The Reconnection &

Reconnective Ηealing   

alt

Επανασύνδεση με τη

συμπαντική ροή ενέργειας

alt

Η Επανασύνδεση και η Επανασυνδετική Θεραπεία είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα σύγχρονης Ενεργειακής Θεραπευτικής που «επανασυνδέει» και ενισχύει την ικανότητα του οργανισμού για αυτοθεραπεία και προσωπική ανάπτυξη.

Η θεραπεία και η εξελικτική ώθηση που προσφέρουν η Επανασυνδετική Θεραπεία και η Επανασύνδεση αντίστοιχα, πραγματοποιούνται μέσα από συχνότητες που ανήκουν σε ένα εύρος κυμάτων, σε ένα φάσμα φωτός και πληροφορίας που δεν είχε εμφανιστεί ποτέ ξανά έως τώρα!

altΟι θεραπευτές δεν είμαστε εμείς. Η εξίσωση της θεραπείας αποτελείται από τρία μέρη: τον ασθενή, εμάς και τον Θεό.      Όταν ο Θεός μέσα μας έρχεται σε επαφή με τον Θεό μέσα στον ασθενή, τότε συμβαίνουν τα πιο θαυμαστά πράγματα.

Δρ. Έρικ Περλ

The Reconnection - Επανασύνδεση

Η Επανασύνδεση είναι μια ενεργειακή εξισορρόπηση η οποία  πραγματοποιείται μια φορά στη ζωή μας, διαρκεί για πάντα και μας επιτρέπει την πρόσβαση σε συχνότητες της Συμπαντικής Ενέργειας και σε επίπεδα συνειδητότητας που μας ήταν άγνωστα έως τώρα.                     

Με το Reconnection δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, επανασυνδέοντας ενεργειακά τα κομβικά σημεία του σώματός μας και τους μεσημβρινούς του με τα αντίστοιχα του πλανήτη, κι από κει με το ενεργειακό πλέγμα του Σύμπαντος. Η επανασύνδεση αυτή δημιουργεί καινούργιους άξονες, οι οποίοι είναι μέρος ενός συστήματος παράλληλων διαστάσεων που λειτουργεί σε κύκλους και που είναι το μέσο άντλησης της βασικής ενέργειας για την ανανέωση του σώματος σε επίπεδο DNA. Το αποτέλεσμα είναι η ελεύθερη ανταλλαγή πληροφοριών και ενεργειακού φωτός με τον δέκτη, που συγχρόνως μετατρέπεται σε πομπό. Η επίτευξη αυτή, εκτός του ότι βοηθάει στη γενικότερη θεραπεία μας, φωτίζει και τον δρόμο για το προσωπικό μας μονοπάτι και τον σκοπό της ζωής μας.

Η Επανασύνδεση γίνεται μία φόρα μόνο στη ζωή μας, και είναι καλό –χωρίς να είναι υποχρεωτικό– να έχουν προηγηθεί 1 έως 3 Επανασυνδετικές Θεραπείες.

alt

Reconnective Ηealing - Επανασυνδετική Θεραπεία

Η Επανασυνδετική Θεραπεία είναι μια ενεργειακή θεραπεία, η οποία μας συντονίζει με νέες, υψηλές συχνότητες της Συμπαντικής Ενέργειας, που μας επιτρέπουν την ίαση σε φυσικό και πνευματικό επίπεδο.               

Το Reconnective Healing έχει καθαρά θεραπευτικό χαρακτήρα βοηθώντας σε προβλήματα υγείας σωματικά, κινητικά, πόνους, αλλά και σε προβλήματα συναισθηματικής φύσεως. Χρησιμοποιεί τη συμπαντική ενέργεια, για να μας συντονίσει με νέες, υψηλές συχνότητες ενέργειας. Με τον τρόπο αυτόν, επιτυγχάνεται η ίαση σε όλα τα επίπεδα. Ως ανθρώπινο είδος μπαίνουμε σε ένα νέο επίπεδο συχνότητας και ανυψώνουμε το συνολικό επίπεδο της συνειδητότητάς μας. Η Επανασυνδετική Θεραπεία αντιπροσωπεύει έναν καινούργιο τρόπο ενεργειακής βοήθειας, μη κατευθυνόμενο, που υπερβαίνει τις φόρμες, τις τεχνικές και οτιδήποτε άλλο είχε μάθει κανείς να δουλεύει ως θεραπευτής. Ο εμπνευστής της τεχνικής, Δρ. Έρικ Περλ, ισχυρίζεται ότι δεν είναι απλώς μια ενεργειακή τεχνική, καθώς προχωράει πέρα από την έννοια της ενεργειακής παρέμβασης όπως την εννοούν οι συμβατικές ενεργειακές τεχνικές.

Οι συνεδρίες Reconnection και Reconnective Healing διαρκούν περίπου 1 ώρα και πραγματοποιούνται είτε στο χώρο μας είτε εξ αποστάσεως.

Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

   alt

Η Επανασύνδεση και η Επανασυνδετική Θεραπεία διδάχτηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2007 από τον ίδιο τον εμπνευστή τους Δρ. Έρικ Περλ (Eric Pearl). Ο Δρ. Έρικ Περλ εγκατέλειψε την επιτυχημένη καριέρα του ως οστεοπαθητικός και ξεκίνησε μια πολύχρονη έρευνα για να εξηγήσει αυτή τη νέα ενέργεια, την οποία αισθανόταν και ένιωθε την ανάγκη να κατανοήσει και να μεθοδεύσει. Έγινε υποκείμενο μελέτης σε πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα, όπως το UCLA. Εδώ και χρόνια, έγκριτες εφημερίδες και περιοδικά αναφέρονται στο έργο και στη φιλοσοφία του. Πολλά τηλεοπτικά κανάλια παγκοσμίως τον έχουν προσκαλέσει κατ’  επανάληψη, και το πιο σημαντικό: έχει προσκληθεί για το έργο του στα Ηνωμένα Έθνη!    Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύει συνεχώς σε ολόκληρο τον κόσμο μεταδίδοντας και διδάσκοντας τις πληροφορίες της Επανασυνδετικής διαδικασίας. Μέχρι σήμερα έχει διδάξει πάνω από 60.000 ανθρώπους σε 60 και πλέον χώρες.

The Reconnection -Reconnective Healing (www.thereconnection.com)