Οι Συνεδρίες στην Αειθάλια

 χώρος ολιστικής αρμονίας και προσωπικής ανάπτυξης της Αειθάλια φιλοξενεί μία μεγάλη αγκαλιά από εναλλακτικές μορφές θεραπειών, συστήματα, μεθόδους και τεχνικές, που τιμούν τη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, καθώς και τον διαφορετικό τρόπο ή δρόμο που επιθυμεί να ακολουθήσει για την προσωπική του ενδυνάμωση και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του.

Σκοπός μας είναι κάθε άνθρωπος που εκδηλώνει την πρόθεση να ζει και να βιώνει καλύτερα την καθημερινότητά του, να βρει έναν χώρο έκφρασης, αποδοχής και ενδυνάμωσης για ό,τι τον προβληματίζει, να ανασύρει τα ταλέντα του και να προχωρήσει στο επόμενο βήμα της προσωπικής του ανάπτυξης.

Οι συνεδρίες στην Αειθάλια απευθύνονται σε όλους, από τον «αρχάριο» που επιθυμεί απλώς να χαλαρώσει» μέχρι τον «έμπειρο» στο μονοπάτι της πνευματικής εξέλιξης που γνωρίζει ότι το ταξίδι δεν τελειώνει ποτέ...

Τα πάντα στη ζωή είναι σχέση! Η σχέση μας με τη ζωή, το Σύμπαν, τον Θεό, τους ανθρώπους, τα ζώα, τον εαυτό μας, την υγεία μας… Όποια ή όποιες κι αν είναι οι σχέσεις που θέλετε να θεραπεύσετε και να αποκαταστήσετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείτε.

Οι εναλλακτικές μορφές θεραπείας, η αυτογνωσία και η προσωπική ανάπτυξη «μιλούν» πρώτα στη συνειδητότητά μας, μετά στο ενεργειακό μας σώμα, μάς εξισορροπούν, και έπειτα αυτό αντανακλάται στο φυσικό μας σώμα και στη ζωή μας γενικότερα! Δεν είναι υπέροχο που υπάρχουν τόσα πολλά εργαλεία που μας βοηθούν να είμαστε εμείς οι δημιουργοί της ζωής μας;

Όλες οι συνεδρίες στην Αειθάλια γίνονται με πολλή φροντίδα, αγάπη και σεβασμό στις ιδιαίτερες πεποιθήσεις του κάθε ανθρώπου. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από διαπιστευμένους συμβούλους στο χώρο μας ή εξ αποστάσεως (εφόσον είναι εφικτό, ανάλογα με την τεχνική). Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ραντεβού μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στην ενέργεια της Αγάπης...
Η ομάδα της Αειθάλια

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οποιαδήποτε θεραπευτική μέθοδος ή τεχνική αναφέρεται και περιγράφεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αντικαθιστά την ιατρική, ψυχολογική, ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία, ή οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Οι εναλλακτικές θεραπείες και οι διαλογισμοί αποτελούν θαυμαστά βοηθητικά εργαλεία για τη συναισθηματική, νοητική και σωματική ισορροπία και ευεξία του ατόμου και μπορούν κάλλιστα να εφαρμόζονται παράλληλα με οποιαδήποτε θεραπεία της συμβατικής ιατρικής, αφού βοηθούν ολιστικά τον άνθρωπο και προάγουν τη συναισθηματική και ψυχοσωματική του αρμονία. Οι όροι «θεραπευτής» και «θεραπεία» χρησιμοποιούνται με την ευρεία έννοια και δεν ταυτίζονται με τους όρους που χρησιμοποιούνται στην κλασική ιατρική, ψυχολογία και φαρμακευτική.

 

EMF Balancing Technique®

Συνεδρίες Φάσεων ΙΧ-ΧΙΙ  

Ελευθερία στην ενέργεια της Αγάπης!

Στις Φάσεις IX-XII εστιάζουμε στην εργασία με το Τρίτο Δικτύωμα, το οποίο σχηματίζεται ανάμεσα σε εμάς και σε καθετί με το οποίο σχετιζόμαστε και αλληλεπιδρούμε στη ζωή μας!­

Οι Φάσεις IX-XII στοχεύουν σε μια ακόμη βαθύτερη κατανόηση της έννοιας του «Άπειρου Είμαι», δηλαδή της Ενέργειας του Πυρήνα ως υπέρτατης έκφρασης του Εαυτού. Προς αυτή την κατεύθυνση, θα αναπτύξουμε την ικανότητα να χρησιμοποιούμε το Τρίτο Δικτύωμα (Third Lattice) για να εκδηλώνουμε την ενέργεια της ελευθερίας στην ύπαρξή μας και κατ' επέκταση στη ζωή μας. Το Τρίτο Δικτύωμα ενεργοποιείται από τη συνειδητότητα του νου και της καρδιάς μας και υπηρετεί ως σκελετός που περιέχει τα ενεργειακά φορτία από κάθε αλληλεπίδρασή μας μέσα στο Σύμπαν. Η δομή του είναι ίδια με αυτή του Universal Calibration Lattice® (Συμπαντικό Δικτύωμα Καλιμπραρίσματος) και σε αυτήν «καταγράφεται» η μοναδική ενέργεια που αναπτύσσεται από τη σχέση μεταξύ δυο φαινομενικά ξεχωριστών υπάρξεων. Με κάθε άνθρωπο, ύπαρξη, τόπο, ιδέα, πράγμα, έχουμε ενεργοποιημένο ένα Τρίτο Δικτύωμα, που στην ουσία καθορίζει τη σχέση αυτή. Έχουμε ένα Τρίτο Δικτύωμα ακόμα και με τον εαυτό μας!

Σε κάθε Φάση ενεργοποιούνται νέα Τemplate (οχτάεδρα ενεργειακά πρότυπα) και χρησιμοποιούνται οι δυνάμεις της σχάσης και σύντηξης για τη δημιουργία μιας μοναδικής και ισχυρής ενέργειας εξέλιξης. Θέλουμε να εργαστούμε με κάποια σχέση; Εργαζόμαστε με το Τρίτο Δικτύωμά της!

Η διαδικασία σε κάθε συνεδρία

Πριν την έναρξη κάθε συνεδρίας των Φάσεων IX-XII ο σύμβουλος κάνει μια ανασκόπηση της εργασίας που έγινε στις προηγούμενες σειρές των Φάσεων I-IV και V-VIII. Στη συνέχεια παρουσιάζεται στο δέκτη ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα της Πέγκυ Φοίνιξ Ντούμπρο, η οποία ανακάλυψε το UCL και ανέπτυξε την EMF Balancing Technique®. Σε αυτά τα βίντεο, τα οποία περιέχουν υπέροχες κινούμενες τρισδιάστατες γραφικές αναπαραστάσεις (animation) του UCL, των Ιερών Template και του Τρίτου Δικτυώματος, η Πέγκυ εξηγεί κάθε φορά την εργασία που θα λάβει χώρα και αναλύει τα ιδιαίτερα σημεία στα οποία θα εστιάσει κάθε συνεδρία. Μετά από μια σύντομη συζήτηση σχετικά με όσα παρουσιάστηκαν στο βίντεο, ο δέκτης λαμβάνει ένα έντυπο με τον Χάρτη Τρίτου Δικτυώματος. Εκεί καλείται να καταγράψει τα χαρακτηριστικά του Εαυτού που θα ήθελε να μεταμορφώσει σε σχέση με την ιδιαίτερη εστίαση κάθε Φάσης. Κατόπιν, αφού ο σύμβουλος εξηγήσει τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί στη συνέχεια, ξεκινά το κύριο μέρος της συνεδρίας, το οποίο πραγματοποιείται με τον δέκτη καθισμένο αναπαυτικά σε καρέκλα.

Φάση IX: Συμπαντικός Άνθρωπος

Θα εστιάσουμε στην εκδήλωση και στη διαχείριση της ενέργειας μας μέσω του Τρίτου Δικτυώματος ως Συμπαντικοί Άνθρωποι. «Τι είμαι έτοιμος να κατορθώσω τώρα;» Σε αυτή τη συνεδρία εργαζόμαστε με τα ενεργειακά φορτία οποιασδήποτε σχέσης επιλέξουμε.

Φάση X: Συμπαντικός Γονέας

Κάνουμε σύντηξη των ενεργειών του δικού μας Άπειρου Είμαι, και γινόμαστε εμείς οι ίδιοι ο Συμπαντικός Γονέας του εαυτού μας. Ένα σπουδαίο δώρο ολότητας - ιερότητας προς τον Εαυτό και ολόκληρο το γενναιολογικό μας δέντρο.

Φάση XI: Συμπαντικός Σύντροφος - Αγαπημένος

Αγαπάτε αλλήλους όπως αγαπάτε τον εαυτό σας... Η ενέργεια της αγνής ένωσης που γεννάται εντός του Πυρήνα της ύπαρξης (Άπειρο Είμαι) και καλιμπράρεται εντός του UCL (Ατομικό Είμαι), παράγει τη συνειδητότητα μιας νέας αγάπης προς τον εαυτό μας.

Φάση XII: Αναδυόμενος Εξελικτικός

Ο Νέος Άνθρωπος που ζει μέσα στην ενεργειακή μεταμόρφωση της Νέας Γης! Με αυτή τη βαθιά νέα έκφραση του Eαυτού, θα γνωρίζουμε ότι έχουμε μεταμορφωθεί, και θα εφοδιαστούμε με καινούργια εργαλεία, για να διαχειριστούμε την εξέλιξή μας.

Για να κάνει κάποιος τις Φάσεις X-XII πρέπει πρώτα να έχει ολοκληρώσει τη σειρά των Φάσεων I-IV και V-VIII ή να έχει δεχτεί τη Φάση XIII.  Στη συνέχεια, εφόσον κάνει τις Φάσεις X-XII με τη σειρά, μπορεί να επαναλάβει οποιαδήποτε από αυτές.

Οι συνεδρίες των Φάσεων Χ-XII της EMF Balancing Technique διαρκούν περίπου 1 ώρα και πραγματοποιούνται είτε στο χώρο μας είτε εξ αποστάσεως. Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας. 

 

EMF Balancing Technique®

Συνεδρίες Φάσεων V-VIII 

Εξασκόντας τα γνωρίσματα του Mastery

Στις Φάσεις V-VIII εστιάζουμε στην Εξάσκηση του Mastery (Κυριότητα του Εαυτού), δηλαδή στην εξάσκηση της έκφρασης των πιο ευγενών πτυχών του εαυτού μας στην καθημερινή ζωή.

Οι Φάσεις V-VIII της EMF Balancing Technique® (Τεχνική Εξισορρόπησης Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου) εστιάζουν στην ενδυνάμωση των ενεργειακών προτύπων του Mastery (μάστερι) και οδηγούν σε πληρέστερη έκφραση των γνωρισμάτων του, τα οποία ήδη φέρουμε μέσα μας. Γνωρίσματα του Mastery είναι η Αγάπη, η Δύναμη, η Εστίαση, η Ευελιξία, η Αυτοπαραδοχή, η Αφθονία, η Φώτιση κλπ. Στις Φάσεις V-VIII ενεργοποιούμε συνολικά 44 τέτοια γνωρίσματα. Επίσης, ενεργοποιούνται νέα Template (ενεργειακά οκτάεδρα πρότυπα) και επιπλέον ίνες του Universal Calibration Lattice® (Συμπαντικό Δικτύωμα Καλιμπραρίσματος), προσφέροντας μας μεγαλύτερη αίσθηση υποστήριξης, ασφάλειας και σταθερότητας. Καθώς αποκτάμε αυξανόμενη επίγνωση των ιερών μας Template, συνδεόμαστε ακόμη περισσότερο με τον άπειρο εαυτό μας, ακτινοβολώντας από τον πυρήνα της ύπαρξής μας!

Η διαδικασία των συνεδριών

Πριν αρχίσει κάθε συνεδρία, ο σύμβουλος EMF κάνει πρώτα μια σύντομη, εικονογραφημένη ανασκόπηση του UCL και των ιερών Template (τέμπλεϊτ) που ενεργοποιήθηκαν στις Φάσεις I-IV, και μετά, παρουσιάζει τα ιερά Template στα οποία θα εστιάσουν οι Φάσεις V-VIII. Στη συνέχεια, ζητά από το δέκτη να καθίσει αναπαυτικά στην καρέκλα, με κλειστά μάτια, και του θέτει τρεις απλές ερωτήσεις για μερικά λεπτά σιωπηλού συλλογισμού. Κατόπιν, ο δέκτης καλείται να κοιτάξει μια σειρά από κάρτες που απεικονίζουν 11 από τα συνολικά 44 εικονογραφημένα γνωρίσματα του Mastery που περιέχονται στο σετ καρτών "Εξάσκησης Mastery"     (11 για κάθε συνεδρία), συν μια πρόσθετη κάρτα που μπορεί να αντιπροσωπεύσει οποιοδήποτε άλλο γνώρισμα. Ο δέκτης τοποθετεί τις κάρτες "Εξάσκησης Mastery" με σειρά προτεραιότητας, προάγοντας τα γνωρίσματα που θέλει να δυναμώσει περισσότερο στη δεδομένη περίοδο της ζωής του. Μετά ξαπλώνει στο κρεβάτι μασάζ και ο σύμβουλος ξεκινά την εκτέλεση μιας σειράς κινήσεων ανάλογων με αυτές των Φάσεων I-IV. Οι κινήσεις καθορίζονται από τα γνωρίσματα που προέταξε ο δέκτης, κάνοντας έτσι κάθε συνεδρία απολύτως μοναδική. Μετά την ολοκλήρωση, ο δέκτης λαμβάνει ένα έντυπο αρχείο της συνεδρίας που περιέχει ερωτήσεις για να τις σκεφθεί καθώς αρχίζει να δυναμώνει την εξάσκηση του Μastery στην καθημερινή του ζωή.

Φάση V: Άπειρη Ενέργεια της Αγάπης

Η εστίαση της Φάσης V είναι στην προσωπική μεταμόρφωση μέσα στην ενέργεια της Άπειρης Αγάπης. Αποκτάμε μεγαλύτερη επίγνωση της αυξανόμενης δύναμης του εκφρασμένου λόγου μας και αυξάνεται η ικανότητά μας να εξασκούμε το Mastery σε αρμονία με την εσώτατη σοφία και αλήθεια μας. Επίσης, αυξάνουμε την ικανότητα να επιφέρουμε αλλαγές στη ζωή μας.

Φάση VI: Άπειρη Συμπόνια και Δράση

Η εστίαση της Φάσης VI είναι στην Άπειρη Συμπόνια και Δράση μέσα στην ενέργεια της Αγάπης. Αποκτάμε μεγαλύτερη επίγνωση των γεμάτων συμπόνια πράξεών μας στην καθημερνότητα μας, καθώς και της αυξανόμενης δύναμης του φυσικού μας αγγίγματος σε όλα όσα κάνουμε. Καθαρισμός και εξισορρόπηση του Know Knot ( Κόμπος της Γνώσης).

Φάση VII: Άπειρη Παρουσία

Η εστίαση της Φάσης VII είναι στην Άπειρη Παρουσία, δημιουργώντας ένα συντονισμό Ολότητας. Ο συντονισμός αυτός ανοίγει νέα κανάλια ενέργειας για την ενσωμάτωση του πολυδιαστασιακού μας εαυτού. Αποκτάμε μεγαλύτερη επίγνωση της αυξανόμενης δύναμης της φυσικής μας παρουσίας σε όλα όσα κάνουμε. Βίωμα της Μήτρας του Άπειρου Εαυτού.

Φάση VIII: Άπειρη Σοφία

Η εστίαση της Φάσης VIII είναι στην Άπειρη Σοφία. Αποκτάμε μεγαλύτερη επίγνωση της δύναμης που μας προσφέρει η σύνδεση με τη σοφία του άπειρου εαυτού μας, σε όλα όσα κάνουμε. Επίσης, αυξάνουμε την ικανότητα να μεταφράζουμε τις εμπνεύσεις και τις διαισθήσεις σε χρησιμοποιήσιμη γνώση στην καθημερινή μας ζωή. Βίωμα των Infinite Points of Lights (Άπειρα Σημεία Φωτός).

Για να κάνει κάποιος τις Φάσεις V-VIII πρέπει να έχει ολοκληρώσει τις  Φάσεις I-IV ή να έχει δεχτεί τη Φάση XIII.  Εφόσον κάνει πρώτα τις Φάσεις V-VIII με τη σειρά, μπορεί να επαναλάβει οποιαδήποτε από αυτές ή να συνεχίσει με τις Φάσεις IX-XII.

Οι συνεδρίες των Φάσεων V-VIII της EMF Balancing Technique διαρκούν περίπου 1 ώρα και πραγματοποιούνται είτε στο χώρο μας είτε εξ αποστάσεως. Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

  

ThetaHealing®  

alt

Μεταμορφώνοντας τις πεποιθήσεις μας

alt

Το ThetaHealing® είναι μια θεραπευτική μέθοδος που μας δίνει τη δυνατότητα να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας, μεταμορφώνοντας όλες εκείνες τις περιοριστικές πεποιθήσεις που έχουμε για τη ζωή και τον εαυτό μας.  

Η «Μέθοδος Θήτα» ή αλλιώς ThetaHealing είναι ένα σύνολο τεχνικών που μας επιτρέπει την πρόσβαση στο υποσυνείδητο μέσω των κυμάτων Θήτα, ώστε να αλλάξουμε τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις που δεν μας εξυπηρετούν. Τα κύματα Θήτα είναι η συχνότητα των εγκεφαλικών κυμάτων που η επιστήμη ανιχνεύει με το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα. Υπάρχουν 5 είδη εγκεφαλικών κυμάτων με διαφορετικές συχνότητες: Άλφα, Βήτα, Γάμμα, Δέλτα και Θήτα.

Τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα είναι μια συχνότητα όπου βρίσκεται ο εγκέφαλος, όταν είμαστε σε κατάσταση βαθιάς περισυλλογής ή διαλογισμού, όταν ονειρευόμαστε κατά τη διάρκεια του ύπνου, λίγο πριν από τον ύπνο και αμέσως αφού ξυπνήσουμε.

Η πραγματικότητα που βιώνουμε δεν είναι τίποτα άλλο από την αντανάκλαση των σκέψεων και των πεποιθήσεών μας. Όταν οι πεποιθήσεις μας, οι οποίες καθορίζουν τον τρόπο σκέψης μας, μας βοηθούν στην καθημερινότητά μας, τότε αυτό αντανακλάται με ισορροπία και χαρά στην καθημερινή μας ζωή. Όταν οι πεποιθήσεις μας μάς περιορίζουν, τότε συνήθως ξεκινούν τα καθημερινά μας προβλήματα. Ο τρόπος που σκεπτόμαστε είναι καθοριστικός για να δημιουργήσουμε τη ζωή μας όπως ακριβώς θέλουμε και σε αυτή τη βάση ακριβώς είναι που εργαζόμαστε με το ThetaHealing!

alt

Η συνεδρία και τα οφέλη της

Σε μια συνεδρία ThetaHealing® συνδεόμαστε συνειδητά με τη συχνότητα των Θήτα κυμάτων που εκπέμπει ο εγκέφαλός μας και εντοπίζοντας τις πεποιθήσεις που μας περιορίζουν στην καθημερινότητά μας, έχουμε τη δυνατότητα να τις αντικαταστήσουμε με άλλες, πιο ενδυναμωτικές πεποιθήσεις, που εκφράζουν περισσότερο από το δυναμικό μας.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η εγκεφαλική συχνότητα Θήτα είναι σε θέση να μας ανακουφίσει από το άγχος και να μας οδηγήσει στην πνευματική διαύγεια, τη δημιουργική σκέψη, καθώς  και να διευκολύνει τη βαθιά σωματική χαλάρωση και τη συναισθηματική και ψυχική ισορροπία.

Καθώς συντονιζόμαστε συνειδητά με το επίπεδο Θήτα, συνδεόμαστε με την εσώτερη συνειδητότητά μας και έχουμε τη δυνατότητα να συνδέσουμε το συνειδητό και υποσυνείδητο μέρος του εαυτού μας, αποκτώντας μεγαλύτερη επίγνωση στο τώρα για τα βαθύτερα αίτια των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας. Όταν συμβεί αυτό, τότε ξεκινάει η διαδικασία ενστάλαξης πεποιθήσεων οι οποίες είναι προσφιλείς στην καρδιά μας και θα μας βοηθήσουν να συν-δημιουργήσουμε μια υγιή σχέση με τον εαυτό μας, τους άλλους ανθρώπους, τον κόσμο γύρω μας και φυσικά με την ίδια τη ζωή!

Με τις συνεδρίες ThetaHealing® μπορούμε:

  • Να αντικαταστήσουμε πεποιθήσεις και σκέψεις που μας περιορίζουν στην καθημερινότητά μας.
  • Να ενσταλάξουμε θετικά συναισθήματα και θετικές δηλώσεις.
  • Να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.
  • Να συν-δημιουργήσουμε την αφθονία στη ζωή μας, σε όλα τα επίπεδα.
  • Να ξεπεράσουμε τους φόβους και τις φοβίες  μας.
  • Να απαλλαγούμε από σωματικά συμπτώματα ή και ασθένειες που είναι αποτελέσματα του συστήματος πεποιθήσεων που έχουμε διαμορφώσει.
  • Να εκφράσουμε περισσότερο από το δυναμικό μας.
  • Να βελτιώσουμε τη σχέσεις μας με τον εαυτό μας και τους γύρω μας.
  • Να εντάξουμε περισσότερη χαρά και δημιουργικότητα στη ζωή μας.

 

Οι συνεδρίες ThetaHealing® διαρκούν περίπου 1 ώρα και πραγματοποιούνται είτε στο χώρο μας είτε και εξ αποστάσεως.               Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

 altalt

 Θεμελιώτρια της μεθόδου ThetaHealing® είναι η Βαϊάνα Στάιμπολ (Vianna Stibal), Αμερικανίδα θεραπεύτρια παραδοσιακής Φυσικής Ιατρικής και θεραπευτικού μασάζ και διαισθητικός. Το 1995 ανακάλυψε ότι με τον τρόπο που έκανε τις διαγνώσεις της επιτύγχανε άμεσες θεραπείες. Η ίδια διαγνώστηκε με καρκίνο που κατέστρεφε με ταχύ ρυθμό το μηριαίο οστό της. Όσα προσπάθησε με τη συμβατική και την εναλλακτική ιατρική απέτυχαν. Τότε δοκίμασε την απλή τεχνική που χρησιμοποιούσε στις δικές της διαγνώσεις με τους πελάτες της και το πόδι της θεραπεύθηκε στιγμιαία. Προκειμένου να κατανοήσει σε βάθος τη λειτουργία της τεχνικής της, ζήτησε τη βοήθεια ενός επιστήμονα ιατρού. Με τη βοήθεια του εγκεφαλογραφήματος ανακάλυψαν ότι η απλή τεχνική που χρησιμοποιούσε η Βαϊάνα είχε να κάνει με τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα.

The ThetaHealing Istitute of Knowledge (www.thetahealing.com)

 

 EMF Balancing Technique®

Συνεδρίες Φάσεων I-IV   

Θεμελιώνοντας την πιο φωτισμένη ζωή!

Οι Φάσεις Ι-IV δημιουργούν τα ενεργειακά θεμέλια που χρειαζόμαστε για να στηρίξουμε την ικανότητά μας να συνδημιουργούμε την πιο φωτισμένη ζωή που μπορούμε.

Οι συνεδρίες των 4 πρώτων φάσεων (I-IV) της EMF Balancing Technique® (Τεχνική Εξισορρόπησης Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου) εστιάζουν στα Εξελικτικά Θεμέλια του ανθρώπου και δημιουργούν μια ενεργειακή βάση για να στηρίξει την ικανότητά που διαθέτουμε όλοι μας να συνδημιουργούμε μια φωτισμένη ζωή σύμφωνα πάντα με τον ιδιαίτερο σκοπό της ύπαρξής μας. Η ενδυνάμωση (καλιμπράρισμα) που αποκομίζει ο δέκτης μετά από κάθε συνεδρία είναι μοναδικό για τον καθένα και καθορίζεται από την εσώτερη σοφία του ατόμου.

Η διαδικασία για κάθε συνεδρία

Πριν την έναρξη μιας συνεδρίας, ο σύμβουλος αφιερώνει λίγο χρόνο για να παρουσιάσει εικονογραφήσεις του Universal Calibration Lattice (Συμπαντικό Δικτύωμα Καλιμπραρίσματος) και των Ιερών Template (ενεργειακά πρότυπα σχήματος διαμαντιού) στα οποία θα εστιαστεί η εργασία των Φάσεων I-IV. Στη συνέχεια, ο δέκτης ξαπλώνει αναπαυτικά στο κρεβάτι μασάζ, κλείνει τα μάτια, και ο σύμβουλος «προετοιμάζει» το πεδίο, επιτρέποντας τη ροή συμπαντικής ενέργειας μέσα από τα χέρια του προς την ενεργειακή ανατομία του δέκτη. Καθ΄όλη τη διάρκεια της συνεδρίας, ο σύμβουλος εκτελεί μια σειρά αρμονικών κινήσεων —σαν αυτές του Τάι Τσι— πάνω από το σώμα του δέκτη, σχεδιασμένες ώστε να διεγείρουν και να εξισορροπούν τις ενεργειακές του ίνες. Σε ορισμένες στιγμές —αφού πρώτα ενημερώσει— θα χρειαστεί να ακουμπήσει απαλά τα χέρια του στο σώμα του δέκτη, προκειμένου να διευκολύνει τη ροή της ενέργειας. Κατά τη διαδικασία, ο σύμβουλος λέει δυνατά συγκεκριμένες προθέσεις με σκοπό την εστίαση του δέκτη στους ενεργειακούς συντονισμούς. Μετά το τέλος της συνεδρίας, ο δέκτης λαμβάνει ένα αντίγραφο των προθέσεών αυτών, ώστε να αφιερώσει λίγο χρόνο αναλογιζόμενος πώς θα ήθελε να κατευθύνει την ενέργεια τους, ώστε να συν-δημιουργήσει την πιο φωτισμένη ζωή!

Φάση Ι: Σοφία και Συναισθήματα

Πρόθεση της Φάσης Ι είναι η ισορροπία ανάμεσα στο νου και στην καρδιά. Πώς θα ήταν άραγε να μπορούμε «να σκεφτόμαστε με την καρδιά και να νιώθουμε με τον νου»; Η ισορροπημένη χρήση της σοφίας και των συναισθημάτων μας, δημιουργεί γερά θεμέλια για να προχωρήσουμε στη ζωή. Η φάση I απελευθερώνει το στρες και εδραιώνει ένα νέο πρότυπο ελευθερίας και ευεξίας.

Φάση ΙΙ: Αυτοδιεύθυνση και Αυτοϋποστήριξη

Πρόθεση της Φάσης ΙΙ είναι η ενίσχυση της δυνατότητας για υποστήριξη και κατεύθυνση από την Ψυχή. Βοηθά να απελευθερωθούν με χάρη παλιά ενεργειακά πρότυπα που ίσως μας κρατούν πίσω, μετουσιώνοντας την ιστορία μας σε αξιοποιήσιμη γνώση. Η ενέργεια που απελευθερώνεται γίνεται διαθέσιμη στο «Τώρα» μας, και αυτό που ονομάζουμε παρελθόν γίνεται πλέον μια στήλη σοφίας και υποστήριξης. Μπορεί μάλιστα να ενεργοποιηθούν και ταλέντα ή ικανότητες που θα μας στηρίξουν καθώς προχωράμε στο ταξίδι της ζωής.

Φάση ΙΙΙ: Ακτινοβολία Ενέργειας του Πυρήνα

Πρόθεση της Φάσης ΙΙΙ είναι η δυνατή και διαυγής ακτινοβολία της ενέργειας του πυρήνα μας —της κεντρικής στήλης που διαπερνά την ύπαρξή μας. Ενθαρρύνει την αυξημένη ροή της πνευματικής νοημοσύνης στην καθημερινή μας ζωή και στηρίζει την κατανόηση και την επίγνωση της μοναδικής έκφρασης της Ψυχής μας. Στόχος της είναι επίσης η ισορροπία μεταξύ της ενέργειας που λαμβάνουμε και της ενέργειας που προσφέρουμε.

Φάση IV: Ενεργειακή Εκπλήρωση

Πρόθεση της Φάσης IV είναι η εδραίωση της σύνδεσης και επικοινωνίας με τον μελλοντικό Εαυτό μέσω του Πρίσματος Μελλοντικού Δυναμικού, διοχετεύοντας ενέργεια μελλοντικού δυναμικού στη συνδημιουργία της παρούσας πραγματικότητας. Δυναμώνει τη σύνδεσή μας με την ανώτερη συνειδητότητα, βαθαίνει την επικοινωνία μας με τον δυνητικό εαυτό μας και διευρύνει το πεδίο μας, ώστε να ενσωματώνουμε πιο υψίσυχνες ενέργειες.  Στη Φάση IV κινητοποιούμε συνειδητά τον Συμπαντικό Νόμο της Έλξης.

Αφού κάνει κάποιος τις τέσσερις πρώτες φάσεις με τη σειρά, μπορεί μετά να επαναλάβει οποιαδήποτε από αυτές ή να συνεχίσει με τις Φάσεις V-VIII και τις Φάσεις IX-XII, οι οποίες επίσης πρέπει να γίνουν με τη σειρά.

Οι συνεδρίες των Φάσεων I-IV της EMF Balancing Technique διαρκούν περίπου 1 ώρα και πραγματοποιούνται είτε στο χώρο μας είτε και εξ' αποστάσεως. Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Body Mirror System 

alt

«Ο Καθρέφτης του Σώματος»

alt

To Body Mirror System είναι μία επαναστατική ενεργειακή τεχνική μέσω της οποίας ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κατανοήσει τα αίτια μιας ασθένειας ή ενός δυσάρεστου συμπτώματος στο σώμα του, ή στη ζωή του γενικότερα, και να θεραπευτεί!

Το θεραπευτικό σύστημα            Body Mirror System ή αλλιώς           «Ο Καθρέφτης του Σώματος» είναι ένας συνδυασμός αρχών της Δυτικής ψυχολογίας με παραδόσεις των Ανατολικών φιλοσοφιών βασισμένων στη λειτουργία των τσάκρα. Σκοπός μιας συνεδρίας Body Mirror System είναι να ανακαλύψουμε και να εξερευνήσουμε τη σχέση που υπάρχει μεταξύ του σώματός μας, της συνειδητότητάς μας και της ζωής μας, ώστε να ανασύρουμε όλες εκείνες τις εσώτερες δυνάμεις που διαθέτουμε προκειμένου να μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από τις ασθένειες και γενικά από όλα τα στοιχεία στη ζωή μας που δεν μας εξυπηρετούν και μας προκαλούν δυστυχία.

Η τεχνική βασίζεται στη φιλοσοφία ότι κάθε σωματικό ή ψυχο-συναισθηματικό σύμπτωμα, αλλά και κάθε τομέας της ζωής μας που δεν λειτουργεί αρμονικά, είναι αποτέλεσμα της συνειδητότητάς μας, δηλαδή των πεποιθήσεών μας και του τρόπου που σκεφτόμαστε για τον εαυτό μας, τους άλλους και την ίδια μας τη ζωή.

Πώς θα σας φαινόταν εάν είχατε έναν καθρέφτη που να σας δείχνει τις βαθύτερες αιτίες των προβλημάτων σας και τους τομείς της ζωής σας που χρειάζονται θεραπεία, ή αλλιώς, αποκατάσταση της μη ομαλής ροής της ενέργειας; Τον καθρέφτη αυτόν τον έχετε πάντα μαζί σας, όπου κι αν πάτε, και είναι το βιολογικό σας σώμα!

alt

Τα κέντρα ένεργειας

Εκτός από το φυσικό σώμα που μας είναι αντιληπτό μέσω των 5 αισθήσεων, υπάρχει και το ενεργειακό μας σώμα, το οποίο βρίσκεται περιμετρικά του βιολογικού μας σώματος και έχει τη δική του δομή. Μέρος του ενεργειακού μας σώματος είναι τα 7 κύρια κέντρα (τσάκρα). Τα όργανα, οι αδένες και κάθε σύστημα (ενδοκρινικό, σκελετικό, μυϊκό κυκλοφορικό, κλπ.) του βιολογικού μας σώματος συνδέεται και αλληλεπιδρά με κάποιο τσάκρα. Tα τσάκρα μοιάζουν με ενεργειακούς τροχούς, όπου η ομαλή ροή της ενέργειας επηρεάζεται από τη συνειδητότητά μας. Κάθε τσάκρα αντιστοιχεί και σε ένα συγκεκριμένο χρώμα.

Όταν η ενέργεια σε ένα τσάκρα ρέει ομαλά, τότε το χρώμα του είναι λαμπερό και διαυγές. Όταν δεν ρέει ομαλά, το χρώμα του μπορεί να είναι εξασθενημένο, μουντό ή ακόμα και διαφορετικό από αυτό που πρέπει. Κάθε περίπτωση φέρει και το ανάλογο μήνυμα για τις πεποιθήσεις μας.   

alt

Οι συνεδρίες

Στις συνεδρίες Body Mirror System εξισορροπείται κάθε τσάκρα ξεχωριστά και ξεμπλοκάρεται η ενέργεια σε όποια περιοχή το χρειάζεται. Έτσι, η ελεύθερη ροή της ενέργειας —η οποία είναι η φυσική μας υγιής κατάσταση— επαναφέρεται με αποτέλεσμα να αποκτούμε περισσότερη ενέργεια και διαύγεια. Αυτό με τη σειρά του μας βοηθάει να αναγνωρίσουμε και να μεταμορφώσουμε τις πεποιθήσεις που μας εμποδίζουν να ζήσουμε με τον τρόπο που λαχταράμε και αποτελούν τις αιτίες για την εμφάνιση δυσάρεστων σωματικών συμπτωμάτων! Η θεραπεία βασίζεται στην πίστη μας ότι μπορεί να συμβεί. Ακόμα όμως κι αν κάποιος διατηρεί αμφιβολίες, αλλά έχει την πρόθεση να απελευθερωθεί από αυτά που τον δεσμεύουν σε σωματικό, συναισθηματικό ή νοητικό επίπεδο, τότε και πάλι μπορεί να λάβει χώρα!

Η εξισορρόπηση γίνεται μέσω των χεριών, στα οποία ο σύμβουλος της τεχνικής έχει ευαισθητοποιηθεί, ώστε αγγίζοντας απαλά τον δέκτη της συνεδρίας σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος του, να αντιλαμβάνεται τη ροή της ενέργειας σε κάθε τσάκρα και να την αποκαθιστά.

Μετά το τέλος της συνεδρίας, ο σύμβουλος συζητάει με τον δέκτη ποιες ήταν οι δικές του αισθήσεις, τι έκανε κατά τη συνεδρία, ποια χρώματα αντιλήφθηκε, και μέσω της συζήτησης μπορεί να αναδυθούν συνειδητοποιήσεις του δέκτη για τον εαυτό του και τη ζωή του, ή ακόμα και να αποκαλυφθούν τα αίτια ενός δυσάρεστου συμπτώματος ή μιας ενοχλητικής αίσθησης. Επιτρέψτε στην ενέργεια να ρέει ομαλά στο ενεργειακό σας σώμα και θα δείτε ότι όλα μπορούν να θεραπευτούν!

Οι συνεδρίες Body Mirror System διαρκούν περίπου 1 ώρα και πραγματοποιούνται είτε στο χώρο μας είτε εξ αποστάσεως

Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

alt

Θεμελιωτής του Body Mirror System είναι ο Μάρτιν Μπρόφμαν (Martin Brofman, Ph.D.), ο οποίος ανέπτυξε τη συγκεκριμένη τεχνική αφού πρώτα κατάφερε να θεραπεύσει τον εαυτό του από το τελευταίο στάδιο του καρκίνου (όγκο στο νωτιαίο μυελο) στα 35 του χρόνια. Πρόκειται για έναν άνθρωπο στον οποίο οι γιατροί είχαν δώσει μόλις δύο μήνες ζωής κι εκείνος ανασύροντας την ικανότητα αυτοίασηής του, όχι μόνο θεραπεύτηκε αλλά από εκεί κι ύστερα αφιέρωσε τη ζωή του στην διάδοση μίας θεραπευτικής τεχνικής η οποία έχει βρει ανταπόκριση σε όλο τον κόσμο! Ο Μάρτιν Μπρόφμαν αποσύρθηκε από την τρίτη διάσταση τον Αύγουστο του 2014 αλλά η διάδοση της γνώσης του και των θεραπευτικών τεχνικών του συνεχίζεται από τους μαθητές και δασκάλους του εν λόγω συστήματος! 

The Brofman Foundation for the Advancement of Healing ( www.healer.ch )

  ξγφυθγφυυγδδ

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 3 από 4

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>
Όνομα:
E-mail: