια και οι βεβαιώσεις παρακολούθησης που δίνονται στα σεμινάρια Αγγελικού Ρέικι είναι τα αυθεντικά και πιστοποιημένα από τον Επίσημο Παγκόσμιο Οργανισμό Αγγελικού Ρέικι «The Foundation of Cosmic Fire 2003», του οποίου συνιδρυτές είναι ο Kevin & η Christine Core.

Μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας για την δημιουργία ομάδας, επικοινωνώντας μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σας δεσμεύει, μπορεί όμως να κινητοποιήσει την οργάνωση των σεμιναρίων και των εκπαιδεύσεων που έχουμε να σας προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό.