Σεμινάρια

  

Ομάδες Αυτογνωσίας

& Προσωπικής Ανάπτυξης     

Ανακαλύψτε τις πεποιθήσεις που σας ορίζουν

"Όταν το υποσυνείδητο δεν είναι στο συνειδητό, αυτό μας ορίζει κι εμείς το λέμε μοίρα" Καρλ Γιούνγκ

Στην ομάδα αυτογνωσίας της Αειθάλια θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε, με τη βοήθεια ερωτηματολογίων, τεχνικών και βιωματικών ασκήσεων, αυτό-περιοριστικές πεποιθήσεις και αποφάσεις του παρελθόντος που πιθανόν δεν θυμάστε πια, καθώς και τον τρόπο να τις αλλάξετε εφόσον το επιλέξετε. Θα μάθετε πώς και για ποιο λόγο να τιμάτε και να αγαπάτε τον Εαυτό σας χωρίς όρους.

Καθώς αναγνωρίζετε κοινωνικούς προγραμματισμούς, περιοριστικές, πεποιθήσεις και αποφάσεις που δεν τις πιστεύετε πια, και συνειδητοποιείτε τις πραγματικές σας ανάγκες, θα δυναμώσει η διαύγεια και η διάκρισή σας, ώστε να επιλέγετε αυτό που πραγματικά αξίζει και έχει νόημα για σας, ανεξάρτητα από τα πρέπει και τις γνώμες των ατόμων του περιβάλλοντός σας.

Σκοπός και οφέλη

Σκοπός της ομάδας είναι να είμαστε ο αληθινός εαυτός μας, η θεραπεία και η διόρθωση των λανθασμένων συμπερασμάτων του μικρού παιδιού μέσα μας, η αυτοαποδοχή, η ενδυνάμωση, η αυτοεκτίμηση, η αναγνώριση ταλέντων, ικανοτήτων και η αξιοποίησή τους. Η υλοποίηση των στόχων μας στη ζωή και η συνειδητοποίηση ότι η ευτυχία είναι επιλογή.

Στόχος είναι η ανακάλυψη και η απελευθέρωση περιοριστικών πεποιθήσεων, προσκολλήσεων, συμπερασμάτων, λανθασμένων αντιλήψεων, επιλογών και αποφάσεων, και η ενθύμηση του Αληθινού Εαυτού. Επίσης, η αναγνώριση, διαχείριση και απελευθέρωση των αρνητικών συναισθημάτων. Να ξέρουμε τι πραγματικά θέλει η καρδιά μας και να επικοινωνούμε αποτελεσματικά. Η στάση μας στη ζωή να είναι χρήσιμη για τον εαυτό μας και το περιβάλλον.

Κάθε ομάδα αυτογνωσίας δίέπεται από τιμή, αποδοχή και σεβασμό στις ιδιαίτερες πεποιθήσεις του κάθε ατόμου. Μέσα από την αλληλεπίδραση των ατόμων μιας ομάδας και με τη βοήθεια της ενεργητικής ακρόασης του Συμβούλου, τα μέλη της ομάδας ανακαλύπτουν και συνειδητοποιούν τα προσωπικά τους καθρεφτίσματα και τις αιτίες των προβλημάτων τους στη ζωή, μέσω της δυναμικής της ομάδας.  

Για δήλωση συμμετοχής ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνείστε μαζί μας.