Usui Reiki

Μύηση 3ου βαθμού  

Επίπεδο Μάστερ & Δασκάλων

Με τον τρίτο βαθμό Ρέικι ολοκληρώνετε τη μαθητεία σας στο θεραπευτικό σύστημα του Ουσούι Ρέικι, ενώ εξακολουθείτε να λαμβάνετε τα δώρα του για την υπόλοιπη ζωή σας!

Η Μύηση στον 3ο βαθμό Ρέικι αποτελεί την πύλη μετάβασης της εκπαίδευσής σας στο ανώτατο επίπεδο, αυτό του Μάστερ. Παράλληλα, θα σας δώσει τις γνώσεις και τα εφόδια που σας χρειάζονται ώστε να μπορείτε και εσείς να εκπαιδεύετε στο Ρέικι άλλους ανθρώπους. Ο τρίτος βαθμός του Ρέικι χωρίζεται σε δύο μέρη και διδάσκεται σε δύο ξεχωριστά σεμινάρια. 

Στο πρώτο μέρος (3Α) υπάρχουν κάποιοι επιπλέον συντονισμοί που µας ενώνουν µε τον ανώτερο εαυτό µας, ενώ το άτομο λαµβάνει και το τέταρτο σύμβολο του Ρέικι, το Σύμβολο του Μάστερ! Περιλαμβάνονται και κάποιες ακόμα τεχνικές και μέθοδοι, οι οποίες διευρύνουν ακόμη περισσότερο τους ορίζοντες και τις δυνατότητες για την εργασία μας με τη Συμπαντική Ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζεστε και για το δεύτερο μέρος της Μύησης 3ου βαθμού.

Στο δεύτερο μέρος (3Β) λαμβάνετε όλη τη γνώση που απαιτείται ώστε να γίνετε Δάσκαλοι του συστήματος Ρέικι και να μπορείτε να το μεταδώσετε σε άλλους! Θα μάθετε πώς να το διδάσκετε, πώς να κάνετε τους συντονισμούς και τις μυήσεις, αλλά και οτιδήποτε άλλο αφορά την οργάνωση ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου από εσάς τους ίδιους.

Ύλη Σεμιναρίου 3Α: Τι θα μάθετε, τι θα λάβετε

  • Θα λάβετε 12 συντονισμούς στη Συμπαντική Ενέργεια της Αγάπης!
  • Θα λάβετε το Σύμβολο του  Μάστερ το οποίο θα σας συντονίσει με τον Θεϊκό Εαυτό σας και την ολότητά σας!
  • Θα μάθετε πώς να κάνετε διαλογισμό με το σύμβολο του Μάστερ.
  • Θα μάθετε πώς να κάνετε την τεχνική αυτοενδυνάμωσης και άλλες σημαντικές τεχνικές και διαλογισμούς που θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας, ώστε να συνδημιουργείτε τη ζωή σας όπως αγαπάτε!
  • Θα λάβετε και θα δώσετε μια ολοκληρωμένη συνεδρία Ρέικι.

 

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Ύλη Σεμιναρίου 3Β: Τι θα μάθετε, τι θα λάβετε

  • Θα μάθετε τι σημαίνει να είστε Δάσκαλος του συστήματος Ουσούι Ρέικι.
  • Θα μάθετε μοντέρνες τεχνικές και διαλογισμούς Ρέικι για το επίπεδο Δασκάλου. Θα υπάρχει βιωματική εμπειρία διαλογισμών και τεχνικών.
  • Θα μάθετε πώς να κάνετε τους συντονισμούς και τις μυήσεις και στα τρία επίπεδα Ρέικι. Θα πραγματοποιηθεί εξάσκηση.
  • Θα μάθετε πώς μπορείτε να μεταδώσετε τη γνώση σας και να οργανώσετε τα σεμινάριά σας.
  • Συμβουλές για το πώς να κρατάτε τον χώρο και την ενέργειά σας, καθώς και για το πώς να συντονίζετε την ενέργεια της ομάδας, ώστε να ρέει στην ενέργεια της Αγάπης.

 

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας για τη δημιουργία ομάδας, επικοινωνώντας μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σας δεσμεύει, μπορεί όμως να κινητοποιήσει την οργάνωση των σεμιναρίων και των εκπαιδεύσεων που έχουμε να σας προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό.