Τα Σεμινάρια της Αειθάλια

δώ θα βρείτε μια σειρά από σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης, εκπαίδευσης, ενδυνάμωσης και αυτογνωσίας, που αποτελούν εξαίσια εργαλεία για την προσωπική σας αφύπνιση και ενδυνάμωση, αλλά και μια σειρά από εκπαιδεύσεις, που με την ολοκλήρωσή τους  θα έχετε τη δυνατότητα να ακολουθήσετε κι εσείς αυτό το υπέροχο πνευματικό μονοπάτι, καθώς θα μπορείτε να γίνεστε το κανάλι αφύπνισης και για άλλους ανθρώπους.

Σκοπός μας είναι κάθε άνθρωπος να αφυπνίσει τα προσωπικά του ταλέντα, να συντονιστεί με την εσώτερη σοφία του και την πραγματική του δύναμη, και να αποκτήσει εδώ και τώρα τη διαύγεια που χρειάζεται για να ζει μια ζωή χωρίς περιορισμούς.

Με τα σεμινάρια αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης, αλλά και την εκπαίδευση σε εναλλακτικά συστήματα θεραπειών, η συνειδητότητά σας διευρύνεται και αποκτάτε πολύτιμα εργαλεία που μπορείτε να αξιοποιήσετε προς όφελος δικό σας άλλα και άλλων ανθρώπων. Εργαλεία που συμβάλλουν ώστε να λάβει χώρα η θεραπεία σε όλα τα επίπεδα, είτε αφορά το συναισθηματικό, το νοητικό, το φυσικό ή το πνευματικό πεδίο.

Φιλοσοφία μας είναι ο σεβασμός στην ελεύθερη βούληση, στην πρόθεση και στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου. Ο κάθε ένας από εσάς γνωρίζει τι είναι καλό για τον ίδιο και κάθε βήμα που κάνετε προς την προσωπική σας αφύπνιση, γίνεται τέλεια, έτσι όπως χρειάζεται να γίνεται!

Όλα τα σεμινάρια της Αειθάλια πραγματοποιούνται με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα προς τον κάθε άνθρωπο και με ιδιαίτερη αγάπη και ενθουσιασμό γι’ αυτά που έχουμε να προσφέρουμε! Πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη έχει τη δύναμη και τη δυνατότητα να μεταμορφώσει τη ζωή του και να ανασύρει το δυναμικό που φέρει σε αυτή τη ζωή. Εμείς απλώς είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε να τα θυμηθεί και να πιστέψει στον πραγματικό εαυτό του.

Εάν υπάρχει οποιοδήποτε σεμινάριο για το οποίο ενδιαφέρεστε, μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας να συμμετάσχετε επικοινωνώντας μαζί μας, ανεξάρτητα με το αν έχει οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής του. Η δική σας πρόθεση μπορεί να κινητοποιήσει τη δημιουργία ενός σεμιναρίου!

Στην ενέργεια της Αγάπης...
Η ομάδα της Αειθάλια

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οποιαδήποτε θεραπευτική μέθοδος ή τεχνική αναφέρεται και περιγράφεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αντικαθιστά την ιατρική, ψυχολογική, ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία, ή οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Οι εναλλακτικές θεραπείες και οι διαλογισμοί αποτελούν θαυμαστά βοηθητικά εργαλεία για τη συναισθηματική, νοητική και σωματική ισορροπία και ευεξία του ατόμου και μπορούν κάλλιστα να εφαρμόζονται παράλληλα με οποιαδήποτε θεραπεία της συμβατικής ιατρικής, αφού βοηθούν ολιστικά τον άνθρωπο και προάγουν τη συναισθηματική και ψυχοσωματική του αρμονία. Οι όροι «θεραπευτής» και «θεραπεία» χρησιμοποιούνται με την ευρεία έννοια και δεν ταυτίζονται με τους όρους που χρησιμοποιούνται από την κλασική ιατρική, ψυχολογία και φαρμακευτική.

  

Σεμινάρια Αυτογνωσίας

& Προσωπικής Ανάπτυξης     

Γνώρισε τον εαυτό σου εναλλακτικά…

Πρόκειται για μια σειρά σεμιναρίων με αντικείμενο την απελευθέρωση από περιοριστικές πεποιθήσεις, ώστε να γνωρίσουμε τι πραγματικά θέλει η καρδιά μας και να μπορούμε να επικοινωνούμε αποτελεσματικότερα!

Ξεκινάει ένας κύκλος σεμιναρίων, που έχουν σαν σκοπό να σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε και να έχετε επίγνωση των αιτιών των προβλημάτων σας, έτσι ώστε κάνοντας τις αλλαγές που χρειάζεται να οδηγηθείτε προς τη λύση τους και σε μια ποιότητα ζωής με περισσότερη χαρά, ευτυχία και νόημα για σας.

Με τη βοήθεια μιας σειράς ερωτηματολογίων, τεχνικών αλλά και βιωματικών ασκήσεων, στα Σεμινάρια Αυτογνωσίας της Αειθάλια θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις πεποιθήσεις και τα κοινωνικά στερεότυπα που σας κρατούν πίσω, καθώς και τρόπους διαχείρισης των αρνητικών συναισθημάτων ώστε να βιώσετε αυτοαποδοχή και να αποκτήσετε την αυτοεκτίμηση που σας αξίζει.

Τα Σεμινάρια Αυτογνωσίας της Αειθάλια

1. «Η Ελευθερία να Είμαι ο Αληθινός Εαυτός μου»

Στο σεμινάριο αυτό που ολοκληρώνεται σε 14 εβδομαδιαίες συναντήσεις θα έχετε την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε τι σας κάνει να δεσμεύεστε σε πρότυπα, κοινωνικούς προγραμματισμούς, συνθήκες, συμπεριφορές που σας καταπιέζουν και δεν σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε την ελευθερία να είστε ο αληθινός εαυτός σας... Περισσότερα

2. «Ο Καθρέφτης της Ζωής και πώς να τον Αλλάξεις»

Η ζωή είναι ένας καθρέφτης που καθρεφτίζει απόψεις, ιδέες, συμπεράσματα, πεποιθήσεις ατομικές και συλλογικές. Με κάθε σκέψη, λέξη, πράξη και συναίσθημα, παράγεις ενέργεια. Σε αυτό το διήμερο βιωματικό σεμινάριο θα έχεις την ευκαιρία να αναλογιστείς το πώς χρησιμοποιείς την ενέργειά σου. Περισσότερα

3. «H εκδήλωση της Αγάπης μέσα από τα 7 πεδία Συνείδησης»

Το κλειδί για την Υγεία, τη Χαρά την Αφθονία και την Ευτυχία είναι η Αγάπη. Ποιες προϋποθέσεις βάζουμε συνειδητά ή ασυνείδητα για την Αγάπη; Ένα βιωματικό σεμινάριο Αυτό-Επίγνωσης για όλους, που διαρκεί 3 ώρες και έχει ως βασικό αντικείμενο την έννοια της Αγάπης. Περισσότερα

  

Μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας για την δημιουργία ομάδας, επικοινωνώντας μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σας δεσμεύει, μπορεί όμως να κινητοποιήσει την οργάνωση των σεμιναρίων και των εκπαιδεύσεων που έχουμε να σας προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό. 

 

  

Ομάδες Αυτογνωσίας

& Προσωπικής Ανάπτυξης     

Ανακαλύψτε τις πεποιθήσεις που σας ορίζουν

"Όταν το υποσυνείδητο δεν είναι στο συνειδητό, αυτό μας ορίζει κι εμείς το λέμε μοίρα" Καρλ Γιούνγκ

Στην ομάδα αυτογνωσίας της Αειθάλια θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε, με τη βοήθεια ερωτηματολογίων, τεχνικών και βιωματικών ασκήσεων, αυτό-περιοριστικές πεποιθήσεις και αποφάσεις του παρελθόντος που πιθανόν δεν θυμάστε πια, καθώς και τον τρόπο να τις αλλάξετε εφόσον το επιλέξετε. Θα μάθετε πώς και για ποιο λόγο να τιμάτε και να αγαπάτε τον Εαυτό σας χωρίς όρους.

Καθώς αναγνωρίζετε κοινωνικούς προγραμματισμούς, περιοριστικές, πεποιθήσεις και αποφάσεις που δεν τις πιστεύετε πια, και συνειδητοποιείτε τις πραγματικές σας ανάγκες, θα δυναμώσει η διαύγεια και η διάκρισή σας, ώστε να επιλέγετε αυτό που πραγματικά αξίζει και έχει νόημα για σας, ανεξάρτητα από τα πρέπει και τις γνώμες των ατόμων του περιβάλλοντός σας.

Σκοπός και οφέλη

Σκοπός της ομάδας είναι να είμαστε ο αληθινός εαυτός μας, η θεραπεία και η διόρθωση των λανθασμένων συμπερασμάτων του μικρού παιδιού μέσα μας, η αυτοαποδοχή, η ενδυνάμωση, η αυτοεκτίμηση, η αναγνώριση ταλέντων, ικανοτήτων και η αξιοποίησή τους. Η υλοποίηση των στόχων μας στη ζωή και η συνειδητοποίηση ότι η ευτυχία είναι επιλογή.

Στόχος είναι η ανακάλυψη και η απελευθέρωση περιοριστικών πεποιθήσεων, προσκολλήσεων, συμπερασμάτων, λανθασμένων αντιλήψεων, επιλογών και αποφάσεων, και η ενθύμηση του Αληθινού Εαυτού. Επίσης, η αναγνώριση, διαχείριση και απελευθέρωση των αρνητικών συναισθημάτων. Να ξέρουμε τι πραγματικά θέλει η καρδιά μας και να επικοινωνούμε αποτελεσματικά. Η στάση μας στη ζωή να είναι χρήσιμη για τον εαυτό μας και το περιβάλλον.

Κάθε ομάδα αυτογνωσίας δίέπεται από τιμή, αποδοχή και σεβασμό στις ιδιαίτερες πεποιθήσεις του κάθε ατόμου. Μέσα από την αλληλεπίδραση των ατόμων μιας ομάδας και με τη βοήθεια της ενεργητικής ακρόασης του Συμβούλου, τα μέλη της ομάδας ανακαλύπτουν και συνειδητοποιούν τα προσωπικά τους καθρεφτίσματα και τις αιτίες των προβλημάτων τους στη ζωή, μέσω της δυναμικής της ομάδας.  

Για δήλωση συμμετοχής ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνείστε μαζί μας.  

 

 

Βιωματικό Σεμινάριο

«Συν-δημιουργώντας

με τους Αγγέλους»

Πρόκειται για ένα σεμινάριο που θα σας βοηθήσει να εντάξετε με απλούς, πρακτικούς τρόπους την Αγγελική Ενέργεια της Αγάπης σε κάθε στιγμή της ζωής σας.

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα οι Άγγελοι να είναι συν-δημιουργοί μαζί σας στην καθημερινότητα προκειμένου να βιώνετε την ζωή σας όπως ακριβώς επιθυμείτε; Οι Άγγελοι είναι οντότητες καθαρού φωτός και αποτελούν μία από τις γέφυρες που μπορεί να μας ενώσει με το Θείο εαυτό μας στο εδώ και τώρα. Είναι το Θείο Φως και μπορούν να μας θυμίσουν την αληθινή Θεϊκή μας φύση, καθώς και τη δυνατότητα που έχουμε να οραματιζόμαστε και να υλοποιούμε την πιο όμορφη ζωή επί της γης!

Ο συντονισμός με τους Αγγέλους μας ενδυναμώνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο, καθώς αναγνωρίζουμε τη δύναμή που διαθέτουμε ώστε να ξεπερνάμε τους φόβους και τις ανασφάλειές μας, να εκδηλώνουμε τα χαρίσματά μας και να εμποτίζουμε τη ζωή μας με χαρά και αφθονία. Οι Άγγελοι μπορούν να μας βοηθήσουν στα πάντα, στις σχέσεις μας, σε ζητήματα υλικής ή συναισθηματικής φύσεως και είναι κοντά μας για να μας υπενθυμίζουν ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα με αγάπη!

Το σεμινάριο αυτό είναι βιωματικό και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να νιώσουμε την Αγγελική θεραπευτική ενέργεια και να γίνουμε εμείς ο Άγγελος! Θα μάθουμε πως μπορούμε να συντονιζόμαστε με τους Αγγέλους και να φέρουμε την χαρά, την αρμονία, την υγεία και πολλά ακόμα δώρα στη ζωή μας, καθώς και να αναγνωρίζουμε τα Αγγελικά σημάδια στην καθημερινότητά μας!

Η ύλη του σεμιναρίου, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει:

 • Εισαγωγή στο Αγγελικό Βασίλειο και τις ιδιότητες των Αγγέλων.
 • Πως συνδέονται οι Άγγελοι με το ενεργειακό και το φυσικό μας σώμα.
 • Άγγελοι και χρωματοθεραπεία.
 • Σύνδεση με τους 4 Αρχαγγέλους (Μιχαήλ, Γαβριήλ, Ραφαήλ, Ουριήλ), μέσω των τεσσάρων στοιχείων με τα οποία συνδέονται αντίστοιχα: φωτιά, νερό, αέρας, γη.
 • Αγγελική Αναπνοή.
 • Διαλογισμός – Απελευθέρωση αρνητικών σκέψεων προτύπων και πεποιθήσεων που μας δυσκολεύουν στην καθημερινή μας ζωή με τη βοήθεια του Αρχάγγελου Μιχαήλ.
 • Άγγελοι & κρύσταλλοι. Πως μπορούμε να ενεργοποιήσουμε αγγελικά τους κρυστάλλους και να τους χρησιμοποιήσουμε για αυτοθεραπεία.
 • Πώς γίνεται η αγγελική ενεργοποίηση αντικειμένων.
 • Πως μπορούμε να έχουμε τους Αγγέλους στην καθημερινή μας ζωή, πώς να υλοποιούμε την πραγματικότητά μας, πώς να καθαρίζουμε το χώρο μας και πολλά άλλα…

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας για την δημιουργία ομάδας, επικοινωνώντας μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σας δεσμεύει, μπορεί όμως να κινητοποιήσει την οργάνωση των σεμιναρίων και των εκπαιδεύσεων που έχουμε να σας προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό. 

  

Βιωματικό Σεμινάριο

«Η Γλώσσα του Χρώματος»

Το σεμινάριο αυτό είναι ένα «πολύχρωμο ταξίδι» στις ιδιότητες των χρωμάτων, με προορισμό το πώς μπορούμε να αξιοποιούμε τις ευεργετικές τους επιδράσεις στην καθημερινή μας ζωή!

Το χρώμα είναι η γλώσσα της φύσης, του σύμπαντος… Τα πάντα γύρω μας έχουν χρώμα και κάθε χρώμα συνδέεται με ορισμένες ποιότητες. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το σώμα μας διαθέτει φωτοϋποδοχείς οι οποίοι απορροφούν το χρώμα μέσω του δέρματος και των ματιών. Η ακτινοβολία ενός χρώματος ή ακόμα και ο οραματισμός του αναγνωρίζεται από το φυσικό μας σώμα, από το νου αλλά και από τον υπερσυνείδητο νου, με αποτέλεσμα να επενεργεί θετικά στην καλή συναισθηματική, νοητική και φυσική μας υγεία.

Η χρωματοθεραπεία είναι ένα σύστημα θεραπείας που υπάρχει από τα αρχαία χρόνια μέχρι και σήμερα. Στην Αρχαία Ελλάδα μπορούσαν να επαναφέρουν την ισορροπία στο σώμα κάνοντας χρήση του χρώματος, ανάλογη με τα όργανα στα οποία εκδηλωνόταν η ανισορροπία. Ο Πέρσης γιατρός Avicenna (980-1037) είχε εντοπίσει τη ζωτική σημασία του χρώματος, τόσο σαν διαγνωστικό εργαλείο, όσο και ως θεραπευτικό μέσο, αναγνωρίζοντας τις διαφορετικές επιδράσεις που έχει κάθε χρώμα στον ανθρώπινο οργανισμό. Αντίστοιχα στην Ινδία, βάσει του συστήματος της Αγιουρβέδα η χρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται προκειμένου να επανέλθει η ισορροπία στον άνθρωπο, ανάλογα με τον Αγιουβερδικό του τύπο. Την περίοδο της Αναγέννησης ο γνωστός θεραπευτής Παράκελσος θεωρούσε το φως και το χρώμα βασικά στοιχεία για καλή υγεία και τα χρησιμοποιούσε μαζί με ελιξίρια, βότανα και ορυκτά. Το 1877 ο Δρ. Seth Pancoast, διακεκριμένος γιατρός, είχε εκδόσει το «Blue and Red Light» όπου συνιστά την αξιοποίηση του χρώματος στη θεραπεία.

Υπάρχουν πολλές πηγές από τις οποίες μπορεί κανείς να αντλήσει πληροφορίες που επιβεβαιώνουν τη σημαντικότητα της χρήσης του χρώματος στην καθημερινή μας ζωή!

Σε αυτό το σεμινάριο θα κάνουμε μία εισαγωγή στο χρώμα και τις ιδιότητες των χρωμάτων και θα μάθουμε πως μπορούμε να επιτύχουμε την αυτοθεραπεία μας, την καλή διάθεση και μια πιο χαρούμενη και φωτισμένη ζωή μέσα από το χρώμα και τον χρωματικό οραματισμό.

Στην ύλη, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται:

 • Τι είναι το χρώμα. Οι ιδιότητες των χρωμάτων και πως επιδρούν στο φυσικό μας σώμα και στην ψυχολογία μας.
 • Χρώμα και Οραματισμός. Πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα χρώματα για οραματισμό ανάλογα με αυτό που έχουμε ανάγκη σε κάθε φάση της ζωής μας, σε φυσικό, νοητικό, συναισθηματικό ή πνευματικό επίπεδο.
 • Τα χρώματα της ενεργειακής μας ανατομίας και πως σχετίζονται με τη ζωή μας.
 • Εξισορρόπηση των ενεργειακών μας κέντρων με χρωματική αναπνοή.
 • Χρώμα και αριθμολογία.
 • Με ποιο τρόπο το χρώμα μπορεί να μας δώσει λύσεις σε ζητήματα που μας απασχολούν στην καθημερινή μας ζωή. Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρχει βιωματικός οραματισμός.
 • Πώς να εξισορροπούμε τα ενεργειακά μας κέντρα μέσα από τα χρώματα των κρυστάλλων.

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας για την δημιουργία ομάδας, επικοινωνώντας μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σας δεσμεύει, μπορεί όμως να κινητοποιήσει την οργάνωση των σεμιναρίων και των εκπαιδεύσεων που έχουμε να σας προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό. 

    

The Lattice™ Experience   

Εισαγωγή στην εμπειρία του Δικτυώματος

Πρόκειται για ένα εργαστήρι που αποτελεί μια βιωματική εισαγωγή στην κατανόηση του πώς το UCL επιδρά στη συνειδητότητά μας και στην ικανότητά μας να συνδημιουργούμε την πιο φωτισμένη μας ζωή!

Καθώς η ανθρώπινη συνειδητότητα εξελίσσεται, αυτή η εξέλιξη αντανακλάται στην ενεργειακή μας ανατομία. Το Universal Calibration Lattice® (UCL), ή αλλιώς Δικτύωμα, είναι ένα εξελισσόμενο σύστημα εντός της ανθρώπινης ενεργειακής ανατομίας, το οποίο ακτινοβολεί από τον ίδιο τον πυρήνα της ύπαρξής μας και μας συνδέει με την ενέργεια της Γης και με την ενέργεια του Σύμπαντος. 

Το εργαστήρι «The Lattice Experience» είναι ένα διήμερο σεμινάριο γεμάτο πληροφορίες, δραστηριότητες και ενεργειακές ευθυγραμμίσεις, που σχετίζονται με τη λειτουργία του UCL και τιμούν το μοναδικό αυτό πρότυπο της ολότητας κάθε ατόμου. 

Συχνά ακούμε ότι οι πεποιθήσεις μας και οι σκεπτομορφές μας είναι αυτές που καθορίζουν τα συναισθήματά μας και τον τρόπο δράσης μας στο τώρα, το παρόν. Πού βρίσκονται όμως αυτές οι πεποιθήσεις, πού βρίσκονται αποθηκευμένες οι πληροφορίες βάσει των οποίων ενεργούμε στο τώρα; Το Δικτύωμα μας βοηθά να κατανοήσουμε όχι μόνο πού βρίσκονται οι πεποιθήσεις μας και τα παρελθοντικά μας βιώματα, αλλά και πώς μπορούμε στο παρόν, καθώς εργαζόμαστε με το προσωπικό μας Δικτύωμα, να απελευθερωθούμε από όσα δεν μας οδηγούν στην ευτυχία, και να συνδημιουργούμε, μέσω της πρόθεσής μας την πιο φωτεινή ζωή σε όλα τα επίπεδα.

Στόχος του σεμιναρίου είναι στις δύο αυτές ημέρες να προσφέρει, εκτός των άλλων, μια γενική εικόνα της EMF Balancing Technique® (Τεχνική Εξισορρόπησης Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου). Κάθε εργαστήρι διδάσκεται με αγάπη, σεβασμό και συμπόνια, και αποτελεί από μόνο του ένα πολύτιμο βίωμα για κάθε άνθρωπο που βαδίζει στο δικό του εξελικτικό μονοπάτι!  

Υλικό εκπαίδευσης

Το σεμινάριο περιλαμβάνει μια σειρά από βιώματα, διαλογισμούς και τεχνικές που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βιώσετε το προσωπικό σας Δικτύωμα και να μάθετε με ποιους τρόπους μπορείτε να εργαστείτε μαζί του για να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη. Επιπλέον θα μάθετε με ποιους τρόπους και με ποιες τεχνικές μπορείτε να βοηθήσετε και τους δικούς σας ανθρώπους!

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αυτού του σεμιναρίου:

 • Θα μάθετε πού βρίσκονται και πώς λειτουργούν το UCL, τα Ιερά Templates (Πρότυπα) και θα λάβετε πληροφορίες για το Τρίτο Δικτύωμα (όλες αυτές οι πληροφορίες υπόστηρίζονται από γραφικές αναπαραστάσεις, animation και βίντεο).
 • Θα κατανοήσετε τη διαδικασία καλιμπραρίσματος ("καλιμπράρω" σημαίνει "ρυθμίζω", "ισορροπώ" ή "δυναμώνω") και τις νέες δυναμικές της ενέργειας, ώστε να μπορείτε με πρακτικούς τρόπους να ενισχύσετε την προσωπική σας ανάπτυξη και να επιταχύνετε την εξέλιξή σας.
 • Θα μάθετε την Εναλλασσόμενη Κίνηση, μία άσκηση καθαρής συνδημιουργίας.
 • Θα μάθετε να δίνετε (και να λαμβάνετε) την Εισαγωγική Ενεργειακή Συνεδρία της EMF Balancing Technique®, μια συνεδρία ενδυνάμωσης, στοργής και φροντίδας.
 • Θα εξασκηθείτε στην ενεργοποίηση/μεταβίβαση ενέργειας στην άλλη άκρη της αίθουσας ή σε άλλο μέρος της Γης.
 • Θα μάθετε πώς να στέλνετε το Σύμβολο Ενεργοποίησης/Αποστολής για να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους ή καταστάσεις όπου κι αν βρίσκονται ή λαμβάνουν χώρα.
 • Θα μάθετε να κάνετε Ενεργειακό Ντους Ενός Λεπτού με το Σύμβολο.
 • Θα κάνετε UCL Tai Ji– Στην Ενέργεια της Αγάπης – Άσκηση.
 • Θα μάθετε το Μυστικό και τα Γνωρίσματα του Mastery (Μάστερι).
 • Θα εξασκηθείτε στην Κατεύθυνση Ενέργειας με τα Μάτια.
 • Θα μάθετε πώς να κάνετε την Άσκηση της Σπείρας. 

 

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Το σεμινάριο «The Lattice Experience» αποτελεί ένα πρώτο βήμα ώστε να λάβει κανείς την Εκπαίδευση Προσωπικής Ανάπτυξης της EMF, καθώς και για να γίνει κάποιος Διαπιστευμένος Σύμβουλος της EMF Balancing Technique®.

Μπορείτε να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας για τη δημιουργία ομάδας, επικοινωνώντας μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σας δεσμεύει, μπορεί όμως να κινητοποιήσει την οργάνωση των σεμιναρίων και των εκπαιδεύσεων που έχουμε να σας προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό. 

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 2 από 4

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>


 

 
Όνομα:
E-mail:
  Αρχική|Ας γνωριστούμε|Όροι Χρήσης|Πνευματικά Δικαιώματα|Επικοινωνία