The Lattice™ Experience   

Εισαγωγή στην εμπειρία του Δικτυώματος

Πρόκειται για ένα εργαστήρι που αποτελεί μια βιωματική εισαγωγή στην κατανόηση του πώς το UCL επιδρά στη συνειδητότητά μας και στην ικανότητά μας να συνδημιουργούμε την πιο φωτισμένη μας ζωή!

Καθώς η ανθρώπινη συνειδητότητα εξελίσσεται, αυτή η εξέλιξη αντανακλάται στην ενεργειακή μας ανατομία. Το Universal Calibration Lattice® (UCL), ή αλλιώς Δικτύωμα, είναι ένα εξελισσόμενο σύστημα εντός της ανθρώπινης ενεργειακής ανατομίας, το οποίο ακτινοβολεί από τον ίδιο τον πυρήνα της ύπαρξής μας και μας συνδέει με την ενέργεια της Γης και με την ενέργεια του Σύμπαντος. 

Το εργαστήρι «The Lattice Experience» είναι ένα διήμερο σεμινάριο γεμάτο πληροφορίες, δραστηριότητες και ενεργειακές ευθυγραμμίσεις, που σχετίζονται με τη λειτουργία του UCL και τιμούν το μοναδικό αυτό πρότυπο της ολότητας κάθε ατόμου. 

Συχνά ακούμε ότι οι πεποιθήσεις μας και οι σκεπτομορφές μας είναι αυτές που καθορίζουν τα συναισθήματά μας και τον τρόπο δράσης μας στο τώρα, το παρόν. Πού βρίσκονται όμως αυτές οι πεποιθήσεις, πού βρίσκονται αποθηκευμένες οι πληροφορίες βάσει των οποίων ενεργούμε στο τώρα; Το Δικτύωμα μας βοηθά να κατανοήσουμε όχι μόνο πού βρίσκονται οι πεποιθήσεις μας και τα παρελθοντικά μας βιώματα, αλλά και πώς μπορούμε στο παρόν, καθώς εργαζόμαστε με το προσωπικό μας Δικτύωμα, να απελευθερωθούμε από όσα δεν μας οδηγούν στην ευτυχία, και να συνδημιουργούμε, μέσω της πρόθεσής μας την πιο φωτεινή ζωή σε όλα τα επίπεδα.

Στόχος του σεμιναρίου είναι στις δύο αυτές ημέρες να προσφέρει, εκτός των άλλων, μια γενική εικόνα της EMF Balancing Technique® (Τεχνική Εξισορρόπησης Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου). Κάθε εργαστήρι διδάσκεται με αγάπη, σεβασμό και συμπόνια, και αποτελεί από μόνο του ένα πολύτιμο βίωμα για κάθε άνθρωπο που βαδίζει στο δικό του εξελικτικό μονοπάτι!  

Υλικό εκπαίδευσης

Το σεμινάριο περιλαμβάνει μια σειρά από βιώματα, διαλογισμούς και τεχνικές που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βιώσετε το προσωπικό σας Δικτύωμα και να μάθετε με ποιους τρόπους μπορείτε να εργαστείτε μαζί του για να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη. Επιπλέον θα μάθετε με ποιους τρόπους και με ποιες τεχνικές μπορείτε να βοηθήσετε και τους δικούς σας ανθρώπους!

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αυτού του σεμιναρίου:

  • Θα μάθετε πού βρίσκονται και πώς λειτουργούν το UCL, τα Ιερά Templates (Πρότυπα) και θα λάβετε πληροφορίες για το Τρίτο Δικτύωμα (όλες αυτές οι πληροφορίες υπόστηρίζονται από γραφικές αναπαραστάσεις, animation και βίντεο).
  • Θα κατανοήσετε τη διαδικασία καλιμπραρίσματος ("καλιμπράρω" σημαίνει "ρυθμίζω", "ισορροπώ" ή "δυναμώνω") και τις νέες δυναμικές της ενέργειας, ώστε να μπορείτε με πρακτικούς τρόπους να ενισχύσετε την προσωπική σας ανάπτυξη και να επιταχύνετε την εξέλιξή σας.
  • Θα μάθετε την Εναλλασσόμενη Κίνηση, μία άσκηση καθαρής συνδημιουργίας.
  • Θα μάθετε να δίνετε (και να λαμβάνετε) την Εισαγωγική Ενεργειακή Συνεδρία της EMF Balancing Technique®, μια συνεδρία ενδυνάμωσης, στοργής και φροντίδας.
  • Θα εξασκηθείτε στην ενεργοποίηση/μεταβίβαση ενέργειας στην άλλη άκρη της αίθουσας ή σε άλλο μέρος της Γης.
  • Θα μάθετε πώς να στέλνετε το Σύμβολο Ενεργοποίησης/Αποστολής για να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους ή καταστάσεις όπου κι αν βρίσκονται ή λαμβάνουν χώρα.
  • Θα μάθετε να κάνετε Ενεργειακό Ντους Ενός Λεπτού με το Σύμβολο.
  • Θα κάνετε UCL Tai Ji– Στην Ενέργεια της Αγάπης – Άσκηση.
  • Θα μάθετε το Μυστικό και τα Γνωρίσματα του Mastery (Μάστερι).
  • Θα εξασκηθείτε στην Κατεύθυνση Ενέργειας με τα Μάτια.
  • Θα μάθετε πώς να κάνετε την Άσκηση της Σπείρας. 

 

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Το σεμινάριο «The Lattice Experience» αποτελεί ένα πρώτο βήμα ώστε να λάβει κανείς την Εκπαίδευση Προσωπικής Ανάπτυξης της EMF, καθώς και για να γίνει κάποιος Διαπιστευμένος Σύμβουλος της EMF Balancing Technique®.

Μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας για τη δημιουργία ομάδας, επικοινωνώντας μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σας δεσμεύει, μπορεί όμως να κινητοποιήσει την οργάνωση των σεμιναρίων και των εκπαιδεύσεων που έχουμε να σας προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό.