Σεμινάρια

 

Τα Σεμινάρια της Αειθάλια

δώ θα βρείτε μια σειρά από σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης, εκπαίδευσης, ενδυνάμωσης και αυτογνωσίας, που αποτελούν εξαίσια εργαλεία για την προσωπική σας αφύπνιση και ενδυνάμωση, αλλά και μια σειρά από εκπαιδεύσεις, που με την ολοκλήρωσή τους  θα έχετε τη δυνατότητα να ακολουθήσετε κι εσείς αυτό το υπέροχο πνευματικό μονοπάτι, καθώς θα μπορείτε να γίνεστε το κανάλι αφύπνισης και για άλλους ανθρώπους.

Σκοπός μας είναι κάθε άνθρωπος να αφυπνίσει τα προσωπικά του ταλέντα, να συντονιστεί με την εσώτερη σοφία του και την πραγματική του δύναμη, και να αποκτήσει εδώ και τώρα τη διαύγεια που χρειάζεται για να ζει μια ζωή χωρίς περιορισμούς.

Με τα σεμινάρια αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης, αλλά και την εκπαίδευση σε εναλλακτικά συστήματα θεραπειών, η συνειδητότητά σας διευρύνεται και αποκτάτε πολύτιμα εργαλεία που μπορείτε να αξιοποιήσετε προς όφελος δικό σας άλλα και άλλων ανθρώπων. Εργαλεία που συμβάλλουν ώστε να λάβει χώρα η θεραπεία σε όλα τα επίπεδα, είτε αφορά το συναισθηματικό, το νοητικό, το φυσικό ή το πνευματικό πεδίο.

Φιλοσοφία μας είναι ο σεβασμός στην ελεύθερη βούληση, στην πρόθεση και στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου. Ο κάθε ένας από εσάς γνωρίζει τι είναι καλό για τον ίδιο και κάθε βήμα που κάνετε προς την προσωπική σας αφύπνιση, γίνεται τέλεια, έτσι όπως χρειάζεται να γίνεται!

Όλα τα σεμινάρια της Αειθάλια πραγματοποιούνται με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα προς τον κάθε άνθρωπο και με ιδιαίτερη αγάπη και ενθουσιασμό γι’ αυτά που έχουμε να προσφέρουμε! Πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη έχει τη δύναμη και τη δυνατότητα να μεταμορφώσει τη ζωή του και να ανασύρει το δυναμικό που φέρει σε αυτή τη ζωή. Εμείς απλώς είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε να τα θυμηθεί και να πιστέψει στον πραγματικό εαυτό του.

Εάν υπάρχει οποιοδήποτε σεμινάριο για το οποίο ενδιαφέρεστε, μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας να συμμετάσχετε επικοινωνώντας μαζί μας, ανεξάρτητα με το αν έχει οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής του. Η δική σας πρόθεση μπορεί να κινητοποιήσει τη δημιουργία ενός σεμιναρίου!

Στην ενέργεια της Αγάπης...
Η ομάδα της Αειθάλια

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οποιαδήποτε θεραπευτική μέθοδος ή τεχνική αναφέρεται και περιγράφεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αντικαθιστά την ιατρική, ψυχολογική, ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία, ή οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Οι εναλλακτικές θεραπείες και οι διαλογισμοί αποτελούν θαυμαστά βοηθητικά εργαλεία για τη συναισθηματική, νοητική και σωματική ισορροπία και ευεξία του ατόμου και μπορούν κάλλιστα να εφαρμόζονται παράλληλα με οποιαδήποτε θεραπεία της συμβατικής ιατρικής, αφού βοηθούν ολιστικά τον άνθρωπο και προάγουν τη συναισθηματική και ψυχοσωματική του αρμονία. Οι όροι «θεραπευτής» και «θεραπεία» χρησιμοποιούνται με την ευρεία έννοια και δεν ταυτίζονται με τους όρους που χρησιμοποιούνται από την κλασική ιατρική, ψυχολογία και φαρμακευτική.