Οι Συνεδρίες στην Αειθάλια

 χώρος ολιστικής αρμονίας και προσωπικής ανάπτυξης της Αειθάλια φιλοξενεί μία μεγάλη αγκαλιά από εναλλακτικές μορφές θεραπειών, συστήματα, μεθόδους και τεχνικές, που τιμούν τη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, καθώς και τον διαφορετικό τρόπο ή δρόμο που επιθυμεί να ακολουθήσει για την προσωπική του ενδυνάμωση και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του.

Σκοπός μας είναι κάθε άνθρωπος που εκδηλώνει την πρόθεση να ζει και να βιώνει καλύτερα την καθημερινότητά του, να βρει έναν χώρο έκφρασης, αποδοχής και ενδυνάμωσης για ό,τι τον προβληματίζει, να ανασύρει τα ταλέντα του και να προχωρήσει στο επόμενο βήμα της προσωπικής του ανάπτυξης.

Οι συνεδρίες στην Αειθάλια απευθύνονται σε όλους, από τον «αρχάριο» που επιθυμεί απλώς να χαλαρώσει» μέχρι τον «έμπειρο» στο μονοπάτι της πνευματικής εξέλιξης που γνωρίζει ότι το ταξίδι δεν τελειώνει ποτέ...

Τα πάντα στη ζωή είναι σχέση! Η σχέση μας με τη ζωή, το Σύμπαν, τον Θεό, τους ανθρώπους, τα ζώα, τον εαυτό μας, την υγεία μας… Όποια ή όποιες κι αν είναι οι σχέσεις που θέλετε να θεραπεύσετε και να αποκαταστήσετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείτε.

Οι εναλλακτικές μορφές θεραπείας, η αυτογνωσία και η προσωπική ανάπτυξη «μιλούν» πρώτα στη συνειδητότητά μας, μετά στο ενεργειακό μας σώμα, μάς εξισορροπούν, και έπειτα αυτό αντανακλάται στο φυσικό μας σώμα και στη ζωή μας γενικότερα! Δεν είναι υπέροχο που υπάρχουν τόσα πολλά εργαλεία που μας βοηθούν να είμαστε εμείς οι δημιουργοί της ζωής μας;

Όλες οι συνεδρίες στην Αειθάλια γίνονται με πολλή φροντίδα, αγάπη και σεβασμό στις ιδιαίτερες πεποιθήσεις του κάθε ανθρώπου. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από διαπιστευμένους συμβούλους στο χώρο μας ή εξ αποστάσεως (εφόσον είναι εφικτό, ανάλογα με την τεχνική). Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ραντεβού μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στην ενέργεια της Αγάπης...
Η ομάδα της Αειθάλια

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οποιαδήποτε θεραπευτική μέθοδος ή τεχνική αναφέρεται και περιγράφεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αντικαθιστά την ιατρική, ψυχολογική, ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία, ή οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Οι εναλλακτικές θεραπείες και οι διαλογισμοί αποτελούν θαυμαστά βοηθητικά εργαλεία για τη συναισθηματική, νοητική και σωματική ισορροπία και ευεξία του ατόμου και μπορούν κάλλιστα να εφαρμόζονται παράλληλα με οποιαδήποτε θεραπεία της συμβατικής ιατρικής, αφού βοηθούν ολιστικά τον άνθρωπο και προάγουν τη συναισθηματική και ψυχοσωματική του αρμονία. Οι όροι «θεραπευτής» και «θεραπεία» χρησιμοποιούνται με την ευρεία έννοια και δεν ταυτίζονται με τους όρους που χρησιμοποιούνται στην κλασική ιατρική, ψυχολογία και φαρμακευτική.

   

The Reconnection &

Reconnective Ηealing   

alt

Επανασύνδεση με τη

συμπαντική ροή ενέργειας

alt

Η Επανασύνδεση και η Επανασυνδετική Θεραπεία είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα σύγχρονης Ενεργειακής Θεραπευτικής που «επανασυνδέει» και ενισχύει την ικανότητα του οργανισμού για αυτοθεραπεία και προσωπική ανάπτυξη.

Η θεραπεία και η εξελικτική ώθηση που προσφέρουν η Επανασυνδετική Θεραπεία και η Επανασύνδεση αντίστοιχα, πραγματοποιούνται μέσα από συχνότητες που ανήκουν σε ένα εύρος κυμάτων, σε ένα φάσμα φωτός και πληροφορίας που δεν είχε εμφανιστεί ποτέ ξανά έως τώρα!

altΟι θεραπευτές δεν είμαστε εμείς. Η εξίσωση της θεραπείας αποτελείται από τρία μέρη: τον ασθενή, εμάς και τον Θεό.      Όταν ο Θεός μέσα μας έρχεται σε επαφή με τον Θεό μέσα στον ασθενή, τότε συμβαίνουν τα πιο θαυμαστά πράγματα.

Δρ. Έρικ Περλ

The Reconnection - Επανασύνδεση

Η Επανασύνδεση είναι μια ενεργειακή εξισορρόπηση η οποία  πραγματοποιείται μια φορά στη ζωή μας, διαρκεί για πάντα και μας επιτρέπει την πρόσβαση σε συχνότητες της Συμπαντικής Ενέργειας και σε επίπεδα συνειδητότητας που μας ήταν άγνωστα έως τώρα.                     

Με το Reconnection δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, επανασυνδέοντας ενεργειακά τα κομβικά σημεία του σώματός μας και τους μεσημβρινούς του με τα αντίστοιχα του πλανήτη, κι από κει με το ενεργειακό πλέγμα του Σύμπαντος. Η επανασύνδεση αυτή δημιουργεί καινούργιους άξονες, οι οποίοι είναι μέρος ενός συστήματος παράλληλων διαστάσεων που λειτουργεί σε κύκλους και που είναι το μέσο άντλησης της βασικής ενέργειας για την ανανέωση του σώματος σε επίπεδο DNA. Το αποτέλεσμα είναι η ελεύθερη ανταλλαγή πληροφοριών και ενεργειακού φωτός με τον δέκτη, που συγχρόνως μετατρέπεται σε πομπό. Η επίτευξη αυτή, εκτός του ότι βοηθάει στη γενικότερη θεραπεία μας, φωτίζει και τον δρόμο για το προσωπικό μας μονοπάτι και τον σκοπό της ζωής μας.

Η Επανασύνδεση γίνεται μία φόρα μόνο στη ζωή μας, και είναι καλό –χωρίς να είναι υποχρεωτικό– να έχουν προηγηθεί 1 έως 3 Επανασυνδετικές Θεραπείες.

alt

Reconnective Ηealing - Επανασυνδετική Θεραπεία

Η Επανασυνδετική Θεραπεία είναι μια ενεργειακή θεραπεία, η οποία μας συντονίζει με νέες, υψηλές συχνότητες της Συμπαντικής Ενέργειας, που μας επιτρέπουν την ίαση σε φυσικό και πνευματικό επίπεδο.               

Το Reconnective Healing έχει καθαρά θεραπευτικό χαρακτήρα βοηθώντας σε προβλήματα υγείας σωματικά, κινητικά, πόνους, αλλά και σε προβλήματα συναισθηματικής φύσεως. Χρησιμοποιεί τη συμπαντική ενέργεια, για να μας συντονίσει με νέες, υψηλές συχνότητες ενέργειας. Με τον τρόπο αυτόν, επιτυγχάνεται η ίαση σε όλα τα επίπεδα. Ως ανθρώπινο είδος μπαίνουμε σε ένα νέο επίπεδο συχνότητας και ανυψώνουμε το συνολικό επίπεδο της συνειδητότητάς μας. Η Επανασυνδετική Θεραπεία αντιπροσωπεύει έναν καινούργιο τρόπο ενεργειακής βοήθειας, μη κατευθυνόμενο, που υπερβαίνει τις φόρμες, τις τεχνικές και οτιδήποτε άλλο είχε μάθει κανείς να δουλεύει ως θεραπευτής. Ο εμπνευστής της τεχνικής, Δρ. Έρικ Περλ, ισχυρίζεται ότι δεν είναι απλώς μια ενεργειακή τεχνική, καθώς προχωράει πέρα από την έννοια της ενεργειακής παρέμβασης όπως την εννοούν οι συμβατικές ενεργειακές τεχνικές.

Οι συνεδρίες Reconnection και Reconnective Healing διαρκούν περίπου 1 ώρα και πραγματοποιούνται είτε στο χώρο μας είτε εξ αποστάσεως.

Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

   alt

Η Επανασύνδεση και η Επανασυνδετική Θεραπεία διδάχτηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2007 από τον ίδιο τον εμπνευστή τους Δρ. Έρικ Περλ (Eric Pearl). Ο Δρ. Έρικ Περλ εγκατέλειψε την επιτυχημένη καριέρα του ως οστεοπαθητικός και ξεκίνησε μια πολύχρονη έρευνα για να εξηγήσει αυτή τη νέα ενέργεια, την οποία αισθανόταν και ένιωθε την ανάγκη να κατανοήσει και να μεθοδεύσει. Έγινε υποκείμενο μελέτης σε πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα, όπως το UCLA. Εδώ και χρόνια, έγκριτες εφημερίδες και περιοδικά αναφέρονται στο έργο και στη φιλοσοφία του. Πολλά τηλεοπτικά κανάλια παγκοσμίως τον έχουν προσκαλέσει κατ’  επανάληψη, και το πιο σημαντικό: έχει προσκληθεί για το έργο του στα Ηνωμένα Έθνη!    Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύει συνεχώς σε ολόκληρο τον κόσμο μεταδίδοντας και διδάσκοντας τις πληροφορίες της Επανασυνδετικής διαδικασίας. Μέχρι σήμερα έχει διδάξει πάνω από 60.000 ανθρώπους σε 60 και πλέον χώρες.

The Reconnection -Reconnective Healing (www.thereconnection.com)

  

Συνεδρία Aura-Soma®    

Τα χρώματα αντανακλούν τις

ανάγκες της ύπαρξής μας!

H συνεδρία Aura-Soma® είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ανακαλύψετε μέσα από τη ροή των χρωμάτων, το δυναμικό που κρύβεται μέσα σας!

Σκοπός μιας συνεδρίας Aura-Soma είναι να βοηθήσει τον άνθρωπο να αποκωδικοποιήσει τις ανάγκες της ψυχής του και να ανασύρει το δυναμικό που φέρει εντός του, ώστε να βρίσκεται σε εναρμόνιση και συντονισμό με τον πραγματικό εαυτό του.

Πρόκειται για ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αυτεπίγνωσης με όχημα τα χρώματα, που μας οδηγεί στην κατανόηση του πώς μπορούμε να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας μέσα από τις χρωματικές επιλογές μας

Αυτό που είναι ιδιαίτερα μεταμορφωτικό σε μια συνεδρία Aura-Soma είναι η συνειδητοποίηση του πώς μπορούμε να λάβουμε «δώρα» και να ανασύρουμε τα ταλέντα μας μέσα από τις προκλήσεις και τις εμπειρίες της ζωής μας!

Πώς γίνεται η συνεδρία

Μια συνεδρία Aura-Soma ξεκινάει με την επιλογή από το δέκτη τεσσάρων (4) μπουκαλιών ισορροπίας. Τα μπουκάλια που επιλέγουμε αντανακλούν τις ανάγκες της ύπαρξής μας τη δεδομένη χρονική περίοδο ή στιγμή της ζωής μας.

Στη συνέχεια, ο σύμβουλος μιλάει με το άνθρωπο για τις ιδιότητες και τις ποιότητες των χρωμάτων που εμπεριέχονται στα μπουκάλια επιλογής και τον βοηθάει να συνειδητοποιήσει τον τρόπο με το οποίο συνδέονται με τις υπάρχουσες, αλλά και τις εν δυνάμει πτυχές του εαυτού του.

Με τη βοήθεια του συμβούλου, ο άνθρωπος ανακαλύπτει ή και επιβεβαιώνει τον σκοπό της συνεδρίας, καθώς και τον σκοπό στη ζωή του γενικότερα. Παράλληλα, μέσα από τη ροή των χρωμάτων φανερώνονται τα ταλέντα και τα χαρίσματα τα οποία ο δέκτης της συνεδρίας μπορεί να αξιοποιήσει για να αντιμετωπίσει πιθανές προκλήσεις στην καθημερινότητά του, αλλά και για να υλοποιήσει τους στόχους του σε όλα τα επίπεδα! 

Η φροντίδα μετά τη συνεδρία

Με βάση τα μπουκάλια ισορροπίας που θα επιλέξει ο δέκτης στην αρχή μιας συνεδρίας, ο σύμβουλος του προτείνει και τα προϊόντα της Aura-Soma (μπουκάλι ισορροπίας, πομάδα, πεμπτουσία, αρχάγγελο, essence), που είναι καταλληλότερα γι' αυτόν στη δεδομένη περίσταση κατά την οποία πραγματοποιείται η συνεδρία.

Μετά το τέλος της συνεδρίας, ο δέκτης παίρνει μαζί του το μπουκάλι ισορροπίας που χρειάζεται, προκειμένου να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες του, να ανασύρει τα χαρίσματά του και να έλξει όλες εκείνες τις ενέργειες και τις συνθήκες στη ζωή του που θα τον οδηγήσουν στην υλοποίηση του σκοπού του, σύμφωνα πάντα με τις βαθύτερες ανάγκες του

Το περιεχόμενο του μπουκαλιού απλώνεται σε διάφορες περιοχές του σώματος, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου! Εμπεριέχει φυσικά χρώματα, αιθέρια έλαια και βότανα, μαζί με ενέργειες κρυστάλλων και φυτών, που όλα αυτά μαζί βοηθούν τον άνθρωπο σε φυσικό, ενεργειακό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο!

Οι συνεδρίες Aura-Soma δεν είναι για μία φορά, αλλά για όσες το επιλέξει κανείς κρίνοντας οτι το έχει ανάγκη! Σε κάθε συνεδρία γίνονται νέες συνειδητοποιήσεις, οι οποίες επαναπροσδιορίζουν τον άνθρωπο στο μονοπάτι της ζωής του.

Οι συνεδρίες Aura-Soma® διαρκούν περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά και πραγματοποιούνται στο χώρο μας. Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

Συνεδρία Ρέικι 

Θεραπεία με τη Συμπαντική Ενέργεια!

Στις συνεδρίες Ρέικι χρησιμοποιούμε την συμπαντική ζωτική ενέργεια για να αφυπνίσει την ικανότητα μας για αυτοθεραπεία σε όποιο επίπεδο της ύπαρξής μας το χρειάζεται.

Το Ρέικι είναι ένα θεϊκό δώρο! Κάνοντας Ρέικι μπορούμε να θεραπεύουμε με απλό και πρακτικό τρόπο, όχι μονάχα το σώμα μας, αλλά και τα πεδία ή τις συνθήκες στη ζωή μας που μας ταλαιπωρούν.

Οι συνεδρίες Ρέικι είναι εκτός των άλλων αναζωογονητικές, καθώς αποτοξινώνουν το σώμα, απελευθερώνουν καταπιεσμένα συναισθήματα, καθαρίζουν το νου και «φρεσκάρουν» το πνεύμα μας.

Η ενέργεια που χρησιμοποιείται είναι συμπαντική και δεν επηρεάζεται από τον σύμβουλο και τις προθέσεις του, αλλά αυτοπροσαρμόζεται και κατευθύνεται εκεί ακριβώς που την έχει ανάγκη ο δέκτης. Το Ρέικι απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους και δεν υπάρχει καμία απολύτως προϋπόθεση ώστε να λάβει κανείς συνεδρία.

Πώς γίνεται η συνεδρία

Σε μια συνεδρία Ρέικι ο άνθρωπος ξαπλώνει σε ένα κρεβάτι μασάζ, κλείνει τα μάτια, χαλαρώνει και δέχεται τη θεραπεία.

Η διαδικασία περιλαμβάνει απαλά αγγίγματα των χεριών του συμβούλου σε διάφορα σημεία του σώματος του δέκτη. Μέσω των χεριών του συμβούλου μεταφέρεται η Συμπαντική ενέργεια, και έτσι αυξάνεται η ζωτική ενέργεια του ανθρώπου που δέχεται τη συνεδρία.

Εξισορροπούνται και ενδυναμώνονται όλα τα ενεργειακά κέντρα του, και αυτό βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία των οργάνων του φυσικού σώματος, αλλά και στην καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων του, αποκτώντας έτσι περισσότερη διαύγεια και γαλήνη στην καθημερινότητά του.

Μια συνεδρία Ρέικι μπορεί να γίνει και εξ' αποστάσεως, έχοντας ακριβώς την ίδια δυναμική, καθώς η συμπαντική ζωτική ενέργεια υπερβαίνει το χώρο και το χρόνο.

Κάνοντας Ρέικι μπορούμε:

 • Να ζούμε πιο συνειδητά στην καθημερινότητα και να βιώνουμε τη θετικότητα, τη χαρά και την αγάπη κάθε μέρα.
 • Να επιτύχουμε εξισορρόπηση και ενδυνάμωση σε όλα τα επίπεδα.
 • Να απελευθερωθούμε από δυσάρεστα συναισθήματα και πεποιθήσεις ή πρότυπα σκέψης που δεν μας εξυπηρετούν.
 • Να δημιουργήσουμε μια γέφυρα καλύτερης επικοινωνίας με τον εαυτό μας και τους άλλους.
 • Να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με ανθρώπους, πράγματα, καταστάσεις.
 • Να αποκτήσουμε διαύγεια νοητική για καλύτερη διαχείριση της ενέργειάς μας στην καθημερινότητα.
 • Να μειώσουμε ή να εξαφανίσουμε τον πόνο και τα συμπτώματα που μας προκαλούν δυσφορία.
 • Να έχουμε καλό και ήρεμο ύπνο με όμορφα όνειρα.
 • Να είμαστε ήρεμοι, χωρίς άγχος.
 • Να γειώσουμε δημιουργικές και εποικοδομητικές ιδέες για τη ζωή μας.
 • Να απαλλαγούμε από συνήθειες που δεν μας χρησιμεύουν πλέον.
 • Να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη ώστε να βρούμε τον σκοπό της ζωής μας.
 • Να εξυψωθούμε πνευματικά, καθώς μας συνδέει ολοένα και πιο πολύ με το Φως και την Αγάπη.

 

Οι συνεδρίες Ρέικι διαρκούν περίπου 1 ώρα και πραγματοποιούνται είτε στο χώρο μας είτε και εξ αποστάσεως. Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Aura-Soma®    

Σύστημα Χρωματικής Φροντίδας

Η μέθοδος της Aura-Soma® είναι το ταξίδι της ψυχής που φανερώνεται μέσα από τους συνδυασμούς των χρωμάτων, αντανακλώντας το πιο θετικό μήνυμα για τη ζωή μας!

Η λέξη «Aura» είναι λατινική και σημαίνει «Φως», ενώ η λέξη «Soma» μεταφράζεται ως «Σώμα» στα ελληνικά, ως «Ύπαρξη» στα αραμαϊκά και ως «Ζώσες Ενέργειες» στη σανσκριτική γλώσσα. 

Η Aura-Soma είναι ένα μη παρεμβατικό, ελεύθερης επιλογής, σύστημα χρωματικής φροντίδας, που στόχο έχει να βοηθήσει τον άνθρωπο να ανακαλύψει τα ταλέντα του, αλλά και τις βαθύτερες αιτίες όσων του συμβαίνουν στην καθημερινή του ζωή, είτε πρόκειται για θετικά είτε για αρνητικά. 

Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την επίδραση των χρωμάτων, τα οποία εκτός των άλλων, αντανακλούν και τις ανάγκες της ύπαρξής μας. Τα χρώματα είναι η γλώσσα της ψυχής, είναι η γλώσσα της φύσης και του σύμπαντος που μας μιλά! Ανεξάρτητα από το πολιτισμικό, θρησκευτικό ή μορφωτικό υπόβαθρο κάθε ανθρώπου, το χρώμα μιλάει κατευθείαν στην καρδιά όλων μας μέσα από τον υπερσυνείδητο νου, ο οποίος αναγνωρίζει τις ανάγκες μας σε βαθύτερο επίπεδο!

Στο σύστημα της Aura-Soma περιλαμβάνεται η χρήση προϊόντων που συνδυάζουν με έναν μοναδικό και θαυμαστό τρόπο τις ζωντανές ενέργειες χρωμάτων, ελαίων, φυτών και ορυκτών. 

Είναι η ίδια η φύση που μας βοηθάει να έρθουμε στην αυτεπίγνωση και την αναγνώριση της Θείας μας παρουσίας. Τα προϊόντα της Aura-Soma έρχονται υπό τη μορφή υγρών διαλυμάτων και μπορούν να εφαρμόζονται σε διάφορες περιοχές του σώματός μας, ανάλογα με το είδος τους, αλλά και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ανθρώπου.

Οι 5 βασικοί πυλώνες

Υπάρχουν πέντε βασικοί πυλώνες αναφορικά με τα προϊόντα της Aura-Soma®, οι οποίοι μας συνοδεύουν στο χρωματικό μας ταξίδι και συμβάλλουν στη διεύρυνση της συνειδητότητάς μας:

 • Τα Μπουκάλια Ισορροπίας αποτελούν την καρδιά του συστήματος της Aura-Soma και αντανακλούν την ίδια μας την ψυχή. Μας βοηθούν να θρέψουμε την ύπαρξή μας στους τομείς που το έχουν περισσότερη ανάγκη, ώστε να νιώσουμε γαλήνη και να εκπληρώσουμε το σκοπό μας. Κάθε μπουκάλι ισορροπίας εμπεριέχει ένα λαμπερό δίχρωμο συνδυασμό, αποτέλεσμα της ανάμειξης φυσικών χρωμάτων με αιθέρια έλαια και εκχειλίσματα βοτάνων, μαζί με ενέργειες κρυστάλλων και πολύτιμων λίθων. Το περιεχόμενο χωρίζεται σε δύο μέρη, με το πάνω μέρος που έχει ως βάση τα έλαια, να «αναπαύεται» στο κάτω μέρος που έχει ως βάση το νερό. Δύο μέρη σε τέλεια ισορροπία!
 • Οι Πομάδες είναι αλκοολικά διαλύματα που λειτουργούν στο βιοενεργειακό μας πεδίο και προστατεύουν, αναζωογονούν, ενισχύουν και καθαρίζουν το ενεργειακό μας σώμα. Η τακτική χρήση τους ενισχύει και συντηρεί τις προθέσεις που έχουμε θέσει στην καθημερινή μας ζωή, ενώ παράλληλα μας χαρίζουν γαλήνη και ενδυνάμωση.
 • Οι Πεμπτουσίες ενεργούν στο αστρικό μας σώμα, καλώντας στην επιφάνεια το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μας, μέσα από τις ύψιστες ποιότητες των Διδασκάλων. Kαθώς εισπνέουμε το άρωμά τους, απελευθερώνονται οι υψίσυχνες ενέργειες των Διδασκάλων, που λειτουργούν σαν μετασχηματιστές ώστε να γειώσουμε τις πιο κατάλληλες για εμάς, ενέργειες στη γη.
 • Οι Αρχάγγελοι μας φέρνουν πιο κοντά στο Αρχαγγελικό-Αγγελικό Βασίλειο και μας βοηθούν να γειώσουμε τις ποιότητές του στη ζωή μας. Τα σπρέι Αρχαγγέλων διευκολύνουν το φως εντός του εαυτού μας να εκφραστεί έξω στον κόσμο, ενώ παράλληλα, μάς συντονίζουν και μάς εμπνέουν ώστε να λειτουργούμε περισσότερο αρμονικά στην καθημερινή μας ζωή.
 • Τα Iάματα Χρωμάτων (Essences) μάς βοηθούν να συντονιστούμε με τα ενεργειακά μας κέντρα (τσάκρα) ώστε να επιτύχουμε μεγαλύτερη εναρμόνιση με το περιβάλλον μας και με τον εαυτό μας. Καθώς το σώμα μας απορροφά τα χρώματα και τις ενέργειές τους, οι ποιότητες των χρωμάτων μεταφέρονται στη συνειδητότητά μας και αυτό επιφέρει την ενεργειακή μας εξισορρόπηση. 

 

Η Aura-Soma® ιδρύθηκε από τη Vicky Wall (Βίκυ Γουόλ), μία τυφλή ποδίατρο, φαρμακοποιό και βοτανολόγο, η οποία στα 66 της χρόνια, το 1983, μετά από εσωτερική καθοδήγηση άρχισε να δημιουργεί μπουκάλια που στο εσωτερικό του καθενός «ισορροπούσε» ένας διαφορετικός συνδυασμός από δύο χρώματα. Για την παρασκευή του μείγματος των «Μπουκαλιών Ισορροπίας», όπως τα ονόμασε, η Βίκυ χρησιμοποίησε τα πιο αγνά φυσικά υλικά. Καθώς παρατηρούσε οτι οι πελάτες της έλκονταν από συγκεκριμένα μπουκάλια ανάλογα με το άτομο, ξεκίνησε μια έρευνα σχετικά με τους λόγους που καθόριζαν την επιλογή ενός μπουκαλιού, καθώς και με τις επιδράσεις που επέφερε στη ζωή των ανθρώπων, η έκθεση στα χρωματα και τις ουσίες των μπουκαλιών αυτών. Από τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής «γεννήθηκε» η Aura-Soma. Η Βίκυ Γουόλ έφυγε από τη ζωή το 1991 κι έκτοτε υπεύθυνος για την ανάπτυξη του συστήματος σε ολόκληρο τον κόσμο είναι ένας εκ των πιο έμπιστων συνεργάτών της, ο Mike Booth (Μάικ Μπούθ).

Aura-Soma (www.aura-soma.net)

 

Συνεδρία Αγγελικού Ρέικι  

Αναγνωρίζοντας τον Άγγελο μέσα μας!

Πρόκειται για μια θεραπευτική διαδικασία κατά την οποία δεχόμαστε την καθοδήγηση των Αγγέλων ώστε να βιώσουμε τον Θείο Εαυτό μας επί της Γης, εδώ και τώρα!

Το Αγγελικό Ρείκι είναι ένας θεόπνευστος τρόπος για να ενδυναμώσουμε τον εαυτό μας σε φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο, αφού οι Άγγελοι βρίσκονται πάντα δίπλα μας και είναι έτοιμοι να μας καθοδηγήσουν για να έχουμε μία υπέροχη ζωή επί της Γης. Αρκεί να τους το ζητήσουμε! Οι Άγγελοι είναι καθαρές οντότητες Φωτός, οικοδόμοι της Δημιουργίας. Είναι η σκέψη του Θεού!

Το Αγγελικό Ρέικι είναι μία μη παρεμβατική και βαθιά πνευματική θεραπεία, αφού το Αγγελικό Βασίλειο είναι εκείνο που πραγματοποιεί τη θεραπεία μέσα από τον σύμβουλο, ο οποίος αποτελεί απλώς το καθαρό κανάλι του Θεϊκού Φωτός.

Οι Άγγελοι αλλάζουν και «αναβαθμίζουν» τη μοριακή δομή και το γενετικό υλικό μας (DNA), έτσι ώστε το φυσικό μας σώμα να μπορεί να μας ακολουθήσει σε όλες αυτές τις αλλαγές που χρειάζεται να κάνουμε για να ζούμε καλύτερα!

Οι συνεδρίες Αγγελικού Ρέικι είναι απόλυτα ασφαλείς και απευθύνονται σε όλους τους ανθρώπους σε οποιαδήποτε φάση της ζωής τους κι αν βρίσκονται. Ενδείκνυνται για εγκύους, μωρά, παιδιά και φυσικά για ενήλικες. Το Αγγελικό Ρέικι είναι η αγκαλιά της αγάπης από τον ίδιο τον Θεό σε όλα τα παιδιά του και γι’ αυτό είναι ανεξάρτητο από το θρησκευτικό, πολιτισμικό ή μορφωτικό υπόβαθρο κάθε ανθρώπου.

Τα οφέλη

Οι συνεδρίες Αγγελικού Ρέικι σας συντονίζουν με τον εσώτερο εαυτό σας, τον Αγγελικό εαυτό σας, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποκτάτε περισσότερη διαύγεια. Έτσι, θα μπορείτε να δίνετε  λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην καθημερινή σας ζωή, ενώ παράλληλα εκφράζετε περισσότερο από αυτό που είστε βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους, το περιβάλλον σας και την ίδια τη ζωή.

Μπορεί να σας βοηθήσει σε  σωματικά συμπτώματα, συναισθηματικά ή νοητικά μπλοκαρίσματα, ζητήματα που σχετίζονται με το στρες, το άγχος, τις αϋπνίες, τους πονοκεφάλους, καθώς και στην επίλυση ζητημάτων που συνδέονται με πρακτικά θέματα της καθημερινής ζωής.

Οι Άγγελοι σας προσφέρουν καθοδήγηση, στήριξη και απελευθέρωση από όλα όσα σας δυσκολεύουν να ζείτε μια υγιή και χαρούμενη ζωή καθώς βαδίζετε στο πνευματικό σας μονοπάτι.

Σχετικά με τη διαδικασία

Η θεραπευτική συνεδρία Αγγελικού Ρέικι μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κρεβάτι μασάζ ή σε καρέκλα και περιλαμβάνει απαλά αγγίγματα των χεριών του συμβούλου πάνω στο σώμα του δέκτη.

Από τη στιγμή που θα λάβετε μία συνεδρία Αγγελικού Ρέικι, η εξισορρόπηση και η διαδικασία της θεραπείας κρατάει για αρκετές ημέρες, και μέρα με τη μέρα θα απολαμβάνετε τα δώρα που έχει να σας προσφέρει. Μπορείτε να κάνετε συνεδρία όποτε θέλετε, όσες φορές το επιθυμείτε… Δεν υπάρχει περιορισμός στο Φως και στον συντονισμό με τις πιο φωτεινές οντότητες του Θεού! Δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσο φωτεινοί μπορούμε να είμαστε κάθε μέρα!

Οι συνεδρίες Αγγελικού Ρέικι διαρκούν περίπου 1 ώρα και πραγματοποιούνται είτε στο χώρο μας είτε εξ αποστάσεως.

Για πληροφορίες ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 3 από 6

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>


 

 
Όνομα:
E-mail:
  Αρχική|Ας γνωριστούμε|Όροι Χρήσης|Πνευματικά Δικαιώματα|Επικοινωνία